20/10/2022

Wedtip Week 42

Deze week stappen we op de boot en kiezen we voor een wedstrijd in West-Londen. Grootmachten Chelsea en het Manchester United van Erik ten Hag nemen het aankomende zaterdag tegen elkaar op in de Engelse Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld op: ZA 22 oktober om 18:30 (Nederlandse tijd). Lees hieronder onze wedtip!

De door ons geselecteerde weddenschap is: Chelsea – Manchester United eindigt in een gelijkspel. Je kunt hier 3.7x je inzet mee winnen. Met een inzet van €10 kom je dus uit op: €37 euro.

De weddenschap kan je afsluiten bij bookmaker TOTO Sportweddenschappen of Circus Sport & Casino. 

wedtip united chelsea

Vooronderzoek

Om je een goed beeld te geven van het vooronderzoek wat door ons wordt uitgevoerd bespreken we stap voor stap waar we naar kijken voordat we een bepaalde sportweddenschap selecteren.

Recente vorm

Het eerste waar wij naar kijken bij deze wedstrijd is de recente vorm van beide teams. Wanneer we kijken naar de recente vorm van de thuisploeg (Chelsea) zien we dat zij de afgelopen vijf wedstrijden overtuigend hebben gewonnen. Twee van deze wedstrijden waren tegen AC Milan in de Champions League, niet de minste tegenstanders dus. Een ander onderdeel wat gelijk opvalt is dat Chelsea weinig doelpunten tegen heeft gekregen. Slechts één tegendoelpunt in de laatste vijf wedstrijden.

Manchester United speelde vorige week gelijk tegen Newcastle United maar speelde wel een goede wedstrijd. Verder werd er twee keer gewonnen van Omonia Nicosia (Europa League) en werd Everton verslagen. De laatste nederlaag werd geleden tegen stadsgenoot Manchester City. Woensdag avond nam United het op tegen Tottenham Hotspur en won met 2-0, op alle vlakken werd Tottenham overklast, een mooie generale voor aankomende zaterdag dus.

Chelsea had een moeizamere avond. Zij kwamen niet verder dan de brilstand, uit bij Brentford werd het 0-0. Chelsea zet de ongeslagen reeks voort, krijgt wederom geen doelpunten tegen, maar weet dit keer zelf ook niet te scoren.

Historie

Wanneer we kijken naar de resultaten valt ons iets interessants op. De laatste vier edities van deze wedstrijd eindigden namelijk allemaal in een gelijkspel waarin nooit meer dan twee keer gescoord werd. Dit is een sterke aanwijzing en dit nemen wij zeker mee in ons beslissingsproces tijdens het bepalen van de wedtip.

Sinds 2020 is er tussen deze twee ploegen geen winnaar meer uit de strijd gekomen en wij van 123Sportweddenschap.nl verwachten deze editie hetzelfde resultaat. De strijd tussen Manchester en Chelsea zal voornamelijk bepaald worden door de strijd tussen de aanvallers en de verdedigers. Met bliksemsnelle spelers bij beide ploegen zoals Antony, Sterling, Aubameyang en Rashford kan elke persoonlijke fout gelijk leiden tot een tegengoal. Zoals wel vaker het geval is zit de duivel in de details.

Speel bewust 18+

Resultaat

De door ons aangeraden sportweddenschap was een gelijkspel tussen Chelsea en Manchester United. Hiermee kon je 3.7x je inzet winnen. De sportweddenschap (en dus onze wedtip)  was goed. De wedstrijd eindigde namelijk in 1-1. Wil je meer van dit soort wedtips lezen? Neem dan nu een kijkje op onze algemene pagina waar alle verschillende wedtips worden neergezet. Een andere mogelijkheid is de wedtips voor het WK. Dit is een aparte pagina waar we speciaal wedtips plaatsen voor het WK in Qatar. Klik op deze link om een kijkje te nemen bij de wedtips voor het WK in Qatar. 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden