Circus Bonus

Door de explosieve toename van aanbod van online sportweddenschappen in Nederland wordt het voor de bookmakers steeds moeilijker om spelers binnen te halen. Alles moet aangegrepen worden om spelers aan de site te binden. Dit is voor ons (de spelers) zeer positief. Het betekent namelijk dat er volop bonussen, promo’s en andere aanbiedingen gelanceerd worden. Aan jou is het de taak om de beste bonussen te selecteren en hier volop gebruik van te maken! Een Circus bonus is misschien wel een mooi begin.

superodds circus

Voor Circus Sport & Casino is dit bekend terrein. Bookmaker Circus staat er namelijk bekend om dat ze aan de lopende band nieuwe bonussen lanceren. Wanneer je op de site kijkt van de Nederlandse aanbieder wordt je overspoelt met bonussen van een goede kwaliteit.

Superodd Circus

Een van deze bonussen is de ‘Superodd’. Deze Circus bonus is voor nieuwe spelers bij Circus Sport en biedt een verhoogde quotering aan waarmee je maar liefst 50x je inzet kunt verdienen! Iedere week worden er door Circus sportwedstrijden geselecteerd waar je jouw Superodd op kunt inzetten. Het mooie hiervan is dat je niet perse moet inzetten. De Superodd heeft namelijk geen vervaldatum. Bevallen de wedstrijden van de week je niet? Wacht dan gewoon even af totdat de nieuwe sportweddenschappen beschikbaar worden.

Waar kan je op inzetten?

Je kunt dus inzetten op de wedstrijden die geselecteerd worden door de bookmaker zelf. Er worden regelmatig nieuwe wedstrijden en gebeurtenissen toegevoegd dus je kunt zelf beslissen of je inzet op een van de huidig beschikbare evenementen of dat je wacht tot er nieuwe dingen worden toegevoegd. Zorg ervoor dat je goed nadenkt over de wedstrijd waar je op inzet, je kunt immers 50x je inzet winnen, iets wat je niet vaak meer mee gaat maken.

Deze wedden op sport bonus kan je als vanzelfsprekend alleen inzetten op echte sportevenementen. Zoek de juiste sportweddenschap uit en probeer er alles aan te doen om deze winnend af te sluiten! Een van de manieren om je kansen te vergroten is om een uitgebreid vooronderzoek uit te voeren voordat je een sportweddenschap afsluit.

Tijdens zo’n vooronderzoek kan je bijvoorbeeld wat onderzoek doen naar de historie van de wedstrijd waar je op wilt inzetten. Hebben deze twee teams al een keer tegen elkaar gespeeld? Wat was toen de uitslag? Heeft de ene ploeg het bijvoorbeeld altijd lastig tegen dit team?

Een ander onderdeel waar je naar kunt kijken is bijvoorbeeld de vorm van een team. Zitten ze lekker in hun vel? Hebben ze de afgelopen wedstrijden verloren of juist gewonnen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen voordat je besluit om in te zetten op een bepaalde wedstrijd. Neem even vijf minuten de tijd om wat informatie op te zoeken over de betreffende wedstrijd en vergroot je eigen winstkansen aanzienlijk!

Bonusvoorwaarden Circus Bonus

Een ander zeer belangrijk onderdeel op het gebied van wedden op sport bonussen zijn de bonusvoorwaarden. Wanneer je een bonus claimt bij een van de Nederlandse aanbieders zijn hier altijd bonusvoorwaarden aan gekoppeld. Dit kan soms leiden tot verwarring achteraf wanneer bijvoorbeeld blijkt dat je het gewonnen geld nog een keer moet inzetten en je jouw winst dus nog niet kunt claimen.

Als je niet voor verrassingen wilt komen te staan kan je er dus het beste voor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de bonusvoorwaarden voordat je een nieuwe promo activeert. Hieronder zullen wij voor de Superodds van Circus alvast de belangrijkste bonusvoorwaarden voor jou neerzetten. Op deze manier kan je gelijk aan de slag en kom je in ieder geval met deze bonus niet meer voor verrassingen te staan.

  • Je kunt de Superodd maar één keer claimen
  • Een minimale leeftijd van 24 jaar is een vereiste om de Superodd te kunnen claimen.
  • De Superodd wordt beschikbaar nadat het account is geactiveerd met een storting van minimaal €10.
  • Aan deze bonus is een maximale inzet gekoppeld van €1.
  • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met een andere welkomstbonus van Circus.
  • Er kan uitsluitend ingezet worden op de geselecteerde sportwedstrijden.

De Superodd is natuurlijk niet de enige Circus bonus die wordt aangeboden. Ben je benieuwd naar de andere bonussen van Circus Sport? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan bij Circus!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden