Wedtips

Op deze pagina zullen wij van 123Sportweddenschap.nl wekelijks wedtips geven over het plaatsen van sportweddenschappen.

Dit kan variëren van de beste quoteringen tot de absolute buitenkansjes die je niet wilt missen. Hou je van wedden op sport of wil je graag meer weten over hoe de sportweddenschap in elkaar zit? Lees dan vooral verder!

Bookmakers

De eerste stap die je moet zetten wanneer je gaat wedden op sportwedstrijden is het selecteren van een bookmaker.

Omdat er in Nederland erg veel bookmakers beschikbaar zijn hebben wij een aantal van onze favorieten alvast hieronder voor je neergezet. Je kunt een kijkje nemen bij een van de uitgebreide reviews en daar je keuze op baseren, of probeer een van de bookmakers uit en ervaar op die manier of het een goede match is!

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Wekelijkse wedtips

In deze wekelijkse rubriek zullen wij van 123Sportweddenschap.nl wedtips geven en achteraf neerzetten of deze fout of goed was. Daarnaast wordt de wedtip onderbouwt zodat ook jij voorbeelden kunt zien van de manier van vooronderzoek die makkelijk toe te passen is wanneer je een sportweddenschap gaat afsluiten.

Op een overzichtelijke manier kan je op de pagina’s van de verschillende wedtips lezen hoe wij een vooronderzoek aanpakken, wat voor soorten weddenschappen we afsluiten en hoe deze uiteindelijk uitpakken.

Onder de kop waarin het weeknummer wordt neergezet zal worden weergegeven of de wedtip correct of incorrect is gebleken. Met hieronder een wat uitgebreidere uitleg over het resultaat van de wedtip.

Wedtips Week 45

De huidige koploper neemt het deze zaterdag op tegen de nummer vijf van de Eredivisie. PSV mag sinds een lange tijd vanaf de koppositie aan een wedstrijd beginnen in een poging zo ver mogelijk uit te lopen op Ajax. Een aantal spelers van PSV zijn op vrijdag geselecteerd door bondscoach Louis van Gaal, zal dit positief gaan werken of juist de concentratie beïnvloeden? Lees het nu in de wekelijkse wedtip voor PSV-AZ.

De door ons geselecteerde sportweddenschap is: Beide teams scoren en over 2,5 goal. Je kunt deze sportweddenschap afsluiten tegen een quotering van 3,34x je inzet bij TOTO Sportweddenschappen!

wedtip psv az

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden