Free Bet BetCity

Bij bookmaker BetCity zijn er op regelmatige basis bonussen en promo’s beschikbaar. Op deze pagina zullen wij de beste promo’s eruit pikken en toelichten. Hierdoor blijf je op de hoogte en mis je nooit meer een Free Bet van BetCity!

Odds boost Eredivisie – 50x je inzet op je favoriete club!

We mogen eindelijk weer beginnen met voetballen. Het moment waar we op gewacht hebben is eindelijk daar. De Nederlandse Eredivisie is weer begonnen. De bookmakers weten dit natuurlijk ook en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen. BetCity doet dit aan de hand van een Odds Boost naar een quotering van maar liefst 50.00x je inzet! Kies je favoriete club uit, zet in, wordt er door jouw club gewonnen? Dan krijg je 50x je inzet terug!

odds boost eredivisie

Bonussen bij BetCity

De bonus die nu wordt aangeboden door BetCity klinkt misschien op het eerste gezicht te mooi om waar te zijn. Toch is de bonus voor een beperkte tijd écht beschikbaar bij de Amsterdamse bookmaker. Er is sinds de legalisering van het wedden op sport namelijk erg veel concurrentie bijgekomen. Om alsnog nieuwe spelers te kunnen aantrekken worden dit soort bonussen aangeboden. Maak hier dan dus ook vooral gebruik van!

Met deze odds boost kan er worden ingezet op een ‘winnend team naar keuze’. De bedoeling is dat je op jouw eigen favoriete team inzet. Het slimste is natuurlijk om in te zetten op een team waarvan de kans groot is dat zij de wedstrijd winnen. Zo vergroot je immers ook je kans om jouw bonusgeld te kunnen claimen.

Bonusvoorwaarden

Aanbieders van sportweddenschappen en bonussen bedenken voor elke bonus bepaalde voorwaarden. Als speler is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van deze voorwaarden. Zo wordt je namelijk nooit verrast en kan je volop genieten van je bonus.

Om ervoor te zorgen dat ook jij niet verrast wordt door bepaalde voorwaarden zullen wij van 123Sportweddenschap hieronder de belangrijkste voorwaarden alvast neerzetten. Belangrijk om te onthouden dus dat je ten alle tijden de bonusvoorwaarden door moet nemen voordat je een bonus claimt! Voorkom dat je niet precies weet hoe de promo geclaimd kan worden en zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent. Hieronder de voorwaarden voor de odds boost van 50x van BetCity.

 • Maximale inzet bij deze promo is €1
 • De promo is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.
 • Een minimale leeftijd van 24 jaar is vereist.
 • Wanneer de odds boost is geclaimd kan deze niet worden gecombineerd met andere promo´s.
 • De odds boost kan maar één keer gebruikt worden.
 • Er moet eerst een storting van minimaal €20 gedaan worden om de bonus te kunnen claimen.
 • Er kan uitsluitend worden ingezet op sportwedstrijden bij het BetCity sportsbook.

transfertje

Wedden op de Eredivisie BetCity

Inzetten op voetbalwedstrijden maakt het kijken nóg spannender en de hand van een bonus zoals deze kan je dit uitproberen zonder veel eigen geld op het spel te hoeven zetten. Het wedden op de Eredivisie is natuurlijk erg populair in Nederland. Dit is ook de reden dat er zoveel bonussen beschikbaar worden gesteld door de bookmakers.

Als speler is het dan ook slim om de juiste bonussen uit te zoeken en hier gebruik van te maken. Op deze manier heb je de mogelijkheden die alle spelers hebben alleen hoef jij lang niet zoveel geld te riskeren als wanneer je geen gebruik maakt van bonussen.

Op deze pagina worden de beste bonussen van BetCity bijgehouden. Ben je benieuwd geworden naar het wedden op voetbal en wil je het graag uitproberen? Klik dan nu op de knop hieronder en claim je odds boost!

Odds Boost BetCity – 33x je inzet op Max Verstappen

Zondag is het weer zover, er gaat weer geraced worden in de Formule 1. Wil je graag wedden op de Formule 1? Doe dit dan nu bij BetCity aan de hand van een bonus. Op deze manier kan je een sportweddenschap afsluiten met een hoge potentiële winst met een laag risico!

odds boost betcity

Verhoogde quotering voor Max Verstappen

Speciaal voor nieuwe spelers bij BetCity is de odds boost van Max Verstappen in het leven geroepen. Je krijgt nu maar liefst 33x je inzet wanneer je inzet op Max Verstappen tijdens de Grand Prix van dit weekend. Deze promo is zo verrassend goed omdat Max door zo goed als elke Nederlandse bookmaker bestempeld wordt als dé favoriet om de race te gaan winnen. Dit maakt dat je dus een grote kans hebt om deze sportweddenschap te winnen.

Hou je van wedden op de Formule 1 dan is dit echt wat voor jou. Zet in op Max Verstappen en win 33x je inzet. Het kijken van de race wordt op deze manier nóg spannender. Zet in op Verstappen en juich nóg harder bij een overwinning van de Nederlander.

Formule 1 Free bet Betcity

Anders dan andere bonussen bij BetCity moet je voor deze promo je eigen geld inzetten. Je kunt een weddenschap op Max Verstappen afsluiten tegen een verhoogde quotering. Dit klinkt misschien als een minder aantrekkelijke bonus dan een free bet, maar niks is minder waar. Deze promo is zo aantrekkelijk door het lage risico en de hoge uitbetaling. Je speelt namelijk een sportweddenschap voor een quotering van 33.00 terwijl de werkelijke quotering op 2.30 ligt.

verstappen bonus

Wel is het erg belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de bonusvoorwaarden voordat je een promo claimt. Elke promo is gekoppeld aan zijn eigen regeltjes. Het laatste wat je wilt is immers dat je voor verrassingen komt te staan. Zorg er daarom altijd voor dat je goed op de hoogte bent zodat je volop kunt genieten van je bonus. Hieronder zullen wij de belangrijkste bonusvoorwaarden voor je neerzetten zodat je na het lezen van deze pagina gelijk kunt genieten van de odds boost op Max Verstappen.

Bonusvoorwaarden

 • Odds boost kan 1x geclaimd worden
 • Alleen nieuwe spelers kunnen gebruik maken van de Odds boost
 • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn
 • Er kunnen geen andere promoties tegelijkertijd actief zijn met de Odds boost
 • De promo kan 1x gebruikt worden in de periode dat de Odds boost actief is
 • Er is een maximale inzet van €1
 • De Odds boost kan worden ingezet op geselecteerde wedstrijden

Formule 1 Bonussen BetCity

BetCity is sterk betrokken bij de Formule 1 en laat dit zien door de vele acties en verhoogde quoteringen. Dit maakt het nóg leuker om Formule 1 te kijken en om hierop te wedden. Voorspel jij elke Grand Prix wie er de snelste ronde rijdt, wie er start vanaf Pole Position en wie er met de titel naar huis gaat? Maak dan nu een account aan en begin met geld verdienen!

———————————————————————————————————————————————————————-

INACTIEF

Ajax-PSV free bet bij BetCity

Het nieuwe voetbalseizoen komt weer in zicht. De eerste wedstrijd op het programma wordt altijd gespeeld tussen de bekerwinnaar en de kampioen. Vorig jaar waren dit Ajax en PSV. Zij spelen tegen elkaar om de Johan Cruyff schaal. Wedden op de Johan Cruyff schaal kan natuurlijk ook. En wat is nou beter dan een gratis sportweddenschap zoals bij BetCity!

free bet ajax

Free bet Johan Cruyff schaal

Zoals op deze pagina goed te zien is komt BetCity regelmatig met bonussen en promoties wanneer er belangrijke wedstrijden of toernooien op komst zijn. Op deze manier wordt het nóg leuker om in te zetten op wedstrijden zoals de Johan Cruyff schaal. Als neutrale toeschouwer kan je op deze manier er voor zorgen dat de wedstrijd spannend wordt, en als fan van een van de teams kan je hiermee geld verdienen aan jouw eigen voetbalkennis!

De free bet die wordt aangeboden voor de Johan Cruyff schaal is €10 waard. De free bet kun je op allerlei verschillende manieren gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten op het aantal goals, op de winnaar van de wedstrijd of op een andere gebeurtenis. Aan een bonusweddenschap als deze zitten wel altijd bepaalde bonusvoorwaarden gekoppeld. Belangrijk is dat je goed op de hoogte bent van deze voorwaarden voordat je gebruik maakt van de bonus.

Hieronder zetten wij van 123Sportweddenschap.nl de belangrijkste bonusvoorwaarden neer zodat je na het lezen van deze post gelijk kunt gaan starten met inzetten op de Johan Cruyff schaal aan de hand van een free bet!

Bonusvoorwaarden

 • De minimale leeftijd om mee te kunnen doen met deze promo is 24jaar.
 • Er kan voorafgaand en tijdens de wedstrijd ingezet worden met de free bet.
 • Live wedden en pre-match wedden zijn beide beschikbaar.
 • De free bet is beschikbaar met een actief account wat minimaal 1x heeft gestort.
 • Er kan maximaal 1x gebruik gemaakt worden van de free bet.

Heb je deze bonusvoorwaarden goed doorgenomen dan ben je klaar om gebruik te maken van de promo. Maak eenmalig een account aan bij BetCity en begin nu met een sportweddenschap op de Johan Cruyff schaal!

Wedden op de Johan Cruyff schaal

De Johan Cruyff schaal is zoals al eerder vermeld een wedstrijd tussen de winnaar van de competitie en de bekerwinnaar. Met Ajax als kampioen en PSV als bekerwinnaar kan er gesproken worden van een heuse topwedstrijd.

johan cruyff schaal

Omdat er net een nieuw seizoen begint is vaak lastiger in te schatten wie er de bovenliggende partij zal zijn. Er veranderen dingen in de selectie op het gebied van transfers en wisselingen van trainers wat van grote invloed kan zijn op het resultaat van de wedstrijd. Hou dit dus goed in je achterhoofd en neem deze veranderingen mee wanneer je besluit om in te zetten op een wedstrijd aan het begin van een voetbalseizoen.

Wedden op Ajax-PSV

Wedstrijden tussen de twee beste teams van een land zijn altijd erg spannend. Zo is dat ook het geval met Ajax tegen PSV. De gemoederen lopen regelmatig hoog op, in en buiten het veld. Vooral voor PSV is een wedstrijd tegen Ajax enorm belangrijk. Voor Ajax is dit sinds een aantal jaar niet meer zo. Er zit namelijk meer spanning op de wedstrijden in de Champions League. Het meest prestigieuze voetbaltoernooi van Europa.

Ajax heeft hier in de afgelopen paar jaar meerdere successen behaald en erg veel geld mee verdient. Daarnaast hebben zij zich door deze successen weer terug op de kaart gezet van het internationale voetbal. Wanneer een buitenlandse topploeg Ajax loot zullen zij dit niet meer zien als een ‘makkelijke pot’.


INACTIEF

EK Vrouwenvoetbal Free Bet

Het EK in Engeland gaat starten en dat betekent veel promo’s en bonussen. BetCity is op dit gebied voorloper en lanceert meerdere bonussen tegelijk. In het verleden promootte de bookmaker al meerdere keren free bets. Een erg leuke manier om te starten met sportwedden. Je kunt met een free bet wat meer risico nemen en op een leuke manier naar het vrouwenvoetbal kijken.

free bet betcity

De Free Bet

BetCity en de free bet kan bijna in een adem genoemd worden. Er worden bijna iedere week nieuwe promo´s aangeboden waar je een free bet kunt claimen. Vaak gaat het om een bonus van €5.

Een Free Bet of ´gratis weddenschap´ is een cadeautje van de aanbieder wanneer je een storting doet of je aanmeld bij de site. Vaak is het zo dat je aan wat voorwaardes moet voldoen waarna je de free bet kunt claimen. Bij elke bonus of promo kunnen de bonusvoorwaarden weer anders zijn. Het is dan ook van groot belang dat je goed op de hoogte bent van deze voorwaardes. Ben je hiervan op de hoogte kan je nooit vervelend verrast worden en dus volop genieten van je gratis sportweddenschap.

Met het EK vrouwenvoetbal op komst zijn er weer een aantal free bets gelanceerd door BetCity. Een daarvan is de ´wedstrijd van de week free bet´. Ook voor deze bonus zijn er weer een aantal voorwaarden bedacht. Hieronder staan de belangrijkste bonusvoorwaarden, neem deze door en haal alles uit je free bet bij BetCity Sport.

Bonusvoorwaarden

 • Een minimaal bedrag van €20 moet worden gestort op het account om de free bet beschikbaar te maken.
 • De speler moet minimaal 24 jaar oud zijn.
 • Er mag geen andere bonus tegelijkertijd actief zijn op het desbetreffende account.
 • Het account van de speler moet al minimaal 1x actief zijn geweest op het gebied van sportwedden. (er moet al een keer een sportweddenschap af zijn gesloten)
 • De winst van de free bet moet minimaal 1x ingezet worden in het live casino, slots of in het sportsbook.
 • Het account van de speler dient actief en geverifieerd te zijn.

Wedden op Vrouwenvoetbal

De bonus, bedacht en gebracht door BetCity is gelanceerd vanwege het EK vrouwenvoetbal. Het grote evenement krijgt erg veel aandacht in de Nederlandse en internationale media. Alle records op het gebied van toeschouwers worden gebroken en vrouwenvoetbal wordt steeds populairder.

Meerdere oud-voetballers hebben zich uitgesproken over de negatieve sfeer die hangt rondom het niveau van het vrouwenvoetbal. Volgens de meeste is het zeker zo dat het tempo lager ligt maar dat dit niet maakt dat het niet leuk is om naar te kijken. Vrouwenvoetbal is op veel verschillende gebieden erg anders dan herenvoetbal.

Het niveau en tempo daargelaten gebeuren er hele andere dingen in het vrouwenvoetbal. Je ziet ander soort acties, passes en goals. Dit maakt de sport leuk om naar te kijken, ook als neutrale toeschouwer. Om het nog leuker en spannender te maken kan je ervoor kiezen om te starten met wedden op vrouwenvoetbal. Hiermee maak je de kijkbeleving spannender en zal je met nog meer concentratie de wedstrijd volgen.

€5 Free Bet eerste ronde EK vrouwenvoetbal

Naast de wedstrijd van de week komt BetCity met nog een extra bonus voor het wedden op het EK Vrouwenvoetbal. Je kunt namelijk een €5 free bet claimen als je wilt inzetten op de eerste ronde van het EK. De gratis weddenschap is te gebruiken bij pre-match weddenschappen en is beschikbaar voor spelers vanaf 24 jaar oud. Je kunt deze bonus volledig gratis claimen zonder eerst een storting te hoeven doen. Speel bewust 18+

free bet vrouwenvoetbal

Ben je benieuwd geworden en wil je graag een poging wagen? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan bij BetCity. Er worden regelmatig nieuwe promo’s en bonussen toegevoegd waar je als speler gebruik van kunt maken. Maak dus nu een account aan, claim je free bet en begin met wedden op sport!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden