23/08/2022

Botic van de Zandschulp naar hoogste plek ooit op wereldranglijst

Nederlandse toptennisser Botic van de Zandschulp bereikt zijn hoogste plek op de wereldranglijst aller tijden. De 26-jarige verkeerd in de vorm van zijn leven en is weer een plekje gestegen op de ranglijst. Zijn klassering is nu 23e, Botic ging van 24 naar 23 ondanks zijn uitschakeling afgelopen week tijdens het masterstoernooi in Cincinnati. Hij werd uitgeschakeld door de Russische tennisser Daniil Medvedev. Medvedev kwam niet zo lang geleden groots in het nieuws omdat er besloten werd door de organisatie van Wimbledon dat Russische tennissers uitgesloten zouden worden.

van de zandschulp

Wedden op Nederlandse tennissers

De op een na beste tennisser van Nederland, Tallon Griekspoor, ging er juist een plekje op achteruit. Hij ging van plek 45 naar plek 46 en maakte afgelopen weekend zijn rentree in de kwalificaties in Winston-Salem. Griekspoor verloor zijn wedstrijd maar mag zich als ‘lucky loser’ alsnog melden bij het hoofdtoernooi.

Tallon Griekspoor moest een aantal grote toernooien laten schieten omdat hij besmet raakte met het coronavirus. Onder andere de Masterstoernooien in Montreal en Cincinnati moest hij aan zich voorbij laten gaan. Toernooien zoals deze zijn ideaal voor spelers als Griekspoor om punten te scoren, hierom was het voor de Nederlander erg frustrerend dat hij niet mee kon doen. Tim van Rijthoven steeg afgelopen week met twee plekken en staat nu op plek 119. Ook hij beklimt dus de ranglijst en is hongerig naar een nog veel hogere classificering.

Door de steeds betere prestaties van de Nederlanders op grote toernooien zoals Wimbledon wordt ook het wedden op tennis steeds populairder. Met verschillende gratis sportweddenschappen en ander soort bonussen proberen aanbieders het voor de spelers aantrekkelijk te maken om te wedden op tennis. Bij bookmakers als Circus Sport & Casino zijn er wedopties voor tennis in overvloed. Je kunt dus op erg veel verschillende aspecten van de sport wedden.

Wedtips Nederlandse tennissers

Voordat je begint met wedden op Nederlandse tennissers is het goed om op de hoogte te zijn van de kwaliteiten van de spelers. Zo kan je bijvoorbeeld inspelen op de goede service van Van Rijthoven of de mentaliteit van Botic van de Zandschulp. Op deze manier heb je een voorsprong op de andere spelers en kan ook jij geld verdienen met wedden op tennis. Voor de Nederlandse tennisfan is het erg leuk dat ons land steeds beter vertegenwoordigd wordt op de grotere tennistoernooien. Er wordt immers het meeste gewed op grote toernooien als Wimbledon of Roland Garros. Wij van 123Sportweddenschap.nl snappen heel goed dat deze toernooien het leukste zijn om te volgen en om op te wedden. Wedden op tennis is erg leuk en kan geld opleveren wanneer je het op de juiste manier aanpakt. Het is namelijk bij tennis erg belangrijk om op de hoogte zijn van de belangrijke punten die van invloed kunnen zijn op het resultaat van de wedstrijd.

Een belangrijk onderdeel van zo’n vooronderzoek is bijvoorbeeld de ondergrond. Tennis wordt namelijk gespeeld op verschillende soorten grond. De belangrijkste soorten ondergrond zijn: Gravel, gras en hardcourt. De ondergrond is belangrijk om in de gaten te houden omdat bepaalde spelers beter presteren op bepaalde ondergronden. Zo is bijvoorbeeld Tim van Rijthoven erg goed op normaal gras. Weet je dit, en speelt hij tegen een tegenstander die liever op gravel speelt dan kan je dit toepassen op jouw sportweddenschap.

Er zijn nog een heel aantal andere aspecten waar je op kunt letten voorafgaande aan een wedstrijd. Komt een speler net terug van een blessure? Heeft de speler een druk programma achter de rug? Heeft deze speler een verleden met de tegenstander, zo ja? Wat waren toen de resultaten? Wanneer je van al deze punten op de hoogte bent zijn jouw kansen om de sportweddenschap op een goede manier af te sluiten aanzienlijk vergroot.

Wedden op tennis bij Circus

circus free bet

De van origine Belgische bookmaker Circus is bezig aan een opmars in Nederland. Met hun uitgebreide aanbod van sportweddenschappen en vele promo’s en bonussen veroveren zij de harten van veel Nederlandse spelers. Wedden op tennis staat bij Circus hoog in het vaandel, er worden speciaal voor wedden op tennis bonussen gelanceerd en er zijn leuke mogelijkheden beschikbaar als bijvoorbeeld live wedden op tennis. Wil je een keer een poging wagen? Klik dan nu op de knop hieronder, maak een account aan en begin met wedden op tennis bij Circus!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden