12/01/2023

Wedden op de Australian Open

Het is weer bijna zo ver: de Australian Open. De eerste Grand Slam van het seizoen keert weer terug en wij hebben er zin in. Tennis is bezig aan de zoveelste opmars en wordt steeds populairder in Nederland. De verwachting is dan ook dat wedden op de Australian Open ook weer erg in de smaak gaat vallen. Dit toernooi wordt altijd erg goed ontvangen en heeft zelfs als bijnaam “the happy slam”. De Australian Open is eigenlijk altijd een garantie op mooi tennis van hoog niveau, zeker de moeite waard om te volgen dus!

wedden op australian open-

Bookmakers wedden op de Australian Open

Wij van 123Sportweddenschap.nl snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit de vele aanbieders van sportweddenschappen. Daarom geven we alvast wat tips zodat ook jij juiste keuze kunt maken en de bookmaker kiest die het beste bij jou past. Wanneer je gaat wedden op de Australian Open zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten tijdens het selecteren van jouw bookmaker.

Hieronder staan alvast een aantal van onze favorieten aanbieders van sportweddenschappen in Nederland. Wij raden aan om hieruit een keuze te maken als je wilt gaan wedden op de Australian Open. Hier zijn namelijk de meeste wedopties beschikbaar en kan je met een vertrouwt gevoel een sportweddenschap afsluiten.

Het aantal wedopties

De ene bookmaker stelt een stuk meer wedopties beschikbaar dan de ander. Wil je graag veel verschillende opties om op in te zetten kies dan voor Unibet of Bet365. Hier zijn de meeste wedopties beschikbaar voor het wedden op tennis.

Tennisbonussen

Hou je ervan om af en toe een free bet te claimen en/of gebruik te maken van een oddsboost? Kies dan voor Circus of Unibet. Hier zijn met regelmaat free bets en andere tennisbonussen beschikbaar. Bij Circus kan je na jouw registratie maar liefst €250 aan free bets claimen.

Gebruiksvriendelijkheid

Natuurlijk is dit een kwestie van gewenning maar toch zitten er redelijke verschillen tussen de bookmakers als het gaat om overzichtelijkheid van de site en het gebruik hiervan. Unibet spant op het gebied van gebruiksvriendelijkheid de kroon. De site is zeer overzichtelijk en alles is gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Wil je op een soepele manier wedden op de Australian Open dan raden wij daarom Unibet.nl aan.

unibet tennis

Wedden op de Australian Open

Er zijn voor de Australian Open (net als bij ieder ander toernooi) verschillende soorten sportweddenschappen beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om vooraf te voorspellen wie het toernooi gaat winnen of je kunt alvast een wedstrijd voorspellen in de eerste rondes.

Bij Unibet kan je nu ook al een aantal ander soort sportweddenschappen afsluiten. Voorbeelden hiervan zijn: Haalt Nick Kyrgios de kwartfinale? Of: Haalt Stefanos Tsitsipas de kwartfinale? Natuurlijk is er maar één topfavoriet voor dit toernooi, namelijk Novak Djokovic. De Servische toptennisser verloor sinds 2018 geen enkele wedstrijd meer op dit toernooi en is ook deze editie dus weer de man om te verslaan.

Australian Open voorspellen

Een tenniswedstrijd blijft altijd wat het is, namelijk een wedstrijd. Dit betekent dat alles kan gebeuren en dat een absolute underdog kan winnen van de topfavoriet. De vraag is: wat gaat er dit toernooi gebeuren en hoe kan jij als sportwedder hierop inspelen? Er zijn een aantal verschillende dingen waar je naar kunt kijken voordat je een sportweddenschap afsluit.

Wat erg belangrijk is in de tenniswereld is de ondergrond. Verschillende toernooien worden op verschillende ondergronden gespeeld en kunnen van grote invloed zijn op het resultaat van de wedstrijd. De ene tennisser is namelijk beter op de ene ondergrond dan de ander.

De Australian Open wordt gespeeld op “Greenset hardcourt”. Dit is belangrijk om mee te nemen in het beslissingsproces van het opstellen van een sportweddenschap.

Tips wedden op Australian Open

Een ander onderdeel waar je naar kunt kijken tijdens het wedden op Australian Open zijn de voorgaande resultaten van de spelers waar je op gaat wedden. Hoe zit deze speler erin? Heeft hij/zij de laatste paar wedstrijden gewonnen, verloren of is het resultaat wisselend geweest?

Het voorgaande resultaat kan een goede indicatie geven van de vorm van de speler. Dit is erg belangrijk wanneer jij wilt gaan wedden op tennis. Neem daarom even een paar minuten de tijd om hiernaar te kijken voordat je gaat starten met wedden op de Australian Open.

Daarnaast kun je altijd nog onderzoeken of deze twee spelers al een keer tegen elkaar hebben gespeeld. Heeft de speler waar jij op wilt wedden het altijd moeilijk tegen deze tegenstander? Of gaan wedstrijden tegen hem altijd gemakkelijk? Bekijk het op de site van bijvoorbeeld Unibet en doe hier je voordeel mee.

Australian Open Livestream

Een aantal verschillende aanbieders van sportweddenschappen bieden de mogelijkheid van een livestream aan voor de tenniswedstrijden waar je op hebt ingezet. Unibet is hier een van. Vaak hoef je niet eens in te zetten om toegang te krijgen tot de livestream. Het hebben van een account bij de bookmaker is al voldoende.

De beschikbaarheid van een livestream biedt erg leuke mogelijkheden. Je kunt nu namelijk ook gemakkelijk live wedden op tennis. Volg de wedstrijd op de voet en denk jij te kunnen inschatten wie er de volgende set gaat winnen? Zet hier vooral op in! De quoteringen op het livewedden zijn vaak erg hoog wat maakt dat je niet veel geld hoeft in te zetten. Hierdoor blijft het risico laag en de beloning hoog.

Australian Open Quoteringen

Zoals wij al eerder op deze pagina schreven kan je nu al proberen te voorspellen wie het toernooi gaat winnen. Er is één topfavoriet en een tennisser die als tweede favoriet wordt bestempeld. Daarna vliegt de quotering omhoog en zit vrijwel alles boven de 15.00. Hieronder de top vijf favorieten voor de titel op de Australian Open.

  1. Novak Djokovic : 1.91
  2. Daniil Medvedev: 7.00
  3. Nick Kyrgios: 15.00
  4. Rafael Nadal: 15.00
  5. Felix Auger Aliassime: 17.00

Waar kan je wedden op Australian Open?

We hebben al meerdere keren op deze pagina naar deze bookmaker verwezen en het is volgens ons simpelweg de beste aanbieder van tennissportweddenschappen op dit moment: Unibet. Hier kun je inzetten op de grootste kanshebbers, winnaars van wedstrijd, aantal punten en nog veel meer.

Binnen enkele minuten heb je een account aangemaakt en kan je starten met wedden op tennis bij Unibet. Druk daarom nu op de knop hieronder, maak een account aan en dan wensen wij je veel succes met het wedden op de Australian Open!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden