WK Qatar 2022

Wedden op WK 2022

Het WK-voetbal, een toernooi dat eens in de vier jaar terug komt en waarvan het hart van elke voetballiefhebber harder gaat kloppen. Heerlijk middagen en avonden achter elkaar topwedstrijden. Kijken met je vrienden en familie of lekker in je eentje.

WK kampioen 2022

Een toernooi vol met leuke wedstrijden is naast een geweldig sportevenement een uitgelezen kans om winst te maken aan de hand van jouw voetbalkennis. Wil jij dit WK je vrienden overtreffen met je kennis van sportwedden en wil je de wedstrijd nóg spannender maken dan dat ze al zijn? Zet dan af en toe een ‘betje’ en verdien geld met het leukste wat er is: kijken naar het WK voetbal.

Beste Bookmakers wedden op WK 2022

Een groot deel van de voetbalfans in Nederland zijn al maanden voorafgaande aan het WK bezig met allerlei zaken rondom het toernooi. Hierbij kan je denken aan het opzetten van pouletjes onderling, bekijken van de selecties en simpelweg alvast voorzichtig voorspellingen doen over wie er dit jaar met de Wereldbeker naar huis gaat. Omdat er zoveel mensen al mee bezig zijn, zijn de bookmakers dit natuurlijk ook. Maar voor welke bookmaker moet je nu kiezen en waarom? Hieronder staan een aantal van onze favoriete bookmakers. Als je nog meer informatie wilt over de kwaliteiten van de verschillende bookmakers lees dan nu een van onze uitgebreide reviews!

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Favorieten winst WK 2022

Net zoals elk ander eindtoernooi wordt er al lang van tevoren volop gespeculeerd over de potentiële winnaar van het WK. Wordt het een van de Europese toppers als Portugal, Duitsland of Nederland? Trekt een van de Zuid-Amerikaanse teams aan het langste eind of moeten we een gokken op een verrassing uit bijvoorbeeld Afrika.

Voorspellingen WK Qatar

Bij de bookmakers is er sprake van een duidelijke voorspelling: de Zuid-Amerikanen zijn topfavoriet. Brazilië en Argentinië krijgen beide de laagste quotering achter hun naam voor de sportweddenschap: wie wint het WK. Deze twee teams worden iets hoger ingeschat dan de rest en staan met een quotering van 4.75 (Brazilië) en 6.50 (Argentinië) los van de Europeanen.

Europees kampioen Frankrijk staat op de derde plaats bij de bookmakers en wordt neergezet met een quotering van 7.50. Hierop volgen Engeland en Spanje met een quotering van 9.00, en Duitsland met een quotering van 11.00. Pas op de zevende plaats wordt Nederland vermeld en kunnen we constateren dat je maar liefst 15x je inzet kunt verdienen wanneer je inzet op: ‘het Nederlands elftal wint het WK’.

Na Nederland worden Portugal en België ook nog gezien als serieuze kandidaten (met quoteringen van 15.00 en 17.00), maar daarna schieten de quoteringen al snel omhoog. De eerstvolgende op de lijst is Denemarken en daaraan wordt een quotering van 29.00 gekoppeld. De kans dat zij winnen is immers erg klein. Wil je graag inzetten op een van deze quoteringen? Neem dan nu een kijkje bij Bet365, dé plek met de beste sportweddenschappen voor het WK in Qatar!

EA Sports WK Voorspelling

In de aanloop naar het WK is het een traditie voor videogame ontwikkelaar EA Sports om een WK voorspelling te doen. De maker van onder andere FIFA heeft hier in het verleden erg veel succes mee gehad. Voorafgaand aan de voorgaande WK’s (2018, 2014, 2010) werd er ook al een EA Sports WK voorspelling gepubliceerd. Voor alle drie de WK’s werd door EA Sports de juiste winnaar aangewezen, een aardige prestatie dus.

Ook voor dit WK heeft EA Sports weer een voorspelling gedaan. Helaas komt volgens EA het Nederlands elftal niet verder dan de kwartfinale en gaan zij onderuit tegen Argentinië. Uiteindelijk bereiken de Argentijnen de finale en spelen zij tegen Brazilië. Na een zinderend spannende pot weet Messi de wedstrijd te beslissen en eindigt de finale in 1-0 voor Argentinië.

wk voorspelling

Bonussen tijdens het WK

Sinds de legalisering van online sportwedden in Nederland zijn de bookmakers volop bezig om zoveel mogelijk spelers aan zich te binden. Dit doen ze doormiddel van marketingcampagnes, reclames op televisie, bekende ambassadeurs en het beschikbaar stellen van verhoogde quoteringen en welkomstbonussen. Onze verwachting is dat tijdens en voorafgaand aan het WK de promo’s als paddenstoelen uit de grond zullen schieten. Een ideale tijd dus om als sportwedder een keer een andere bookmaker uit te proberen.

Free bet

Door middel van deze bonussen kan je nóg meer verdienen met het wedden op voetbalwedstrijden. Er zijn een heel aantal verschillende soorten bonussen. Misschien wel onze favoriet is de ‘free bet’. Bij een free bet kan je met geld van de bookmaker een weddenschap afsluiten en geldt: ‘wat je wint mag je houden’. Wel is het belangrijk om de bonusvoorwaarden door te nemen voordat je een free bet afsluit. Vaak is het zo dat je de free bet kunt claimen nadat je zelf een weddenschap hebt afgesloten. Bij bookmaker BetCity zijn deze free bets regelmatig beschikbaar.

100% Stortingsbonus

Een ander soort bonus is de 100% of 50% stortingsbonus. Met deze bonus wordt je eerste storting verdubbeld met hetzelfde bedrag of met de helft hiervan. Deze bonus kan soms oplopen tot maar liefst €400, de moeite waard om uit te proberen dus. Met dit extra saldo kan je je sportweddenschap compleet zelf inrichten. Waar met een free bet soms nog restricties zitten aan de weddenschap heb je met een stortingsbonus zelf complete controle. Bij deze bonus is het ook belangrijk om de bonusvoorwaarden goed door te nemen voordat je de bonus claimt. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je zonder zorgen van je bonus genieten.

Verhoogde quoteringen

Naast de klassieke bonussen zijn er bijna altijd wel extra promo’s in de vorm van verhoogde quoteringen. Dit heet bij iedere bookmaker weer anders maar komt vaak op hetzelfde neer. Bij BetCity heet dit bijvoorbeeld ‘Odd boosts’ en bij Jack’s ‘Jack’s Specials’. Verhoogde quoteringen is altijd goed nieuws. Dit betekent namelijk dat je meer geld kunt verdienen met dezelfde inzet. Je kunt beslissen of je met deze verhoogde quoteringen liever je inzet verlaagt (minder risico) of juist liever je inzet verhoogt (meer winst). Aan deze verhoogde quoteringen zitten vaak weinig tot geen voorwaarden gekoppeld, hier hoef je je dus al niet druk over te maken. Wel is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat ook de bookmaker geld wilt verdienen, soms zullen de weddenschappen dan ook zo moeilijk zijn dat de kans om te winnen eigenlijk erg klein is. Zoek de juiste weddenschappen uit en zorg dat je de bookmaker te slim af bent door op tijd te stoppen! Gok bewust 18+

Odds Boost BetCity

Topscorers WK 2022

Voordat een WK begint en zelfs nog nadat een WK is gestart is het vaak leuk om te speculeren over welke speler dit WK de meeste doelpunten zal maken. Wordt het een Franse smaakmaker als Benzema, Griezmann of Mbappé of wordt het misschien onze eigen Memphis Depay?

Het voorspellen van een topscorer van een WK heeft altijd iets moois. Je kunt namelijk juichen voor ieder doelpunt van de speler waar je op hebt gewed, ongeacht de stand. Ook de minder leuke wedstrijden krijgen op die manier wat meer spanning en je raakt meer betrokken bij het complete toernooi omdat je geen doelpunt meer wilt missen. Wil je nu al een poging wagen of alvast de mogelijkheden bekijken? Wed dan nu al op de topscorer van het WK 2022 bij Circus Sport of lees de uitgebreide pagina op onze site door deze link te volgen.

Speelschema WK Qatar

Voordat je begint met wedden op het WK is het altijd handig om op de hoogte te zijn van het speelschema. Vanuit het oog van de Nederlandse sportwedder is op dit speelschema het Nederlands elftal het belangrijkst. De focus wordt dan ook gelegd op het speelschema van het Nederlands elftal. Oranje heeft het dit WK erg getroffen met de indeling van de poules. Zo spelen zij in de poulefase tegen Senegal, Ecuador en gastland Qatar. Op Senegal na niet bepaald hoogvliegers.

Het speelschema van de andere landen is ook al geruime tijd bekend en dus kan het speculeren over de potentiële poulewinnaars beginnen. Je kunt alvast gaan nadenken wie welke wedstrijden gaat winnen en hoe de volgende rondes er dan uit zullen gaan zien. Door hier alvast op voor te sorteren kan je een voorsprong pakken op andere spelers en geld verdienen met wedden op het WK.

WK 2022 Bonussen

Omdat het wedden op een WK altijd erg populair is zullen er ongetwijfeld verschillende soorten bonussen worden gelanceerd tijdens het WK. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een gratis sportweddenschap, een depositbonus, odds (quotering) boost of een ander soort welkomstbonus zijn. Het gebruiken van bonussen wordt altijd aangeraden, je kunt vaak gratis sportweddenschappen afsluiten of spelen tegen een hogere quotering dan normaal.

Wel is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de bonusvoorwaarden voordat je een bepaalde bonus claimt. Aan elke sportbonus zitten bepaalde regels gekoppeld. Het is zo belangrijk om op de hoogte te zijn van deze regels omdat je op deze manier uitsluit dat je achteraf voor verrassingen komt te staan. Ben je goed op de hoogte van de bonusvoorwaarden dan kan je volop genieten van je bonus en weet je zeker dat je alleen maar plezier gaat beleven van de door jouw geclaimde bonus. Wil je meer weten over de bonussen op het WK 2022? Bekijk dan nu de site van Circus Sport of lees onze uitgebreide pagina over WK bonussen.

WK 2022 Wedtips

De gemiddelde sportwedder sluit sportweddenschappen af aan de hand van ´onderbuikgevoelens´. Met deze manier van inzetten verlies je aan het einde van de rit altijd van de bookmaker. Een van de verschillende tips die we aan jou willen meegeven is om te zoeken naar de beste quoteringen (odds) en hierop in te spelen. Om te verduidelijken wat er bedoelt wordt met ‘beste quoteringen’ geven wij hieronder een fictief voorbeeld:

Stel je voor Ajax en PSV spelen tegen elkaar de TOTO KNVB Bekerfinale en Ajax en PSV zijn allebei precies even goed. Op dit moment is er dus sprake van een 50/50 verdeling van de kansen. Nu kan het zo zijn dat een van de bookmakers dit verkeerd inschat en de quoteringen als volgt neerzet: Ajax 1.85 – PSV 2.15. Dit betekent dat je bij inzetten op PSV 2.15 x je inzet kunt verdienen en bij Ajax 1.85 x je inzet kunt verdienen. Als je nu puur kijkt naar kansberekening in verhouding tot de quoteringen is de juiste keuze in dit voorbeeld om in te zetten op PSV. Je krijgt immers een betere quotering terwijl de kansen van beide teams gelijk zijn.

Informatie -> inzetten -> geld innen

In het echte leven zijn er heel veel verschillende zaken van invloed op een team en dus op de wedstrijd. Om even Ajax als voorbeeld te nemen kun bij dit soort zaken bijvoorbeeld denken aan Ten Hag die gaat vertrekken naar Manchester United, of André Onana en alle onrust die hij met zich meebrengt. Dit soort zaken hebben invloed op de sfeer in de kleedkamer en uiteindelijk op de prestaties van de spelers. Het is dus belangrijk om een klein beetje tijd te steken in het doen van een kort vooronderzoek voordat je een sportweddenschap afsluit. Op deze manier onderscheid je je al van het overgrote deel van de sportwedders en ga je beginnen met geld verdienen in plaats van verliezen.

Op een WK is het doen van zo’n vooronderzoek erg eenvoudig. Ga na wat de vermoedelijke opstelling is, wie de belangrijke spelers zijn en hoe de landen in eerdere wedstrijden hebben gepresteerd. Veel van de landen zijn afhankelijk van twee of drie spelers, wanneer deze sleutelspelers wegvallen zijn deze teams een stuk minder goed. Denk aan bijvoorbeeld Senegal met sterspeler Sadio Mané.

Sleutelspelers

Wanneer de sleutelspelers wél aanwezig zijn is het belangrijk goed na te denken: hoe presteren de grote spelers tot nu toe? Krijgen ze veel kansen? Is er genoeg aanvoer vanuit het team? Een voorbeeld waar je goed kunt zien dat één goede speler simpelweg niet alles in zijn eentje kan is Polen. Lewandowski, spits van Bayern München en misschien wel de allerbeste spits van het moment komt uit Polen. Hij staat ook bij Polen in de spits en is daar veruit de beste speler. Toch kan Polen ook met Lewandowski in het team geen potten breken. Er worden niet veel kansen gecreëerd en dus ook niet veel goals gemaakt. Voetbal is en blijft een teamsport en dus kunnen teams met daarin enkele sterren makkelijk verliezen van een sterk team met alleen maar middelmatige spelers.

Combi-bets

Wij van 123Sportweddenschap.nl snappen het heel goed: hoe hoger de quotering hoe verleidelijker de weddenschap. Dit is echter niet hoe het werkt en nog belangrijker niet hoe je het meeste geld verdient. Bij elke bookmaker heb je de mogelijkheid om verschillende wedstrijden aan elkaar te koppelen en in te zetten op een ‘combi-bet’. Met zo’n combi-bet ook wel: systeemweddenschap genoemd stijgen de quoteringen al snel de pan uit, erg verleidelijk dus. Je denkt misschien ‘ah nog ff één wedstrijdje erbij dan kom ik op een mooie quotering’. Wat je misschien nog niet wist is dat de kans dat je de weddenschap winnend afsluit met elke wedstrijd die je toevoegt gedeeld door drie gaat. Is dat nou echt die paar tienden extra op je bonnetje waard?

Wanneer je meerdere wedstrijden op hetzelfde tijdstip wilt spelen kan je er beter voor kiezen om de weddenschappen los van elkaar af te sluiten.

Kansen van de Fransen

Het WK 2022 in Qatar zit er alweer aan te komen en regerend Wereldkampioen Frankrijk is vanzelfsprekend ook weer van de partij. In 2018 won Frankrijk de finale van Kroatië wat maakt dat Frankrijk dit jaar hét land is wat verslagen moet worden.

Franse eltal

Wedden op Frankrijk

Zo goed als alle bookmakers in Nederland bieden de mogelijkheid om voorafgaande aan het WK een winnaar te voorspellen. Dit is een leuke manier om alvast met het WK 2022 bezig te kunnen zijn. Een van de grote kanshebbers is ook dit jaar weer Frankrijk. Vraag jij je af waar je kunt inzetten op Frankrijk met de beste quoteringen? Hieronder een overzicht van aanbieders van deze weddenschap:

 • Jacks: 7.50
 • Bet365: 6.50
 • TOTO: 6.50
 • BetCity: 7.50
 • Circus: 7.00

Voor het toernooi al wedden

Door alle aandacht die een WK-voetbal al krijgt voordat het überhaupt begonnen is zijn er voorafgaande aan het toernooi al sportweddenschappen beschikbaar. Er kan bij bookmakers dus nu al ingezet worden op het WK in Qatar.

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden waar je nu al op kunt wedden. Hieronder zullen we de mogelijkheden alvast voor jou op een rijtje zetten zodat je voor jezelf kunt beslissen of je wilt wedden voordat het WK 2022 begint.

Winnende land

De bekendste en meest voor de hand liggende weddenschap is het voorspellen welk land het WK gaat winnen. Welk land heeft op dit moment de beste papieren of zet je juist in op de underdog? De beslissing ligt bij jou. Denk erover na en voorspel welk land er naar huis gaat met de befaamde titel van ‘beste voetballand van de wereld’.

Topscorer

Naast het voorspellen van de winnaar van het WK is het bepalen welke speler het meeste doelpunten maakt ook zeer populair. Wel is een tip van ons om nog wat langer te wachten met het wedden op de topscorer van het WK. Het maken van doelpunten heeft namelijk veel te maken met de vorm waarin een speler verkeert. Is de speler uit vorm, speelt hij niet veel of zit hij niet lekker in z’n vel? Dan zal er zeer waarschijnlijk ook minder gescoord gaan worden door deze speler.

benzema depay

Hou de kandidaten dus strak in de gaten zodat je erop in kan spelen wanneer er een ontwikkeling plaatsvind die naar jou mening een grote invloed kan hebben op de vorm van een speler.

Speler met de meeste gele en rode kaarten

Een andere leuke weddenschap is het voorspellen van de speler die tijdens het toernooi de meeste kaarten verzamelt. Het huidige record staat op naam van Argentijn Javier Mascherano met maar liefst 7 kaarten. Dit aantal behaalde hij wel op meerdere WK’s bij elkaar. Het behalen van dit aantal op 1 WK is niet mogelijk. Weet jij te voorspellen wie het dichtst in de buurt komt?

Overige weddenschappen voor het WK begint

De populairste weddenschappen hebben we nu besproken maar er zijn er nog meer. Bij bijvoorbeeld Circus Sport is er een breed aanbod van overige weddenschappen voordat het WK begint. Hieronder een opsomming met wat voorbeelden.

 • Speler van het WK
 • Keeper van het WK
 • Poule met de meeste goals
 • Land met het meeste penalty’s
 • Speler met de meeste assists
 • Meeste schoten op doel van een speler

Pre-Match Weddenschappen

De bekendste manier om op sport te wedden is voorafgaand aan de wedstrijd. Nét voor de wedstrijd is er het meeste bekend op het gebied van statistieken, opstellingen en bijvoorbeeld blessures.

Het kan van grote invloed zijn of bepaalde spelers wel of niet meedoen aan een wedstrijd. Hou dit in de gaten en zorg ervoor dat je een kort vooronderzoek doet voordat je een sportweddenschap afsluit. Zo’n vooronderzoek kan vaak het verschil maken of je een sportweddenschap wint of verliest.

Voorspellen van de winnaar

De bekendste weddenschap voorafgaande aan een wedstrijd is het voorspellen welk team er gaat winnen. Het is bij voetbal (zoals je waarschijnlijk wel weet) ook mogelijk om gelijk te spelen. Dit maakt het wel wat moeilijker om deze sportweddenschap op de juiste manier te voorspellen.

Het winnen van een wedstrijd kan afhangen van heel veel verschillende factoren. Voorbeelden hiervan zijn de wisseling van een coach, problemen tussen spelers (ruzies) of het uitvallen van belangrijke spelers. Wanneer je dit in de gaten houdt en kijkt naar de voorgaande resultaten van het team kan je ervoor zorgen dat je een voordeel hebt op andere sportwedders. Veel spelers wedden namelijk volledig op onderbuikgevoel. Natuurlijk is dit ook erg spannend en leuk, maar probeer dit ten minste te combineren met een kort vooronderzoek.

Wedopties wedden op voetbal

Double Chance Sportweddenschap

Met de double chance sportweddenschap kan je op een aantal verschillende dingen inzetten. Eigenlijk zegt de naam het al: ‘double chance’ betekent namelijk dubbele kans. Je hebt dus dubbel zoveel kans om de sportweddenschap te winnen. Met dubbele kans heb je drie verschillende wedopties:

 • Team 1 wint of speelt gelijk
 • Team 2 wint of speelt gelijk
 • Team 1 of 2 wint (geen gelijkspel)

Met deze wedopties spreid je dus als het ware het risico. Hierdoor heb je minder kans om je geld te verliezen. Wel is het zo dat ook de quotering lager is door het verminderde risico.

Correcte uitslag

Een erg leuke manier van sportwedden is het proberen te voorspellen van de correcte uitslag. Wij van 123Sportweddenschap.nl adviseren je wel om deze wedoptie alleen te hanteren met zeer kleine bedragen. Het risico is immers erg groot en de kans dat je het ingezette geld verliest dus ook. Positief puntje: Hierdoor is de quotering ook erg hoog. Het inzetten op een correcte uitslag geldt altijd uitsluitend voor de reguliere speeltijd. Verlengingen worden dus niet meegerekend.

Over/Under weddenschap

Erg populair in Nederland is de over/under sportweddenschap. Met deze sportweddenschap kan je proberen te voorspellen of er meer dan of minder van een bepaalde gebeurtenissen zal voorkomen in de wedstrijd. Een voorbeeld hiervan is : ‘over 1,5 goal’. Is de uitslag van deze wedstrijd 1-1 betekent dit dat er 2x gescoord is. Dit is meer dan 1,5 en dus win je de weddenschap. Had je ingezet op: ‘over 2,5 goal’ had je met deze wedstrijd je weddenschap verloren. Er werd immers 2x gescoord, wat minder is dan 2,5.

Overige pre-match weddenschappen

Natuurlijk zijn er nog veel meer weddenschappen beschikbaar bij de bookmaker zelf. Circus Sport is een van de Nederlandse bookmakers met het breedste aanbod. Hieronder staan nog wat voorbeeld van wedopties waar je gebruik van kunt maken voorafgaande aan een wedstrijd.

 • Handicap wedden
 • Halftime/fulltime
 • Both teams to score
 • Player goal
 • Player assist

Tactieken wedden op het WK 2022

Om ervoor te zorgen dat je meer kans hebt op het winnen van je sportweddenschap kan je ervoor kiezen een bepaalde tactiek te gebruiken. Er zijn verschillende tactieken bekend in de wereld van het sportwedden, maar wanneer het gaat over een WK is altijd alles anders.

Bepaalde spelers zijn vaak ontketend en stijgen boven zichzelf uit tijdens de toernooien waarin zij hun eigen land vertegenwoordigen. Andere spelers presteren juist onder hun kunnen omdat zij bijvoorbeeld een compleet ander systeem of rol moeten spelen dan wat zij gewend zijn bij hun club.

Al deze aspecten kan je meenemen in de besluitvorming voorafgaande aan je weddenschap. Kijk naar de individuele spelers, hun vorm en hun prestaties in het nationale elftal. Vaak zijn het een handjevol spelers die een wedstrijd kunnen beslissen met een persoonlijke actie of een splijtende pass. Presteren deze bepaalde spelers niet goed, is de kans automatisch kleiner dat er gewonnen gaat worden.

Vorm

De vorm van een voetballer is erg belangrijk. Zit de voetballer lekker in z´n vel? Heeft hij een goede band met zijn teamgenoten en bevalt de speelstijl hem? Allemaal vragen die je kunt stellen wanneer je wilt bepalen of een speler goed zal presteren of niet.

Natuurlijk kan het ook dat een vorm-dip onverklaarbaar is. Op zulke momenten zul je je verlies moeten nemen en mag je best een keertje balen. Voetballers blijven natuurlijk ook mensen en worden beïnvloed door een ontelbaar aantal factoren. Het belangrijkste is dat je wel bewust bent van de mogelijkheid dat een speler compleet onder zijn kunnen presteert omdat hij simpelweg ‘uit vorm’ is.

Speelstijl

Verschillende coaches hebben verschillende speelstijlen en manier van coachen. Dit is natuurlijk algemeen bekend. De ene speler kan hier beter mee omgaan dan de ander, en ook op het gebied van relatie met de coach verschilt dit enorm.

Wanneer een speler weinig vertrouwen voelt vanuit de coach kan hem dit op twee manieren beïnvloeden: Hij kan gedemotiveerd raken en zijn zelfvertrouwen kwijtraken, de speler zal een stuk minder goed gaan presteren. De andere manier is dat de speler geprikkeld wordt en juist erg graag dat vertrouwen wilt verdienen door middel van hard werd en toewijding. Met deze manier van reageren zal de speler juist beter gaan presteren.

Naast het vertrouwen van de coach zijn er natuurlijk ook nog verschillende speelstijlen en opstellingen. De ene speler wilt het liefst de hele wedstrijd druk zetten op de tegenstander en in de kleine ruimte spelen, terwijl een andere speler juist liever wat terugzakt zodat de lange bal vanuit achterin eroverheen kan vallen. Alle spelers hebben zo hun eigen voorkeur en de een past zich makkelijker aan dan de ander. Op het WK zal ook dit weer te zien zijn. Denk dus ook hierover na voordat je begint met het wedden op het WK 2022 in Qatar.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden