31/08/2022

US Open alweer voorbij voor Tallon Griekspoor

Nederlandse tennisser Tallon Griekspoor weet zich niet te plaatsen voor de tweede ronde van de US open. De Argentijn Federico Coria bleek te sterk, en sloeg Griekspoor met 7-5 6-4 6-3 van de baan af. In de eerste set ging het tussen de twee tennissers erg gelijk op en had Griekspoor het in één game echt moeilijk. Coria profiteerde hier gelijk van, brak de Nederlander op 6-5 en pakte de eerste set.

Set nummer twee ging in eerste instantie ook nog gelijk op. De twee pakte netjes hun servicegames en in de vijfde game zorgde Griekspoor voor een break (3-2 voor). Vervolgens liep Griekspoor nog verder uit door zijn eigen servicegame te winnen, het werd 4-2. Na deze game gebeurde er echter iets. Griekspoor was het helemaal kwijt en leverde vier gamers achter elkaar alle ballen in. 4-6 eindstand tweede set.

griekspoor

US Open alweer voorbij voor Tallon Griekspoor

In de derde en laatste set kwam de Argentijn gelijk op een 2-0 voorspong en gaf aan dat hij het snel af wilde maken. Er leek nog een verzet te komen en het werd 2-2 gelijk, maar snel daarna was het verzet van Griekspoor dan toch gebroken. De nummer 46 van de wereld wist nog één game te pakken maar kon een nederlaag niet meer voorkomen. Eindstand set drie: 6-3.

Wedden op de US Open

Tallon Griekspoor zelf sprak na afloop van een ‘schandalige prestatie’. En was zeer realistisch en kritisch over zichzelf. Dit terwijl er misschien meer speelde dan alleen een vormdip. Zo kende Griekspoor namelijk een verstoorde voorbereiding op de US Open. Hij sloeg twee verschillende mastertoernooien af omdat hij nog herstellende was van een coronabesmetting. Volgens de eerdere berichten was hij vier kilo afgevallen en had hij tijdens de partij met Coria last van zijn rug.

Op dit moment kan je niet meer wedden op Griekspoor op de US Open maar twee andere Nederlanders haalden wel de volgende ronde. Van de Zandschulp en Tim van Rijthoven wonnen hun wedstrijden wél en zijn dus te bewonderen in de volgende ronde.

Wedden op de US Open is erg populair en wordt door de bookmakers volop aangeboden. Er zijn voor tennis in het algemeen erg veel verschillende wedopties beschikbaar. Wil je graag een keer een poging wagen met wedden op de US Open? Zet dan nu in op een van de Nederlanders of sluit een ander soort sportweddenschap af bij Circus Sport & Casino!

US Open Bonussen

Omdat tennis zo populair is in Nederland worden er regelmatig bonussen aangeboden waarmee je bijvoorbeeld een gratis sportweddenschap kunt afsluiten op tennis. Ook voor de US Open geldt dit, zo kan je nu bij Circus Sport als nieuwe speler tot maar liefs €250 aan gratis sportweddenschappen claimen.

Nadat je deze drie stappen hebt gevolgd kan je een sportweddenschap afsluiten:

  1. Selecteer de bookmaker die het beste bij jou past
  2. Maak een account aan in minder dan 5 minuten
  3. Sluit een sportweddenschap af

Hieronder staan een aantal verschillende bookmakers waar je kunt wedden op tennis. Kies de aanbieder die jou het meeste aanspreekt en sluit nu je eerste sportweddenschap af!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden