01/08/2022

Wedden op ATP Washington

Tennis is al geruime tijd een van de belangrijkste sporten van Nederland. Er wordt een ATP toernooi georganiseerd in ons land, we leveren steeds meer toptennissers en kunnen ons gaan meten met echte tennislanden als Amerika of Engeland. Tijdens het tennisseizoen worden er verschillende ATP toernooien georganiseerd, een hiervan is de ATP van Washington. Wedden op ATP Washington is erg populair en wordt dan ook veelvoudig aangeboden door de Nederlandse bookmakers.

atp washington

Waar kan je wedden op de ATP van Washington?

Omdat tennis zo populair is in Nederland worden sportweddenschappen erg veel aangeboden door zo goed als alle bookmakers. Nu snappen wij dat als je net begint met wedden op tennis het moeilijk kan zijn om te bepalen welke bookmaker het meest geschikt is voor een sportweddenschap op tennis.

Er zitten namelijk wel degelijk verschillen tussen de Nederlandse aanbieders. Zo heeft bijvoorbeeld Bet365 een heel breed aanbod met verschillende weddenschappen, en doet BetCity weer heel veel met bonussen zoals free bets en verhoogde quoteringen. TOTO Sportweddenschappen mengt zich ook vaak in de strijd en onderscheid zich met standaard hoge quoteringen.

Om te bepalen welke bookmaker het beste bij jou past kan je ervoor kiezen om meerdere aanbieders een kans te geven. Op deze manier krijg je een beeld van de gebruiksvriendelijkheid en de plus en min punten van verschillende bookies. Als je van jezelf weet dat je op zoek ben naar een breed aanbod en veel verschillende sportweddenschappen, kijk dan niet verder en maak een account aan bij Bet365.

Krijg je geen genoeg van leuke spannende promo’s en bonussen, speel je het liefste een verhoogde quotering met wat meer risico? Kies dan voor BetCity, waar je op je wenken bedient wordt op het gebied van statistieken en tennis bonussen.

Wil je gaan voor de beste quoteringen, een overzichtelijke site en een oude vertrouwde bookmaker? Kies dan voor TOTO Sportweddenschappen. Ook hier zal je veel keuze vinden op het gebied van wedden op ATP Washington.

Hieronder staan een aantal van onze favoriete bookmakers. De hierboven beschreven aanbieders staan er ook tussen, kies je favoriet en maak nu een account aan!

Wedden op ATP Washington 2022

De ATP in Washington bestaat al een hele lange tijd. De eerste editie werd gehouden in 1969 en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd. Van 1969 tot 1986 werd er tijdens dit ATP toernooi altijd op ‘gravel’ gespeeld. Sinds 1986 kwam hier verandering in en wordt er gespeeld op ‘hardcourt’.

De ondergrond tijdens een tenniswedstrijd kan van grote invloed zijn. De bal stuitert namelijk op een andere manier op gras, gravel of op een hardcourt. Dit beïnvloed het spel, de ene speler kan hier zijn voordeel mee halen, de ander weet geen wedstrijd te winnen op een bepaalde ondergrond.

wedden op atp washington

Wanneer je gaat wedden op tennis is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Vind de speler waar ik op wed de ondergrond fijn of ligt een andere ondergrond hem beter. Dit kan van grote invloed zijn op de uitkomst van de wedstrijd (en dus van jouw sportweddenschap).

Vorm

Een ander aspect van de tennissport is de ‘vorm’ waarin een speler verkeert. Dit is in principe iets ontastbaars maar toch kan je hier een inschatting van maken. Zit de speler bijvoorbeeld in een goede flow? Of heeft de speler juist net een aantal wedstrijden verloren? Kijk naar de voorgaande resultaten en neem dit mee in het eindbesluit van je weddenschap.

ATP Washington Bonus

Er worden voor tennistoernooien regelmatig promo’s en bonussen bedacht. Aan de hand van deze bonussen kan je bijvoorbeeld met geld van de bookmaker een sportweddenschap afsluiten, of je kunt een verhoogde quotering verwachten. Voordat je gaat wedden op ATP Washington is het dus altijd goed om nog even onze pagina over bonussen te lezen zodat je goed op de hoogte bent van de regels en bonusvoorwaarden die gekoppeld zijn aan deze bonussen.

Ben je benieuwd geworden naar het wedden op tennis en wil je graag starten met wedden op ATP Washington? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan bij tennisbookmaker nummer 1. Bet365

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden