06/06/2022

BetCity nieuwe hoofdsponsor Eredivisie-Padelclub Peakz

Utrechtse Padelclub Peakz sluit in begin juni een sponsordeal met bookmaker BetCity. De nieuwe grote hit padel (soort mix van squash en tennis) wordt steeds groter in Nederland. Eredivisieclub Peakz komt deze zomer en aankomende winter uit in de Cupra Eredivisie Padel.

De Cupra Eredivisie padel is onderverdeeld in twee delen: de wintercompetitie en de zomercompetitie. De voormalige ‘topklasse’ heet sinds dit jaar de Cupra Eredivisie. op zaterdag 4 juni gaat de zomercompetitie van start en op zondag 26 juni is de laatste speeldag.

Padel betcity

Wedden op Padel

BetCity is op de eerste plaats een aanbieder van sportweddenschappen. Hierom zou het logisch zijn dat er ook sportweddenschappen worden aangeboden op padel. Dit is echter nog niet het geval. Bij BetCity en bij andere bookmakers zoals TOTO sportweddenschappen is het nog niet mogelijk om in te zetten op Padel.

Er zijn wel erg veel opties aanwezig voor andere sporten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te wedden op tennis. Wedden op tennis is erg populair in Nederland. Omdat tennis veel overeenkomsten heeft met padel kan dit een goede vervanger zijn als je wilt wedden op sport.

Bookmakers Wedden op Tennis

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Wedden op Eredivisie Padel

Zoals al eerder genoemd bestaat de competitie van Nederlands padel uit twee delen: de zomer en de winter. De reguliere zomercompetitie bestaat uit 5 speeldagen. In deze 5 speeldagen is het aan Peakz om ervoor te zorgen dat zij en van de twee beste teams zijn. Mocht dit lukken dan bemachtigd Peakz een plaats in de Play-Offs. De Play-Offs worden gespeeld op 26 juni. Het programma van Peakz ziet er als volgt uit:

padel schema

BetCity & Peakz

De twee nieuwe partners reageerde allebei met een openlijk statement over de nieuwe samenwerking en de algemene toekomst. Melvin bostelaar, grote baas van BetCity reageerde als volgt: “Padel is een snelgroeiende en attractieve sport waarmee wij ons als BetCity sterk identificeren. Wij wensen Peakz Rekre Sport 1 veel succes tijdens de Cupra Eredivisie Zomercompetitie!”

Ook Peakz gaf een reactie over de nieuwe sponsordeal: “Peakz gelooft in Padel als topsport én Peakz als topsport organisatie. Perfect match dat we met ons team in de Eredivisie uitkomen! Vanaf dit weekend gaan onze spelers de baan op, echt top dat Betcity deze ambitie omarmt!” Aldus Nick Hersevoort, CMO Peakz Padel.

Het sluiten van opnieuw een sponsordeal geeft de felle ambitie van BetCity aan. Zij laten zien erg actief bezig te zijn met het vergroten van de naamsbekendheid. Op zeer veel verschillende vlakken van de Nederlandse sport is de bookmaker aanwezig.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden