Wedden op Tennis

Bij de legale Bookmakers in Nederland kan je online wedden op tennis. Door de hoge quoteringen en de spanning is dit een sport waar veel kansen liggen. Bijna het hele jaar door worden er tenniswedstrijden aangeboden, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Ook bij tennis is het mogelijk om voor of tijdens de wedstrijd weddenschappen af te sluiten. Hoe lang een tenniswedstrijd duurt kan variëren tussen een uurtje en maar liefst vijf uur! Aan de hand van onze tips word je beter in het bepalen van je weddenschap en kan ook jij geld gaan verdienen met het inzetten op tenniswedstrijden!

 

Beste bookmakers wedden op Tennis

Research

Waar moet je nu allemaal op letten tijdens het afsluiten van een sportweddenschap op tennis? Wij van 123sportweddenschap.nl vertellen het je graag. Met een paar minuten snelle research kan je namelijk je kans om te winnen al snel verdubbelen.

Op het professionele tennisniveau zijn er honderden spelers actief. Zij verdienen allemaal hun geld met de sport. Omdat er zoveel verschillende spelers zijn is het verstandig om heel kort even onderzoek te doen welke spelers je voor je hebt. Hierbij kan je proberen te bepalen waar een speler goed in is en waar hij/zij minder goed in is. Zo kan het zijn dat een speler veel aces slaat of juist vaak fouten maakt in de tweede service. Een belangrijk onderdeel van tennis is de opslag. Als een speler een goede opslag heeft maakt hij/zij al een stuk meer kans om met de winst naar huis te gaan. Twee spelers met een goede opslag tegenover elkaar zorgt er vaak voor dat er veel games worden gespeeld in een set. Er is bij bookmakers als bijvoorbeeld Jacks een mogelijkheid om ook hierop in te zetten.

Ondergrond

Naast de opslag kan je ook een blik werpen wat de favoriete ondergrond is van een speler. Dit kan namelijk van grote invloed zijn op het spel van een tennisser. Bij tennis zijn er meerdere soorten ondergronden waar je op kunt tennissen. De meest bespeelde ondergronden zijn:

  • Gravel
  • Gras
  • Hardcourt

Een van de meest bekende toernooien is Wimbledon in Londen. Bij dit toernooi wordt er op gras gespeeld. Een andere regel is dat alle deelnemers in het wit moeten spelen. Tijdens toernooi: Roland Garros in Parijs wordt er op gravel gespeeld. Omdat dit twee van de grootste en populairste toernooien ter wereld zijn is het overduidelijk dat de ondergrond bij deze sport vaak van elkaar verschilt. Omdat ook dit de prestaties van een tennisser kan beïnvloeden is het zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden.

Benieuwd naar het speelschema van Wimbledon in 2022? Klik dan op deze link!

Een zwaar programma

Een programma kan van grote invloed zijn op de prestaties van een tennisser. Twee toernooien kort achter elkaar zijn hier een goed voorbeeld van. Deze verschillende toernooien hebben zoveel invloed op de prestaties van de tennissers omdat ze vaak ver uit elkaar liggen. Check dus altijd wanneer de speler die je in gedachten hebt voor het laatst heeft gespeeld en waar dat was. Het zou zomaar kunnen dat hij/zij een paar dagen terug nog een wedstrijd heeft gespeeld op een totaal ander continent. Het tijdsverschil en natuurlijk de vermoeidheid spelen dan een rol bij de tennisser. Mocht het zo zijn dat wedstrijden kort op elkaar zitten, kijk dan verder naar een andere weddenschap of zet juist in op de concurrent!

Tennis sportweddenschap

Niveau

Ben je nieuw bij tennis maar wel geïnteresseerd in het plaatsen van sportweddenschappen kijk dan ook goed naar de verschillende niveaus. De beste mannen komen uit in de ATP. Het hoogste niveau van de vrouwen heet WTA. Naast deze twee niveaus zijn er ook nog ITF toernooien. ITF toernooien zijn dan weer een niveautje lager. Ons advies is om de ITF toernooien te vermijden als je net begint met inzetten op tennis. Deze toernooien zijn namelijk erg onvoorspelbaar. De bekende namen als Nadal, Federer en Djokovic komen uit op het hoogste niveau en gaan er nog steeds meestal met de prijzen van door.

Wedden op Tennis

Tennis is een van de populairste sporten bij de bookmakers op dit moment. Hierdoor zijn er meer dan genoeg verschillende tennisweddenschappen om uit te kiezen. De eerste keuze die gemaakt moet worden is: op welk toernooi zet ik in? Dan kan je vervolgens kiezen uit het enkelspel of het dubbelspel. Naast het reguliere dubbelspel is er ook nog gemengd dubbelspel. Als je hierin een keuze hebt gemaakt kan je kiezen tussen een pre-match weddenschap op juist een live bet. Voor de pre-match weddenschap zijn er erg veel opties. De meest vanzelfsprekende wedoptie is het voorspellen van de winnaar. Een ander voorbeeld is het voorspellen van het aantal games. Net als bij andere sporten zijn er nog veel meer opties om het inzetten zo leuk mogelijk te maken. Om je een idee te geven van deze opties zetten we hieronder nog een rijtje met voorbeelden neer. Ook op de afbeelding aan het einde van deze paragraaf kan je wat voorbeelden zien.

  • Met welke stand wordt de tweede set afgesloten
  • Eindigt de wedstrijd in een oneven of een even aantal gespeelde games
  • Hoeveel sets winnen de spelers
  • Lukt het een van de spelers om terug te komen na een achterstand van een set
  • Wie wint de eerste set

Handicap

Bij het wedden op tennis is er net als bij voetbal de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten aan de hand van een handicap. Dit heeft niks te maken met een letterlijke lichamelijke handicap. Een handicap in de online gokwereld betekent dat de tegenstander een virtuele voorsprong krijgt in jouw persoonlijke weddenschap. Stel je voor Nadal (een van de beste tennissers ter wereld) speelt een wedstrijd tegen een duidelijk mindere tegenstander. Je bent er van overtuigd dat Nadal met minimaal een verschil van 3 sets een game gaat winnen. Je kunt er dan voor kiezen om een weddenschap af te sluiten waarin je de tegenstander van Nadal een virtuele voorsprong geeft van 2-0. Hierdoor zal de quotering omhoog gaan en hiermee ook jouw winstbedrag.

wedden op tennis handicap

Over of Onder

Een andere optie om op in te zetten bij de bookmakers is de optie: over of onder. Een game wordt gewonnen aan de hand van sets, de eerste bij de 6 wint de game. Als het 6-6 wordt is er sprake van een tiebreak en moet er gewonnen worden met tenminste twee punten verschil. Er worden maximaal 13 en minimaal 6 games gespeeld in een set. Bij de bookmaker kan je voorspellen

Live wedden op Tennis

Omdat tennis een individuele sport is kan het vaak erg onvoorspelbaar zijn voorafgaande aan een wedstrijd. Soms is pas in de wedstrijd zelf écht goed te bepalen of een speler goed in zijn vel zit of niet. Om deze reden is het live wedden op tennis zo leuk en vooral ook winstgevend. Stel nou je zit een tenniswedstrijd te kijken en ziet dat de absolute favoriet niet lekker in zijn vel zit. Je kunt dan bij een bookmaker met de ‘live bet’ functie hierop inspelen. Door dit op het juiste moment te doen kan je tegen een hoge quotering een weddenschap afsluiten en nóg meer winst maken.

Als een tennisser niet lekker in zijn vel zit zijn er geen teamgenoten die dit kunnen opvangen. Bij een individuele sport hangt er enorm veel van één persoon af en personen zijn nou eenmaal vaak onvoorspelbaar. De functie ‘live betting’ maakt dat je hierop kunt inspelen. Er worden bij bookmakers als Bet365, Jacks en Betcity gratis livestreams aangeboden die je de mogelijkheid geven een slechte of juist goede flow te spotten.

Wedden op tennis

Verschil mannen en vrouwen tennis

Er zijn een aantal grote verschillen tussen mannen en vrouwen tennis die belangrijk zijn om te weten. Door deze verschillen in je achterhoofd te houden kan je de weddenschap ook hierop afstellen. Naast het inzetten op een winnaar kan je namelijk ook inzetten op het aantal games in een set. Bij dit soort weddenschappen zijn de volgende dingen belangrijk: bij de mannen zijn de verschillen een stuk kleiner dan bij de vrouwen. Dit zorgt ervoor dat de mannen vaker hun eigen service behouden. Dit komt grotendeels doordat de opslag bij de mannen een stuk harder en moeilijker terug te slaan zijn dan bij de vrouwen. In het vrouwentennis is er sprake van een stuk meer breaks. Hierdoor is het verschil in games vaak een stuk groter.

Beste Tennis Bookmaker

Er zijn in Nederland een heel aantal verschillende bookmakers. Wij van 123sportweddenschap.nl begrijpen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet en willen je graag een advies geven. Het is van groot belang dat er veel verschillende wedopties beschikbaar zijn zodat je zo goed mogelijk kunt inspelen op de gebeurtenissen rondom de wedstrijd. De bookmaker die het meest geschikt is voor het inzetten op tennis is Bet365. Hier zijn de meeste livestreams beschikbaar, is het breedste wedaanbod en de beste quoteringen.

Bet365-Logo

 

Klik hier voor de volledige review van bet365!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden