LiveScore Bet Review

Hier bij 123Sportweddenschap.nl focussen wij ons op de aanbieders van online sportweddenschappen in Nederland. LiveScore Bet is een nieuwe speler die vanaf eind maart 2022 sportweddenschappen aanbiedt. Helemaal nieuw is LiveScore Bet niet, al meerdere jaren zijn zij populair met een app waarop je uitslagen en statistieken van sportwedstrijden kunt volgen.

Beoordeling 85%

LiveScore Bet is onderdeel van een internationale website genaamd ´Livescore´. Sinds 1998 kan je via deze organisatie standen, wedstrijdverloop en statistieken volgen. LiveScore Bet is zeer populair en veel mensen houden de standen van hun favoriete clubs bij via deze app. LiveScore Bet staat bekend om de kleuren oranje en zwart, deze kleuren komen terug in de app waarop scores kunnen worden gevolgd en komen nu ook weer terug op het nieuwe platform.

Promo´s bij LiveScore Bet

Bij nieuwe bookmakers is het gebruikelijk dat er veel verschillende promoties worden aangeboden aan nieuwe spelers. Dit is een vereiste omdat de competitie in Nederland steeds heviger wordt. De bookmakers willen dus zo snel mogelijk spelers aan de site/app binden. Dit gebeurt vaak door middel van een welkomstbonus.

LiveScore Bet Welkomstbonus

LiveScore Bet Welkomstbonus – €50 free bet

Bij LiveScore Bet is er ( net als bij vele andere bookmakers ) een welkomstbonus beschikbaar. LiveScore Bet heeft echter wel een eigen draai gegeven aan deze welkomstbonus. Zij geven jou namelijk 5x een free bet van €10. Hierdoor kan heb je tot 5x toe plezier van je welkomstbonus en kan je bij de ene weddenschap misschien wat meer risico nemen dan bij de ander. Deze welkomstbonus is er om de virtuele opening van LiveScore Bet te vieren. Wees er dus snel bij en claim je bonus! Om het je nog wat makkelijker te maken zetten wij van 123sportweddenschap.nl op een rijtje hoe je deze bonus kunt claimen.

1. Maak een account aan bij LiveScore Bet, dit duurt meestal maar een paar minuten.
2. Om gebruik te maken van de promo´s en verschillende bonussen moet je minimaal 24 jaar oud zijn.
3. Doe hierna een storting van minimaal €10.
4. Plaats ( binnen 14 dagen na de registratie ) een weddenschap op een wedstrijd met een minimale quotering van 1.50. Dit mag op een willekeurige sport met een minimaal bedrag van €10.
5. Via een melding in je scherm krijg je nu de mogelijkheid om de 5x €10 free bet te claimen.
6. In de volgende 7 dagen heb je de mogelijkheid om compleet kosteloos 5 weddenschappen van €10 te plaatsen. De winst die je hiermee maakt in volledig van jou!

Bij verschillende bonussen zijn vaak verschillende bonusvoorwaarden van kracht. Wij van 123sportweddenschap.nl helpen je hier maar al te graag mee. Om je een duidelijk overzicht te geven van wat je kunt verwachten van deze voorwaarden zetten we deze hieronder voor je neer. Neem de bonusvoorwaarden goed door voordat je een bonus claimt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.

Bonusvoorwaarden – €50 Free Bet

– Type Bonus – Free Bet
– Max Bonus – €50
– Minimale Storting – €10
– Rondspelen – Aan deze bonus zijn geen rondspeelvoorwaarden verbonden.
– Maximale Winst – Op de te maken winst zit geen limiet.
– Minimale Bet – €10 (Free Bet moet in zijn geheel ingezet worden), dit kan 5x gedaan worden door de nieuwe speler.
– Doorlooptijd bonus – Na het claimen van de bonus heb je 14 dagen om het bonusgeld in te zetten.
– Beschikbaarheid sporten – De bonus kan op alle willekeurige sporten worden ingezet.
– Algemene voorwaarden gelden – Wat kost gokken jou? Gok bewust 18+

€10 Wekelijkse Free Bet

Bij LiveScore Bet is er een functie beschikbaar die we nog niet hebben gezien bij andere bookmakers. Namelijk de €10 wekelijkse free bet. Om deze free bet te kunnen claimen moet je tussen maandag en vrijdag minimaal twee combi-weddenschappen plaatsen. Een combi-weddenschap is een sportweddenschap waarbij je inzet op verschillende wedstrijden tegelijk. Hierdoor wordt het risico groter maar gaat ook de quotering fors omhoog. Als er twee van deze wedstrijden worden gespeeld tussen maandag en vrijdag krijg je van LiveScore Bet dus een bonus. Met deze bonus kan je volledig kosteloos een extra weddenschap afsluiten van €10. Om het jou wat makkelijker te maken zetten we de bonusvoorwaarden ( waar je aan moet voldoen om de free bet te kunnen claimen ) nog een keer voor je op een rijtje.

– Een weddenschap moet minimaal 4 wedstrijden bevatten. Live Betting telt niet mee.
– Er moet minimaal €10 ingezet worden.
– Kies je voor een vervroegde uitbetaling van je sportweddenschap, telt deze niet meer mee.
– De weddenschappen moeten tussen maandag en vrijdag ingezet worden.
– Accepteer de free bet token en plaats een weddenschap binnen 48 uur.
– De totale quotering van de weddenschap moet minimaal 6.00 zijn.
– Minimale leeftijd is 24 jaar.

LiveScore Bet 10 euro gratis

Livescore Bet NL

De combinatie van een bekende voetbalscore app en het lanceren van een plek om online te wedden op sport is een erg goede zet van Live Score Bet NL. Ze hebben immers al een bekende naam in Nederland en staan bekend om hun punctualiteit en betrouwbaarheid. Belangrijke kwaliteiten die je ook graag koppelt aan een bookmaker. Onze verwachting is dan ook dat Livescore Bet NL veel spelers zal binnen halen. Wanneer een speler eenmaal tevreden is met zijn/haar bookmaker gaan zij vaak nergens anders maar naartoe. Toch zullen er wat mensen gaan switchen wanneer zij horen van Livescore Bet NL.

Sportaanbod LiveScore Bet

De website van LiveScore Bet is op een overzichtelijke manier ingericht met het sportaanbod aan de linkerkant. Wat gelijk opvalt is dat dit aanbod zeer uitgebreid is. Oorzaken hiervan zijn gemakkelijk aan te wijzen. Zo heeft LiveScore Bet in Nederland alleen de licentie voor het aanbieden van sportweddenschappen aangevraagd. Het online casino laten zij links liggen. Dit betekent dat de complete focus van deze bookmaker ligt bij het aanbieden van sportweddenschappen. Goed nieuws dus.
Bij LiveScore Bet kan je op verschillende manieren inzetten. Je kunt vóór de wedstrijd een weddenschap plaatsen, dit noemen we pre-match betting. Naast het pre-match betting kan je bij LiveScore Bet ook Live inzetten op sportwedstrijden. Deze mogelijkheden in combinatie met het vele aanbod van verschillende sporten zorgt voor een complete ervaring op het gebied van wedden op sport. Om je een idee te geven van de beschikbare sporten bij LiveScore Bet zetten we hieronder een aantal voor je op een rijtje.

– MMA
– Tennis
– Darts
– Voetbal
– Hockey
– Paardenrennen
– American Football
– Golf
– Wielrennen

En nog veel meer verschillende opties.

Voordelen en Nadelen

Voordelen

  • 24/7 Beschikbaar
  • Speel vanuit huis of onderweg
  • Breed aanbod verschillende sporten
  • Overzichtelijke site
  • Beschikbaarheid iDEAL
  • Veel verschillende promo’s & bonussen
  • Beschikbare livestreams voor verschillende sporten

Nadelen

  • Verwarring met de score app

Live streams bij LiveScore Bet

Bij LiveScore Bet zijn er voor verschillende sporten livestreams beschikbaar. Als je een account hebt aangemaakt en er staat geld op dat account gaat er een wereld voor je open. Tennis, voetbal, basketbal noem het maar op, er zijn allemaal livestreams voor beschikbaar. Dit betekent dat als je een weddenschap hebt afgesloten je hier niks meer van hoeft te missen. Je kunt de wedstrijden live volgen wat het extra leuk maakt om in te zetten. Er zijn een aantal functies bij LiveScore Bet die profijt hebben van de beschikbaarheid van livestreams. Een daarvan is ‘live betting’.

Live betting

Deze functie is beschikbaar bij LiveScore Bet maar wat houdt dit nou eigenlijk precies in? Als een wedstrijd gestart is houdt bij verschillende bookmakers het inzetten op en is alles wat je nog kunt doen afwachten en kijken of je weddenschap goed valt. Met de nieuwe functie ‘live betting’ is dit niet meer het geval. Je kunt namelijk ná de start van de wedstrijd nog inzetten op de eindstand, het aantal goals of een andere gebeurtenis. De quoteringen die gekoppeld zijn aan de wedstrijd veranderen mee met het verloop en zorgen ervoor dat je vaak nóg meer kunt verdienen met de juiste beslissing op het juiste moment.

Cash out

Stel je voor je plaatst een weddenschap maar je favoriete speler verlaat in de 5e minuut al gedwongen het veld door een blessure. Nu komt de functie ‘cash out’ misschien wel in je op. Met deze functie kan je er namelijk voor kiezen om vroegtijdig je weddenschap te beëindigen. Bij de Cash out geldt net als bij live betting dat het bedrag wat je kunt laten uitbetalen mee veranderd met het verloop van de wedstrijd. Staat jouw team bijvoorbeeld 2-0 voor zal dat bedrag een stuk hoger zijn dan bij een 0-0 stand.

Deze drie functies en de beschikbaarheid hiervan laten zien dat LiveScore Bet een bookmaker is om rekening mee te houden. Zeker de combinatie livestream en livebetting maakt het wedden op sport een stuk leuker.

LiveScore Bet Squads

LiveScore Bet Squads – Nieuwe promo in Nederland

De LiveScore Bet Squads is een compleet nieuwe promo die wij van 123sportweddenschap.nl nog niet eerder hebben gezien. LiveScore Bet onderscheidt zich hier dan ook mee van de rest van de bookmakers. Misschien ben je al bekend met de spellen: Scorito of Manager van het jaar. Dit zijn applicaties waar je een team kunt samenstellen en op basis van de prestaties van de spelers in jouw team kun je punten verdienen. LiveScore Bet Squads lijkt hier op en naar onze verwachting zal dit minstens even populair worden. Met de versie van LiveScore Bet kan je immers geld verdienen, met de andere versies niet.

Maar hoe werkt het nou precies? De eerste stap om mee te kunnen doen aan deze compleet kosteloze functie is ouder zijn dan 24 jaar. Vervolgens krijg je een ‘team’ tot je beschikking bestaande uit 5 verschillende spelers. LiveScore Bet selecteert een aantal wedstrijden en als de spelers van jouw team in deze wedstrijden scoren verdien je geld. Door op de juiste terugkeermomenten aanwezig te zijn op LiveScore Bet wordt er steeds een speler onthult. Als alle 5 de spelers bekend zijn gaat er een prijswiel draaien. Dit prijswiel bepaalt hoeveel je gaat verdienen per doelpunt per speler. Deelname aan dit spel is volledig gratis daarom is alle winst die je maakt extra lekker. De spelers die onderdeel zijn van jouw team moeten scoren in de wedstrijden die geselecteerd zijn door LiveScore Bet. Stel jouw speler raakt geblesseerd, wordt gewisseld of is er simpelweg niet bij heb je helaas pech. Dit is het risico van het spel. Om je een beeld te geven van de verspreiding van de bekendmaking van de 5 spelers zetten we hieronder een voorbeeld neer aan de hand van de data van de eerste editie van LiveScore Bet Squads.

Speler 1. Dinsdag 25/03 (01:00) – Zaterdag 26/03 (14:00)
Speler 2. Zaterdag 26/03 (14:00) – Woensdag 30/03 (14:00)
Speler 3. Woensdag 30/03 (14:00) – Donderdag 31/03 (14:00)
Speler 4. Donderdag 31/03 (14:00) – Vrijdag 01/04 (14:00)
Speler 5. Vrijdag 01/04 (14:00) – Zaterdag 02/04 (14:00)

Betaalmogelijkheden bij LiveScore Bet

Belangrijk om te weten voordat je kiest voor een nieuwe bookmaker zijn de betaalmogelijkheden. Wanneer het om bankzaken gaat is het immers fijn om niet voor verrassingen te komen staan. Een van de meest gebruikte betalingsvormen van Nederland is iDEAL. Wij kijken altijd of deze manier van storten aanwezig is bij een bookmaker. Is deze betaalwijze afwezig is dit een groot nadeel.
LiveScore Bet heeft het op het gebied van storten en uitbetalen prima voor elkaar. iDEAL is beschikbaar en hiermee is een groot deel van Nederland al tevreden. Naast iDEAL zijn er nog een aantal andere manieren beschikbaar.

iDEAL
– Creditcard (VISA, Mastercard)
– PayPal

Livescore bet Nederland

Nederland heeft er een nieuwe top-bookmaker bijgekregen. Vanaf eind oktober 2021 is Livescore bet actief op de Nederlandse markt en kregen zij samen met nog negen anderen een Nederlandse licentie. Bekende bookies als TOTO, BetCity en Bet365 opende vrijwel direct hun deuren en maakte gelijk naam in Nederland. Voor Livescore bet Nederland was dit echter niet het geval.

De deuren bleven in eerste instantie dicht voor het Nederlandse publiek. De lancering van Livescore bet Nederland liet nog iets langer op zich wachten. Sinds maart 2022 is Livescore bet actief op de Nederlandse markt dit is inmiddels alweer een jaar terug, een mooi moment dus om terug te kijken naar de diensten van Live score bet.

Aanbod Livescore bet

Net als de andere licentiehouders is er een uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen beschikbaar bij Livescore bet. Alle populaire sporten zijn aanwezig en minder populaire sporten als NASCAR of curling zijn ook beschikbaar. Het brede aanbod in sporten en verschillende wedopties geeft een goed beeld van de veelzijdigheid van Livescore bet.

Het uitgebreide aanbod van sportweddenschappen in combinatie met de makkelijk te gebruiken site zorgt voor een aangename ervaring. Daarnaast is het duidelijk dat de focus van Livescore bet Nederland ligt op het aanbieden van sportweddenschappen. Alle aandacht gaat naar het optimaliseren van het sportsbook en het gebruik hiervan. Het aanbieden van (live)casino spellen laat Livescore aan anderen over.

Website en app

De LiveScore app bestaat al jaren, dit is echter niet het platform waar je weddenschappen op kunt plaatsen. Door de populariteit van deze app zal deze waarschijnlijk eerder naar voren komen dan LiveScore Bet. Let dus goed op welke versie je download. Op dit moment is er nog geen app beschikbaar voor LiveScore Bet. Wij van 123sportweddenschap.nl verwachten wel dat dit gaat komen.
De website van LiveScore Bet ziet er erg netjes uit. De gehele zwarte achtergrond met witte letters en hier en daar oranje accenten is zeer overzichtelijk. Aan de linkerkant worden de verschillende sporten weergegeven. Bij andere bookmakers zie je vaak veel toeters en bellen in de vorm van bijvoorbeeld bewegende banners of afbeeldingen. Hiervan is geen sprake bij LiveScore Bet. Het is puur inzetten op sport, statistieken en livestreams. Ouderwets inzetten op sport zoals het bedoelt is.
Ben je benieuwd naar een van de andere bookmakers in Nederland? Lees dan nu de review van Jacks! Of ga rechtstreeks naar de site.

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Registreren bij LiveScore Bet Nederland

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van al deze informatie is het nu al mogelijk om te registreren bij LiveScore Bet Nederland. Rechtsboven op de homepagina staat de knop ‘registreren’. Druk hierop en je wordt doorgestuurd naar het scherm waar je je persoonlijke informatie moet invullen. De KSA (kansspelautoriteit) bepaald naar welke informatie er gevraagd moet worden door de bookmakers.

Op deze manier kunnen zij controleren of er wel alleen spelers uit Nederland geaccepteerd worden en er geen andere regels worden overtreden. Nadat je de benodigde informatie hebt ingevuld moet je een foto uploaden van jouw identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs. Deze wordt vervolgens vergeleken met de informatie die je handmatig hebt ingevuld en beoordeeld op echtheid. Meestal duurt dit hele proces niet langer dan 5 minuten. Je identiteitsbewijs is goed gekeurd en nu kan je je eigen limieten bepalen. Ook dit heeft weer betrekking op de KSA, zij hebben deze functie verplicht gesteld om zo mensen ervan bewust te maken hoeveel geld ze uitgeven aan het gokken. Je limieten zijn ingesteld? Dan is het tijd voor je eerste storting en daarna je eerste weddenschap!

Bij de verschillende bookmakers is het registratieproces vrijwel hetzelfde. Eerst informatie invullen, dan een identiteitsbewijs en vervolgens de persoonlijke limieten. Het hele proces bij elkaar duurt meestal niet langer dan 10 minuten en is eenmalig. Je hoeft dus maar een keer al je informatie in te vullen. Vervolgens gebruik je een gebruikersnaam en wachtwoord om weer toegang te krijgen in je account.

Quoteringen LiveScore Bet Nederland

Erg belangrijk bij het wedden op sport is om te wachten op gunstige quoteringen/odds. Er zijn zoveel verschillende sportevenementen dat er af en toe een buitenkansje zich voordoet, in de vorm van een promo of van een verkeerde inschatting van de bookmakers. We zullen dit nog iets duidelijker maken aan de hand van een fictief voorbeeld: Stel je voor Manchester City speelt tegen Liverpool en beide clubs zijn precies even goed. Dit betekent dan dus dat de kansen 50/50 zijn.

Nu kan het gebeuren dat een bookmaker dit anders inschat en de quoteringen bijvoorbeeld zet op: Manchester City: 1.75 en Liverpool: 2.30. In dit voorbeeld is het dus de juiste keuze om op Liverpool in te zetten. Beide teams hebben gelijke kansen om de wedstrijd te winnen alleen levert Liverpool meer op dan Manchester City. Kijk dus goed naar de quoteringen en laat je eigen sportkennis erop los. Misschien vind je wel een mooie deal of promo. Nog een bookmaker met een zeer ruim aanbod op het gebied van sport is Circus Sport & Casino. Klik hier om Circus Sport & Casino te proberen! 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden