TOTO Review

TOTO is bij een groot deel van de Nederlandse spelers een bekende aanbieder van sportweddenschappen. TOTO is al een langere tijd aanwezig in Nederland en heeft al lang en breed bewezen een bookmaker van hoog niveau te zijn. TOTO was snel in het bezit van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. En heeft het streven om de grootste te worden van Nederland. Hoe gebruiksvriendelijk is TOTO eigenlijk? Hoe zit het met het sportaanbod en de wedopties? En wat voor bonussen kan je verwachten als je voor TOTO kiest? Je leest het in deze review!

Beoordeling 94%

Een van de oorzaken van het succes van TOTO zijn de uitgebreide marketingcampagnes. Grote namen als Dick Advocaat, Wesley Sneijder en Wilfred Genee worden binnen gehaald om nieuwe spelers naar het platform toe te krijgen. Naamsbekendheid is dus een belangrijk punt op de agenda van TOTO. Tegenwoordig is het bij TOTO ook mogelijk om tafelspellen te spelen en is er een live casino beschikbaar. De focus en het meest uitgebreide onderdeel van TOTO blijft de afdeling sport. Met verschillende welkomstbonussen, wekelijkse promo’s en aanbiedingen is TOTO een bookmaker die er alles aan doet om jou het naar je zin te maken!

Sportbonus – 100% Free Bet tot wel €50

welkomstbonus toto

 

 

Nadat je een account hebt gemaakt bij TOTO willen zij jou hier graag voor bedanken. Dit doen ze in de vorm van een welkomstbonus. Omdat TOTO erg blij is met nieuwe leden geven zij jou de mogelijkheid om compleet gratis een weddenschap af te sluiten. Deze bonus wordt beschikbaar na het plaatsen van je eerste weddenschap van minimaal €5. De eerste weddenschap moet ingezet worden op een wedstrijd met een quotering van 1.50 of hoger. Het bedrag wat je in kunt zetten op de kosten van TOTO wordt bepaald aan de hand van het bedrag van je eerste weddenschap. Met een inzet van €10 bij je eerste weddenschap wordt er dus een free bet beschikbaar van €10 bij de eerstvolgende keer dat je wilt inzetten. De 100% gratis weddenschap kan oplopen tot een free bet van maximaal €50.

Bonusvoorwaarden – €50 Free Bet

 • Type Bonus – Free Bet
 • Max Bonus – €50
 • Minimale Storting – €5
 • Rondspelen – Er zijn geen rondspeelvoorwaarden
 • Maximale Winst – Geen Maximale Winst
 • Minimale Bet – €5 (Free Bet moet in zijn geheel ingezet worden)
 • Inzet van de Free Bet is geen onderdeel van de winst
 • Minimale leeftijd is 24

Promo´s en aanbiedingen TOTO – Houd je e-mail in de gaten!

TOTO staat bekend om hun vele promo´s en aanbiedingen. Een goede manier om hiervan op de hoogte te blijven is om je aan te melden voor hun nieuwsbrief. Wij van 123sportweddenschap.nl weten ook hoe afgezaagd dit klinkt ‘meld je nu aan voor hun nieuwsbrief’. Bij TOTO heeft het aanmelden voor de nieuwsbrief echter duidelijke voorbeelden. Zo zijn alle mailtjes die je ontvangt interessant en bordenvol leuke aanbiedingen. Aan jou vervolgens de keuze of je er gebruik van maakt of niet. Je haalt bij TOTO duidelijk je voordeel uit om je aan te melden bij de nieuwsbrief. En als je toch besluit dat je geen mailtjes wilt ontvangen is het zeer eenvoudig om je hier weer voor uit te schrijven.

TOTO special

Een van de promoties bij TOTO sportweddenschappen is de ´TOTO special´. Deze special is voornamelijk gericht op het wedden op voetbalwedstrijden. De promo´s die bij deze special aangeboden worden zijn vaak gebeurtenissen bij wedstrijden uit de Champions League, De Eredivisie of wedstrijden van het Nederlands Elftal. Omdat dit zulke populaire wedstrijden zijn is het leuk om hierop in te zetten en wordt dit veel gedaan. De TOTO special biedt een sterk verhoogde quotering aan op gebeurtenissen van deze wedstrijden. Een voorbeeld hiervan is de quotering van maar liefst 20.00 op de gebeurtenis dat Haller een kop-goal zou scoren tegen Benfica (Champions League). Dit betekent dus dat je bij een inzet van maar €5 al €100 kon verdienen. Deze mooie aanbieding is maar een van de vele voorbeelden van verhoogde quoteringen beschikbaar bij de TOTO special.

De TOTO special is op een vaste manier ingedeeld zodat je op een overzichtelijke manier kunt zien welke promo’s er allemaal beschikbaar zijn. Helemaal bovenaan staat de ‘Best Bet’. Hier wordt door TOTO een weddenschap voorgesteld die aantrekkelijk is (meestal een quotering rond de 2.00). Onder de Best Bet staat de Boost van de dag, hierover vertellen wij meer in de volgende paragraaf. Verder is de TOTO special opgedeeld in drie delen: Competitie specials, Player specials en de Combi boost. Kortom, bij TOTO sportweddenschappen zijn er leuke promo’s in overvloed. Ons advies; hou de promo’s goed in de gaten!

Bonusvoorwaarden TOTO special

 • Type bonus – Promo
 • Rondspeelvoorwaarden – Directe uitbetaling (geen rondspeelvoorwaarden)
 • Minimale leeftijd – 18 jaar

Boost van de dag

Dagelijkse promo’s en verhoogde quoteringen passen in het straatje van TOTO. Door dit soort promo’s aan te bieden blijft het inzetten leuk en wordt het extra spannend. Hoe meer geld je kunt winnen hoe spannender het is. Daarom is er bij TOTO nog een promo beschikbaar. Om het inzetten op sportwedstrijden op dagelijkse basis leuk en vernieuwend te houden is er de Boost van de dag. TOTO selecteert elke dag minimaal één wedstrijd waarvan de quotering wordt verhoogd. Dit zorgt voor grotere verdiensten en wijst je op wedstrijden die je misschien nét gemist had. Ook Boost van de dag is een promo om in de gaten te houden.

Combi boost

De Combi boost is een promo van TOTO die bijna dagelijks beschikbaar is. Er worden door TOTO drie of vier wedstrijden geselecteerd die je bij elkaar kunt spelen in één weddenschap. Door verschillende wedstrijden bij elkaar in een weddenschap te spelen gaat het risico natuurlijk omhoog. De quotering verandert mee en wordt steeds hoger naarmate het risico stijgt. Bij het inzetten op de wedstrijden die onderdeel zijn van de Combi boost gaat de quotering nog een keer omhoog. Deze extra verhoging van de quotering kan oplopen tot maar liefst 20% en is bijna elke dag beschikbaar.

Toto Specials

Live bet TOTO

TOTO sportweddenschappen, misschien wel de bekendste naam op het gebied van het afsluiten van de sportweddenschap. Toch was er al die tijd een belangrijke functie die ontbrak op de website van deze bookmaker. Op 1 oktober 2021 kwam hier verandering in. TOTO introduceerde de mogelijkheid om live op wedstrijden in te zetten. Dit houdt in dat je tijdens de wedstrijd kunt kiezen uit een breed aanbod van wedopties.

Stel je voor je bent een wedstrijd aan het kijken en je krijgt sterk het gevoel dat het team wat op verliezen staat de wedstrijd nog gaat omdraaien. Bij TOTO is er dan de mogelijkheid om een weddenschap te plaatsen op deze live wedstrijd. Het mooie hiervan is dat de quoteringen mee veranderen met het verloop van de wedstrijd. Dit betekent dat als je inzet op een team dat achter staat er een veel hogere quotering aan gekoppeld is dan als je inzet op een team wat voor staat. Live inzetten op wedstrijden is een manier van inzetten die de grote bookmakers bijna allemaal aanbieden. Mede om deze reden kon TOTO niet achterblijven. Door deze functie aan te bieden aan zijn spelers blijft TOTO in de race om de beste bookmaker van Nederland te worden.

Live Streams bij TOTO

Naast de functie Live betting zijn er bij TOTO ook met regelmaat livestreams beschikbaar voor verschillende sporten. Op dagelijkse basis kan je onder andere voetbal, basketbal en ijshockey kosteloos streamen via de site. Naast de populaire competities zijn er bij TOTO ook veel opties om in te zetten op de wat minder populaire competities. Op het gebied van voetbal moet je dan denken aan bijvoorbeeld de Franse Ligue 2, de Portugese Liga of de Belgische Pro League. Bij ijshockey is dat de Zweedse SHL en bij basketbal bijvoorbeeld de NBL in Australië. Voor de sportliefhebber die ook hierin geïnteresseerd is zijn de mogelijkheden grenzeloos. Met mooie quoteringen en live streams om je weddenschap op de voet te volgen zijn ook deze competities de moeite waard om te bekijken!

Voordelen en Nadelen bij TOTO

Voordelen

 • Breed sportaanbod
 • Veel wedopties
 • Hoge quoteringen
 • Dagelijkse promoties
 • Live betting
 • Live Streams

Nadelen

 • Alleen storten met iDEAL

Sportaanbod TOTO

TOTO stond vroeger voornamelijk bekend om het aanbieden van voetbalweddenschappen. Inmiddels is het sportaanbod echter nog veel verder uitgebreid. Hou je van boksen, Formule 1, tennis, ijshockey, curling of handbal er zit altijd wat voor je tussen. Naast het brede aanbod van verschillende sporten zijn er ook veel verschillende wedopties beschikbaar. Zo kan er ingezet worden op een uitslag van een wedstijd tot aan de individuele prestaties van een speler. Met maar liefst 25 sporten om uit te kiezen, vele wedopties en live streams om dit alles te volgen is TOTO een bookmaker met veel kwaliteiten.

Partners van Toto

Aanmelden bij TOTO

Net zoals bij alle andere bookmakers moet je eerst een geldig account hebben om weddenschappen te kunnen plaatsen. Je moet hiervoor minimaal 18 jaar oud zijn. Om te controleren dat jij echt bent wie je zegt heeft TOTO wat algemene gegevens nodig. Het aanmaken van zo’n account duurt meestal maar een paar minuten en is eenmalig. Zo gedaan dus. Graag zetten wij nog even voor je op een rijtje welke stappen je moet doorlopen bij het aanmaken van een account bij TOTO

  1. Klik hier en zoek op de website van TOTO naar ‘registreren’.
  2. Klik op registreren, je kunt nu kiezen uit ‘registreren met IDIN of handmatig. Handmatig duurt het misschien iets langer.
  3. Verifieer je IDIN door middel van mobiel bankieren of log in. Heb je gekozen voor handmatig registreren vul dan de gevraagde informatie in.
  4. Bedenk nu een sterk wachtwoord en vul je email adres in.
 1. Vul je voornamen, achternaam, BSN, IBAN, telefoonnummer en geboorteplaats in.
 2. TOTO stuurt je nu een mailtje om te bevestigen dat het door jou aangeleverde emailadres juist is. In deze mail staat een link, klik hierop om verder te gaan met de registratie.
 3. Om je identiteit te bevestigen wordt nu gevraagd om een foto van je voor en achterkant van je ID, paspoort of rijbewijs. TOTO doet vervolgens een korte check om te kijken of de gegevens overeenkomen met de door jou ingevulde gegevens.
 4. Nu is het tijd om je limieten in te stellen. Je moet opgeven hoeveel je maximaal wilt storten in de maand, hoeveel tijd je maximaal wilt doorbrengen op de site en wat je maximale saldo mag zijn. Dit alles in het kader van verantwoord gokken.
 5. Als dit allemaal gelukt is gaat TOTO even kort door de gegevens heen voor een laatste check. Zo’n check duurt meestal tussen de 1-5 minuten.
 6. Je account is nu volledig aangemaakt en je kunt een eerste storting doen! Vergeet niet een van de welkomstbonussen te claimen en vooral veel plezier te maken.

TOTO & Social Media

Een fijne functie van bookmaker TOTO is de aanwezigheid op social media. Voornamelijk op twitter is TOTO regelmatig actief. Hier plaatsen zij de beschikbare odds boost en gaan zij af en toe de strijd aan met rivaliserende bookmakers. Een voorbeeld hiervan is de strijd met BetCity om de hoogste quotering op een wereldkampioenschap voor Nederland. Deze strijd begon bij een quotering van 18.00 en eindigde op een quotering van maar liefst 26.00. Klik op deze link om meer te lezen over deze onderlinge rivaliteit.

Omdat er op Twitter door TOTO regelmatig nieuwe aanbiedingen worden geplaatst raden wij van 123Sportweddenschap aan om TOTO te volgen en zo geen enkele aanbieding meer te missen! De aanwezigheid op social media is goed voor het imago van een bookmaker. Hierdoor wordt een groot bedrijf makkelijker benaderbaar en is er de mogelijkheid tot interactie.

Nederland wereldkampioen 2022

Betalingen TOTO

Voordat TOTO op 1 oktober 2021 de licentie ontving van de Nederlandse Kansspelautoriteit konden er al legale sportweddenschappen worden afgesloten. Een groot nadeel was toen nog dat bij een winstbedrag van boven de €499 er kansspelbelasting moest worden betaald. De kansspelbelasting bedroeg op dat moment maar liefst 29%. Gelukkig is dat sinds 1 oktober 2021 verleden tijd. Je kunt nu vrij spelen en inzetten, je hoeft je niet meer druk te maken over de kansspelbelasting. Een groot voordeel dus.

Betalingsopties TOTO

De meest gebruikte manier om online te betalen in Nederland is via iDEAL. Daarom is het logisch dat TOTO deze manier van storten hoofdzakelijk aanbiedt. Het is een vereiste om eerst een storting te doen voordat je bijvoorbeeld een van de bonussen kunt claimen. Het mooie van TOTO is dat je eerste storting helemaal niet hoog hoeft te zijn. Je krijgt alle tijd om te wennen aan de site met een minimale storting van maar €5. Direct na je eerste storting worden de bonussen beschikbaar en kan je beginnen met geld verdienen bij TOTO.

Uitbetalen TOTO

Het vinden van de mogelijkheid van uitbetalen is vrij eenvoudig. Je gaat naar je account en drukt op de knop ‘uitbetalen’. Vervolgens geef je aan TOTO aan welk bedrag je wilt laten uitbetalen. Dit bedrag wordt vervolgens gestort op jouw persoonlijke bankrekening. TOTO zelf belooft dit binnen 48 uur te doen, in werkelijkheid gebeurt dit veel sneller dan 48 uur. De door jou bij elkaar gespeelde winst staat in de praktijk maximaal aan het einde van de dag op je rekening.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden