23/11/2022

Wedden op Brazilië-Zwitserland

De gele kanaries zijn alweer toe aan hun tweede wedstrijd in de groepsfase. Dit keer nemen zij het op tegen de Zwitsers. De bookmakers geven Zwitserland niet erg veel kans op de winst en koppelen hier een quotering van rond de 7.50 aan. Brazilië wint de wedstrijd krijgt een quotering van 1.44. Door de brede selectie van de Brazilianen en de zware wedstrijd tegen Servië is het maar de vraag wie er precies in de basis staan. Wij zullen gaan kijken naar de statistieken en op basis hiervan (en natuurlijk onze eigen expertise) zullen wij een voorspelling doen voor Brazilië-Zwitserland.

Bookmaker WK Voorspelling Brazilië-Zwitserland

Onze vertrouwde bookmaker Bet365 heeft ten alle tijden een overvloed aan wedopties klaarstaan. Daarnaast zijn er volop statistieken beschikbaar en kunnen we tegen eerlijke quoteringen inzetten op deze wedstrijd. Het is zeker niet onbelangrijk om bij de juiste bookmaker jouw sportweddenschap af te sluiten. De quoteringen en mogelijkheden kunnen namelijk wel degelijk van elkaar verschillen, al helemaal op een WK! Klik daarom nu hier als je nog geen account hebt bij Bet365.

bet365 wk

De Brazilianen hebben zoals wij al eerder zeiden dus een favorietenrol van jewelste. Het lijkt misschien zo dat het dan niet meer de moeite is om op deze wedstrijd in te zetten. Echter is niks minder waar.

Wedden op Brazilië-Zwitserland

De groepsfase van een WK blijft altijd iets bijzonders. Er wordt doorgaans niet erg veel gescoord maar toch heb je af en toe uitschieters (kijk maar naar Engeland-Iran 6-2). Nu willen wij niet meteen zeggen dat we bij Brazilië-Zwitserland weer zo’n uitschieter verwachten maar 0-0 lijkt ons ook erg onwaarschijnlijk. In de laatste 5 wedstrijden van Brazilië overkwam het ze namelijk maar 1x dat er minder dan 3 doelpunten werden gemaakt. Dit is dan ook de verwachting in de groepsfase van het WK.

Zwitserland komt wat minder makkelijk tot scoren en verloor onder andere van Ghana met 2-0. Wij van 123Sportweddenschap.nl schatten mede daarom Zwitserland niet al te sterk in en denken dat Brazilië geen kind zal hebben aan deze ploeg.

Wedtips Brazilië-Zwitserland

Om ervoor te zorgen dat je met zo weinig mogelijk risico zoveel mogelijk geld verdient hebben wij hieronder een aantal tips. Eerst wat algemenere tips en vervolgens de voorspelling van de wedstrijd tussen Brazilië en Zwitserland. Ben je benieuwd naar uitgebreidere voorspellingen voor het WK? Klik dan hier! 

  • Hou de quoteringen laag. Laat je niet verleiden door hoge quoteringen van 20.00, de quotering is niet voor niets zo hoog, onder de streep ga je niet verdienen aan dit soort sportweddenschappen.
  • Probeer niet om verschillende sportweddenschappen met elkaar te combineren. Het wordt vaak onderschat hoeveel je winkansen achteruit gaan wanneer je twee wedstrijden met elkaar combineert. Jouw winkansen gaan dan namelijk gedeeld door drie!
  • Doe een kort vooronderzoek voordat je een sportweddenschap afsluit. Wil je een succesvolle sportweddenschap afsluiten? Neem dan even 5 minuten de tijd voor een goed onderbouwde weddenschap in plaats van eentje op je onderbuikgevoel.

De wedtip voor Brazilië Zwitserland hebben wij gebaseerd op ons eigen vooronderzoek. Hiervoor hebben we gekeken naar de voorgaande uitslagen, vorm en scorend vermogen van beide ploegen. Onze verwachting is dat Brazilië overtuigend wint van Zwitserland en dat de uitslag: 3-0, 4-0 of 3-1 zal worden. Hier past de volgende sportweddenschap bij:

brazilie zwitserland

Met deze sportweddenschap kan je 2.24x je inzet winnen. Je ziet staan dat Brazilië speelt met een -1 handicap. Dit betekent dat om de sportweddenschap winnend af te sluiten Brazilië met minimaal 2 doelpunten verschil moet winnen. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]tweddenschap.nl

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden