05/04/2022

TOTO & BetCity Odds Boost

Twee grootmachten in Nederland gaan met elkaar de strijd aan en proberen elkaar te overtreffen. Nadat de loting van het Nederlands elftal bekend werd kondigde TOTO Sport aan via Twitter dat bij hun de hoogste quotering beschikbaar is op de wereldtitel voor Oranje. Toen concurrent BetCity hier hoogte van kreeg reageerde zij gelijk met een odds boost. een heuse strijd barste vervolgens los tussen TOTO en BetCity.

TOTO en BetCity dagen elkaar uit op Twitter

Na een succesvolle loting van het Nederlands elftal is een groot deel van het land enthousiast. Hier speelde TOTO gelijk op in. Zij kwamen met een promo waarin zij stelde de hoogste quotering aan te bieden. Bij andere bookmakers was de quotering op een wereldtitel van Oranje tussen de 14.00 en 17.00. TOTO twitterde (de hoogste quotering) van 18.00.

TOTO schreef in zijn tweet: “Wij zijn sinds 1957 dé aanbieder van sportweddenschappen in NL, opgericht door de KNVB. Dat betekent dus de hoogste quotering op een wereldtitel van Oranje.

  • Betcity > 16.00
  • Bet365 > 17.00
  • Holland Casino > 17.00
  • 🔸TOTO 🔸> 18.00”

Bonus BetCity

De tweet bleef niet onopgemerkt door BetCity, zij besloten namelijk een odd boost toe te passen in reactie op TOTO. BetCity tweette naar TOTO: “Misschien tijd om met pensioen te gaan op jullie 65e?”. Bij BetCity werd de quotering met een odds boost verhoogt naar 20.00. Wel werd er een maximale inleg van €20 gekoppeld aan deze weddenschap.

TOTO haakte vervolgens in op de gevatte reactie van BetCity. Iets meer dan 10 minuten later verhoogde TOTO namelijk wederom de inzet, dit keer naar 21.00. Als extra steek onder water voegde TOTO nog toe aan de tweet: “O ja, zonder maximale inleg”.

Rivaliteit

Er is inmiddels te spreken van een gezonde rivaliteit tussen de bookmakers. Het mooie hiervan is: hier kunnen wij alleen maar van profiteren. Door de rivaliteit lopen de quoteringen namelijk alleen maar steeds verder op. Na de zet van TOTO naar 21.00 volgde een verhoging van BetCity naar 22.00. TOTO ging hier weer overheen met 23.00 en maakte nog maar een keer duidelijk dat er bij hun geen sprake is van een maximale inleg.

In Nederland staat het ‘verantwoord spelen’ erg hoog in het vaandel, hier maakte BetCity dan ook maar graag gebruik van in hun volgende antwoord. Met een verwijzing naar hun eigen reclame ontkrachtte zij het ontbreken van een inleglimiet bij TOTO. “Nathans Les 3: Speel met kleine bedragen!!” naast dit statement gaf betCity aan dat dit de laatste keer was dat zij de quotering een boost gingen geven. “Wij tikken ‘m af op 25.00” aldus BetCity. Als klap op de vuurpijl gaf TOTO er een klap bovenop en verhoogde zij de quotering voor de laatste keer naar maar liefst 26.00!

Welke bookmaker heeft jouw voorkeur?

Wil je graag wat extra informatie over TOTO of BetCity?

Klik hier voor onze review van TOTO! 

Klik hier voor onze review van BetCity! 

Wij van 123Sportweddenschap.nl kijken uit naar de volgende strijd tussen TOTO en BetCity. De kans lijkt ons namelijk groot dat dit niet de laatste keer was dat de twee recht tegenover elkaar kwamen te staan. De vraag is dus niet of er een volgende head-to-head komt, maar wanneer deze gaat plaatsvinden. Zorg dat je niks mist door regelmatig onze nieuwspagina te bezoeken!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: info@123sportweddenschap.nl