05/07/2022

Wedden op EK Vrouwen

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder in Nederland. Waar het publiek eerst nog uitsluitend uit jonge meisjes bestond worden er tijdens het EK in Engeland volle stadions verwacht. Wij van 123Sportweddenschap.nl vinden het dan ook niet meer dan logisch dat veel van deze supporters de wedstrijd nóg spannender willen maken met een online sportweddenschap en dus het wedden op EK de vrouwen.

Het voetbal van de oranjeleeuwinnen verschilt op veel gebied van dat van de mannen. Er wordt minder commentaar gegeven op de scheidsrechter, veel schwalbes worden er niet gemaakt en sportiviteit staat vaak op de eerste plaats.

oranje leeuwinnen

Wel ligt het tempo wat lager en is het even wennen als je normaal gesproken altijd herenvoetbal kijkt. Hier wen je vanzelf aan, en het kijken naar de oranje voetbalvrouwen wordt steeds spannender. Vind je het toch lastig erin te komen door het tempoverschil of irriteer je je erg aan persoonlijke fouten van bepaalde speelsters? Probeer hier dan op in te spelen door middel van een sportweddenschap! Maak het kijken van vrouwenvoetbal nóg spannender!

Beste Bookmakers Wedden op EK Vrouwen

Het EK Vrouwen 2022 staat zoals je misschien wel weet voor de deur. Nu zijn er in Nederland erg veel aanbieders van sportweddenschappen die hierop zullen inspelen. Er komen nieuwe bonussen beschikbaar of de quotering van een bepaalde wedstrijd wordt geboost. Met deze promo’s en bonussen heb je een voordeel ten opzichte van spelers bij andere bookmakers. Je kunt immers met exact dezelfde weddenschap een hoger bedrag winnen.

Omdat er in Nederland zoveel verschillende aanbieders zijn van sportweddenschappen hebben wij een selectie gemaakt van onze favorieten. Dit zijn allemaal Nederlandse bookmakers met een licentie van de KSA (Nederlandse Kansspelautoriteit). Hier kan je betrouwbaar wedden op vrouwenvoetbal maar ook op heel veel andere sporten. Kies nu de aanbieder uit die jou het meest aanspreekt en start met wedden op het EK vrouwenvoetbal.

Favorieten winst EK Vrouwen

Voordat een toernooi begint kun je vaak al een voorspelling doen wie er het toernooi gaat winnen. Dit is bijvoorbeeld ook al zo voor het WK-herenvoetbal. Bij het EK Vrouwen is dit niet anders. De bookmakers hebben een inschatting gemaakt en quoteringen gekoppeld aan de potentiële winnaars van het EK in Engeland.

Dé grote favoriet is Spanje, daarna volgt Engeland, dan Frankrijk en vervolgens ons eigen Nederland! Zet je nu in op een EK overwinning van het Nederlands vrouwen elftal krijg je maar liefst 7.5x je inzet terug! Hieronder staan de 8 favorieten voor het EK vrouwenvoetbal 2022.

favorieten ek vrouwen

EK Vrouwen Sportwedden

Op het vorige EK in 2017 werd er door de Oranje Leeuwinnen geschiedenis geschreven. Zij versloegen Denemarken in de finale met 4-2 en werden in eigen land Europees Kampioen. Een prestatie van wereldniveau. De belangrijke speelsters van dat toernooi zijn er dit EK ook weer bij (Miedema, Spitse, Mertens).

De voorbereiding van de Oranje vrouwen verliep echter alles behalve vlekkeloos. Er werd verloren van onder andere Frankrijk en Engeland. Tegen Engeland werd zelfs met 5-1 verloren en bereikte de Leeuwinnen een absoluut dieptepunt. Er werd slecht verdedigt, er werden veel fouten gemaakt en er werd gewoon simpelweg slecht gespeeld.

De kwalificatiereeks verliep een stuk beter. Hierin werden alle duels gewonnen en werd er een doelsaldo behaald van 48 voor en 3 tegen.

Speelschema EK Vrouwen

Onze eigen Oranje Leeuwinnen zitten in een poule met Portugal, Zweden en Zwitserland. Zweden is daarvan de grootste uitdaging. Dit is daarnaast ook gelijk de eerste wedstrijd voor Nederland. Zo kunnen ze het toernooi gelijk goed beginnen door een resultaat te halen tegen de Zweedse vrouwen. Hieronder staat een overzicht van het toernooi en hoe de volgende rondes zullen worden ingedeeld.

 

speelschema vrouwenvoetbal

Waar kan je het beste op wedden?

Vrouwenvoetbal is erg verschillend van mannenvoetbal. Er gebeuren andere dingen, de statistieken zijn anders en dus moet je ook je sportweddenschap hierop aanpassen. In het vrouwenvoetbal worden een stuk minder penalty’s gegeven dan in het mannenvoetbal, maar toch wordt er bij de vrouwen gemiddeld gezien meer gescoord. Dit heeft alles te maken met de grote klasse verschillen tussen de verschillende landen en de manier van verdedigen.

Bij een vrouwenvoetbalwedstrijd wordt er meer gescoord en kan dus ook alles gebeuren. Wanneer een herenteam met 2-0 voor staat in de 70ste minuut gaat het heel lastig worden voor de andere partij om dit nog om te draaien in een overwinning. Dit heeft ook mede te maken met de tactieken die de mannen toepassen om zoveel mogelijk de wedstrijd ‘dood’ te maken. Denk hierbij aan ballen uitschieten, wisselen of heel langzaam een vrije trap nemen.

Bij de vrouwen gaat dit wat anders en wordt dit in mindere maten gedaan. Er wordt sportiever gespeeld. Toch kan dit wel leiden tot verrassingen. Zo kan er in een korte periode veel gescoord worden of kan een voorsprong zomaar veranderen in een achterstand.

Let dus goed op waar je op inzet en bekijk de vorige uitslagen van het betreffende land. Hieraan kan je vaak zien of zij veel goals maken en/of tegen krijgen. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden