Informatie

Op deze pagina vind je alle benodigde informatie om geld te gaan verdienen met het afsluiten van een sportweddenschap. Want waar kan je nou eigenlijk allemaal op inzetten? Hoe kan je het beste inzetten? En op wat voor manier kan je ervoor zorgen dat je verantwoord kunt starten met inzetten op sport. Lees het hier op deze pagina.

Bookmakers

De allereerste stap die je moet zetten wanneer je gaat beginnen met online wedden is het selecteren van een bookmaker. Een bookmaker is de aanbieder van sportweddenschappen waar jij jouw eigen weddenschappen af kunt sluiten. De voorkeur voor een bepaalde bookmaker kan van een aantal verschillende dingen afhangen. Zo heeft de ene aanbieder bijvoorbeeld meer verschillende wedopties dan de ander.

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Bonussen

In onze reviews staat uitgebreid uitgelegd wat de voordelen zijn van een bepaalde bookmaker, je kunt hier een kijkje nemen als je wat meer informatie wilt over een specifieke partij. Een ander onderdeel waar je naar kunt kijken is het aanbod van bonussen en promo’s. Zo kan je bij bookmaker Circus Sport & Casino bijvoorbeeld aan de lopende band nieuwe bonussen verwachten. BetCity is op dit gebied ook erg actief.

Quoteringen

Tot slot kan je de verschillende aanbieders nog met elkaar vergelijken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en de hoogte van de quoteringen. Gebruiksvriendelijkheid is een wat persoonlijkere kwaliteit dan de hoogte van de quoteringen. De hoogte van de quoteringen (ook wel odds genoemd) zijn namelijk gewoon feiten. Terwijl op het gebied van gebruiksvriendelijkheid de een dit anders kan ervaren dan de ander.

Wedopties

Een ander onderdeel van deze pagina is de uitgebreide uitleg van de wedopties. Je kunt per wedoptie lezen wat het precies inhoudt én hoe je deze het beste kunt gebruiken. Om hier alvast een idee van te geven staan hieronder alvast de belangrijkste wedopties uitgelegd.

1 x 2

Bij een overgroot deel van de sporten waar je op kunt wedden in Nederland staan er twee teams tegenover elkaar. Denk aan bijvoorbeeld: voetbal, hockey, tennis, volleybal, rugby, ga zo maar door. Voor al deze sporten geldt dat de wedstrijd eindigt in een gelijkspel of in de winst van een van de twee teams. Dit is de meest bekende manier van inzetten op sportwedstrijden. Het proberen te voorspellen van de winnaar van de wedstrijd.

Op de sites van de bookmaker wordt deze sportweddenschap altijd bovenaan gezet. Het is dan ook redelijk vaak een wedoptie met redelijk veel risico. Er zijn namelijk drie verschillende mogelijkheden terwijl het vaak kan voelen alsof de kans dat jij jouw sportweddenschap winnend afsluit 50/50 is.

De wedoptie wordt neergezet als 1 x 2 waarbij de 1 staat voor het thuisspelende team, de 2 voor het uitspelende team en de x voor een gelijkspel. Op al deze mogelijkheden kan jij inzetten.

Both teams to score (BTTS) (Beide teams scoren)

Deze wedoptie is net als de vorige optie vaak te vinden op de allereerste pagina en geeft je twee keuzes: Beide teams maken een doelpunt of één of geen van de teams maakt een doelpunt. In tegenstelling tot het wedden op een winnaar heb je met deze wedoptie dus wel maar twee keuzes.

De wedoptie beide teams scoren wordt vaak in het Engels neergezet en soms ook afgekort naar: BTTS. Let goed op de quoteringen en bepaal voor jezelf of de weddenschap die je wilt afsluiten haalbaar is.

Over/under

Met deze sportweddenschap kan je ervoor kiezen om in te zetten op meer of minder doelpunten, sets of andere gebeurtenissen. Laten we voor de eenvoud het voorbeeld van voetbal gebruiken. Bij weddenschappen op voetbal kan je met de over/under wedoptie proberen te voorspellen of er meer of minder doelpunten gaan vallen dan een bepaalde hoeveelheid.

Deze hoeveelheden worden altijd aangegeven met een halve waardes. Je zet bijvoorbeeld in op: meer dan 2,5 doelpunten. Of minder dan 1,5 doelpunt. Op deze manier is het duidelijk dat er minimaal 3x gescoord moet worden bij het eerste voorbeeld en dat er maximaal 1x gescoord mag worden bij het tweede voorbeeld.

Op deze wedoptie zijn erg veel varianten, zo kan je ook een over/under weddenschap afsluiten voor bijvoorbeeld alleen de eerste of tweede helft en zijn er bij andere sporten nog veel meer mogelijkheden. Wil je uitgebreidere informatie over deze wedoptie? Neem dan nu een kijkje op onze pagina over wedopties.

Wedtips

Om ervoor te zorgen dat ook jij meer van je sportweddenschappen winnend af gaat sluiten hebben wij van 123Sportweddenschap.nl een pagina ontwikkeld waar wij op basis van onze eigen technieken wekelijkse wedtips geven. Op deze pagina onderbouwen wij deze sportweddenschappen zodat je zelf kunt beslissen of je deze wilt overnemen of alleen wilt kijken welke stappen je moet nemen voordat je geld inzet.

wedstrategie

Het is volkomen aan jou hoe je om gaat met onze wedtips, op onze pagina kan je teruglezen hoeveel van de tips succesvol zijn gebleken maar ook wat de risico’s zijn en wanneer je moet weten dat je moet stoppen. Zo is bijvoorbeeld wedden op basis van een onderbuikgevoel een veelvoorkomende fout. Je kijkt door de feiten en statistieken heen en zet in op wat je gevoel je ingeeft.

Probeer ten alle tijden jouw sportweddenschap te baseren op keiharde feiten en laat je niet leiden door uitspraken, of onderbuikgevoelens. Wil je meer weten en/of ben je benieuwd geworden naar de wedtips? Klik dan hier voor de pagina met de wekelijkse uitleg over sportweddenschappen en suggesties waar en hoe je hierop kunt inzetten.

Nieuws

De wereld van het wedden op sport en sport in het algemeen is altijd in beweging. Wanneer je hier in geïnteresseerd bent kan je een kijkje nemen op onze nieuwspagina. Hierop staan verschillende actuele nieuwsitems die jou op de hoogte brengen van aankomende sporttoernooien, ontwikkeling in de wereld van sport of leuke verrassende gebeurtenissen.

Wil je niks meer missen van de ontwikkelingen rondom wedden op sport? Neem dan af en toe een kijkje op de nieuwspagina van 123Sportweddenschap.nl

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden