10/06/2022

Speelschema WK Qatar 2022

Het WK voetbal is niet meer zo ver weg. Erg handig is dan ook om alvast op de hoogte te zijn van het programma en de poule-indeling. Op deze manier kan je alvast inplannen welke wedstrijden je graag wilt zien en ervoor zorgen dat je niks mist! Het bijhouden van de data van de wedstrijden kan aan de hand van een WK 2022 speelschema.

Wedden op het Nederlands elftal

Voor ons Nederlanders zijn de wedstrijden van het Nederlands elftal natuurlijk het allerbelangrijkst. Het is dan ook erg fijn om alvast goed op te hoogte te zijn van de poule van het Nederlands elftal en wanneer ze tegen wie spelen. Kijken naar een WK voetbal waar ons eigen land ook aan mee doet is een van de leukste dingen voor de voetballiefhebber.

Wil je het kijken naar het Nederlands elftal nĆ³g spannender maken? Sluit dan voorafgaande aan de wedstrijden, of zelfs tijdens de wedstrijden een sportweddenschap af. Wedden op voetbal is in Nederland erg populair. Er wordt elke weer veel geld ingezet op de Eredivisie, Premier League en andere competities. Het WK in Qatar is echter een heel ander verhaal dan deze competities. Heel Nederland juicht namelijk voor hetzelfde team. Hierdoor wordt het nĆ³g leuker om te wedden op het Nederlands elftal.

Wedden op sport kan je bij een heel aantal verschillende aanbieders doen. Sinds de legalisering van het aanbieden van kansspelen op 1 oktober 2021 zijn er erg veel bookmakers bijgekomen. Een van deze bookmakers is: Circus.nl. Circus richt zich voornamelijk op het aanbieden van sportweddenschappen. Door deze focus zit de site en het aanbod erg goed in elkaar. Er zijn hoge quoteringen beschikbaar en er worden regelmatig leuke sportbonussen en promoā€™s bedacht. Circus.nl is om deze redenen een erg goed alternatief voor de wat bekendere sites als bijvoorbeeld TOTO en Jacks.

 

 

Speel schema Nederlands elftal

Wanneer je de poule van Nederland vergelijkt met de andere poules kan je stellen dat Nederland het erg goed getroffen heeft. De drie tegenstanders in de poulefase zijn namelijk: gastland Qatar, Ecuador en AFCON winnaar Senegal.

Poule Nederland:

  1. šŸ‡ŖšŸ‡Ø Ecuador
  2. šŸ‡³šŸ‡± Nederland
  3. šŸ‡øšŸ‡³ Senegal
  4. šŸ‡¶šŸ‡¦ Qatar

Op papier is Nederland topfavoriet voor de winst in deze poule. Maar zoals Aad de Mos stelde in een van zijn voorspellingsfilmpjes: ā€˜Spelen tegen een Afrikaanse ploeg is nooit makkelijkā€™. Wij van 123Sportweddenschap.nl delen deze mening en zijn erg benieuwd naar de resultaten van ons oranje!

nederlands elftal speelschema

 

Openingswedstrijd

Maandag 21 november is de officiĆ«le start van het WK in Qatar. Nederland speelt de allereerste wedstrijd en mag het WK openen. De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen Senegal in het Al Thumama Stadium. Normaal gesproken is het aan het gastland om de openingswedstrijd te spelen. Qatar speelt zijn eerste wedstrijd tegen Ecuador maar hebben besloten om de openingswedstrijd door Nederland en Senegal te laten spelen. Dit heeft alles te maken met het verschil in interesse en niveau van de twee wedstrijden. Neutrale kijkers zullen sneller inschakelen voor Nederland ā€“ Senegal dan voor Qatar ā€“ Ecuador.

De Poule-indeling

Naast de poule van Nederland zijn er nog 7 andere poules. Welk team in welke poule terecht kwam is bepaald door middel van een loting. Tijdens deze loting zijn de 32 deelnemende landen onderverdeelt in deze 8 poules. In totaal worden er 64 wedstrijden gespeeld en kom je door wedstrijden te winnen steeds dichter bij de finale. Hieronder een staat een weergave van de poule-indeling voor het WK in Qatar.

poule indeling wk

 

De Groepsfase

Tijdens de groepsfase spelen alle deelnemende teams 3 wedstrijden. Een winstpartij is goed voor 3 punten, een gelijkspel voor 1 en bij een verloren wedstrijd krijg je helemaal niets. De twee landen met het meeste punten gaan door naar de volgende ronde (de achtste finales). Deze achtste finales worden gespeeld door 16 landen, de helft is dus inmiddels afgevallen. Ben je eerste geworden in je poule? Dan speel je tegen een land wat in een andere poule tweede is geworden. Automatisch betekent dit dus dat wanneer je twee van de poule wordt je het op moet nemen tegen een groepswinnaar uit een andere poule.

De groepsfase loopt van 21 november tot 2 december. Wil je graag kijken naar wat statistieken of misschien alvast een sportweddenschap plaatsen? Neem dan nu een kijkje bij Circus.nl en klik hier!

Speelschema poulefase WK

Alle landen die zich hebben weten te kwalificeren voor het WK zijn ingedeeld in verschillende poules. De indeling van deze poules is bepaald door een officiĆ«le loting en worden aangegeven met de letters A t/m H. Hieronder kan je een overzicht vinden van het speelschema van al deze poules. Naast het speelschema zullen wij je wat tips meegeven met het oog op ‘wedden op de poulefase’. Er wordt per poule een verwachtte winnaar en een verwachtte verliezer aangewezen, met daarbij een korte toelichting.

Poule A

Deelnemers: Nederland, Ecuador, Qatar en SenegalĀ 

In poule A speelt onder andere ons eigen Nederland. Hierdoor is dit dan ook de poule waarover het meest gepraat wordt. Wie zijn de tegenstanders? Hoe kan Nederland deze tegenstanders het beste bestrijden? En het belangrijkste: wie wordt de winnaar van deze poule?

In poule A speelt het veelbesproken land: Qatar. Zij organiseren dit jaar het WK en worden aan de lopende band op het matje geroepen voor schending van mensenrechten. Normaal gesproken speelt het thuisland de openingswedstrijd. Dit jaar is dit echter niet zo. Qatar wilt namelijk dat het Nederlands elftal, met als tegenstander Senegal, dit jaar het toernooi opent.

Door deze aanpassing ziet het speelschema van poule A er als volgt uit:

Wedstrijd 1: Gespeeld op 20 november om 17.00 speelt Qatar – Ecuador

Wedstrijd 2: Gespeeld op 21 november om 17.00 speelt Nederland – Senegal

Wedstrijd 3: Gespeeld op 25 november om 14.00 speelt Qatar – Senegal

Wedstrijd 4: Gespeeld op 25 november om 17.00 speelt Nederland – Ecuador

Wedstrijd 5: Gespeeld op 29 november om 17.00 speelt Ecuador – Senegal

Wedstrijd 6: Gespeeld op 29 november om 17.00 speelt Nederland – Qatar

Voorspelling Winnaar Poule A

Gekeken naar de ranglijst van de FIFA en naar de voorgaande resultaten is de absolute favoriet voor de groepswinst het Nederlands elftal. Senegal begint ook erg goed aan het toernooi met de winst van de AFCON (Afrika cup) nog vers in het geheugen. Het niveau van de Afrika cup is echter slecht te vergelijken met dat van een Wereldkampioenschap. De uitspraak dat Nederland het erg moeilijk gaat krijgen met Senegal vinden wij van 123Sportweddenschap.nl daarom ongegrond.

Qatar is veruit de minste ploeg en zal naar alle verwachtingen geen punten gaan pakken. Dit zorgt ervoor dat Qatar dus op meerdere plaatsen de plank misslaat. Laten we hopen dat de magie van het voetbal al deze narigheid kan overschaduwen.

Ā Poule B

Deelnemers: Engeland, Verenigde Staten, Iran en WalesĀ 

In de volgende poule zitten een aantal erg interessante teams. Engeland zijn we natuurlijk allemaal wel erg bekend mee, maar teams als de VS en Wales zijn wat minder bekend. Zal Wales gaan stunten of komt juist de VS als verrassing naar boven?

Wedstrijd 1: Gespeeld op 21 november om 14.00 speelt Engeland – Iran

Wedstrijd 2: Gespeeld op 21 november om 17.00 speelt De Verenigde Staten – Wales

Wedstrijd 3: Gespeeld op 25 november om 11.00 speelt Wales – Iran

Wedstrijd 4: Gespeeld op 25 november om 20.00 speelt Engeland – De Verenigde Staten

Wedstrijd 5: Gespeeld op 29 november om 20.00 speelt Wales – Engeland

Wedstrijd 6: Gespeeld op 29 november om 20.00 speelt Iran – De Verenigde Staten

Voorspelling Winnaar Poule B

Engeland is de topfavoriet en hier zijn wij het van harte mee eens. Met een ploeg met veel creativiteit en scorend vermogen moet het toch lukken om deze ploegen te verslaan? Iran is vanzelfsprekend de gedoemde verliezer en moet blij zijn als het lukt om wat punten te halen.

Poule C

Deelnemers: ArgentiniĆ«, Mexico, Saudi-ArabiĆ« en PolenĀ 

In de derde poule zitten twee ploegen die elkaar maar al te goed kennen: ArgentiniĆ« en Mexico. De strijd tussen deze twee grootmachten wordt natuurlijk smullen. Wij Europeanen kijken doorgaans niet vaak naar de toernooien van Zuid, Centraal en Noord Amerika. Hierdoor zien we deze teams bijna nooit spelen.Ā WK’s is daarom een prachtig podium waarop we ook deze teams in actie kunnen zien.

Naast de Zuid-Amerikaanse teams zitten Polen en Saudi-Arabiƫ natuurlijk ook nog in deze poule. Eerstgenoemde kan misschien nog wel zorgen voor een eventuele verrassing maar Saudi-Arabiƫ moet wel heel erg boven zichzelf uitstijgen willen ze kans maken op een plek in de volgende ronde.

Wedstrijd 1: Gespeeld op 22 november om 11.00 speelt ArgentiniĆ« – Saudi-ArabiĆ«

Wedstrijd 2: Gespeeld op 22 november om 17.00 speelt Mexico – Polen

Wedstrijd 3: Gespeeld op 26 november om 14.00 speelt Polen – Saudi-ArabiĆ«

Wedstrijd 4: Gespeeld op 26 november om 20.00 speelt ArgentiniĆ« – Mexico

Wedstrijd 5: Gespeeld op 30 november om 20.00 speelt Polen – ArgentiniĆ«

Wedstrijd 6: Gespeeld op 30 november om 20.00 speelt Saudi-ArabiĆ« – Mexico

Voorspelling Winnaar Poule C

Zoals al eerder benoemd hierboven zal het erg spannend gaan worden tussen de twee Zuid-Amerikaanse teams. Toch is vanuit ons weinig twijfel of Argentiniƫ aan het langste eind zal trekken. Zij zijn dus voor ons de absolute favoriet. De minste van deze groep is volgens ons Saudi-Arabiƫ.

Poule D

Deelnemers: Denemarken, Frankrijk, TunesiĆ« en AustraliĆ«Ā 

Een van de grote favorieten voor de wereldtitel zijn de Fransen. Met hun sterrenteam kunnen zij het ieder land lastig gaan maken dit toernooi.

Maar is het hebben van goede spelers genoeg om een WK te winnen? Het verleden wijst uit dat dit vaak niet het geval is. Een nationaal elftal moet op de eerste plaats een team zijn wat voor elkaar door het vuur gaat. Is Frankrijk zo’n team? We gaan het beleven vanaf 22 november 2022.

Wedstrijd 1: Gespeeld op 22 november om 14.00 speelt Denemarken – TunesiĆ«

Wedstrijd 2: Gespeeld op 22 november om 20.00 speelt Frankrijk – AustraliĆ«

Wedstrijd 3: Gespeeld op 26 november om 11.00 speelt TunesiĆ« – AustraliĆ«

Wedstrijd 4: Gespeeld op 26 november om 17.00 speelt Frankrijk – Denemarken

Wedstrijd 5: Gespeeld op 30 november om 16.00 speelt AustraliĆ« – Denemarken

Wedstrijd 6: Gespeeld op 30 november om 16.00 speelt TunesiĆ« – Frankrijk

Voorspelling Winnaar Poule D

De gedoodverfde favoriet voor de winst van deze poule is natuurlijk Frankrijk. Een stuk spannender gaat het worden wie er de tweede plaats weet te bemachtigen. Van de vier landen in deze poule heeft Tunesiƫ volgens ons het minste kans op een plaats in de volgende ronde.

Poule E

Deelnemers: Duitsland, Spanje, Japan en Costa RicaĀ 

Poule E is een poule met cultuurverschillen en goede spelers in overvloed. Nu komen de goede wel voornamelijk van de Europese teams maar zijn de andere deelnemers ook niet erg om naar te kijken. Kortom een vermakelijke poule mƩt een absoluut topaffiche tussen Spanje en Duitsland.

Wedstrijd 1: Gespeeld op 23 november om 14.00 speelt Duitsland – Japan

Wedstrijd 2: Gespeeld op 23 november om 17.00 speelt Spanje – Costa Rica

Wedstrijd 3: Gespeeld op 27 november om 11.00 speelt Japan – Costa Rica

Wedstrijd 4: Gespeeld op 27 november om 20.00 speelt Spanje – Duitsland

Wedstrijd 5: Gespeeld op 01 december om 20.00 speelt Japan – Spanje

Wedstrijd 6: Gespeeld op 01 december om 20.00 speelt Costa Rica – Duitsland

Voorspelling Winnaar Poule E

Waar de Spaanse spelers op dit moment overal floreren, hebben de Duitsers het wat lastiger. FC Bayern is zoals eigenlijk altijd hoofdleverancier van het nationale elftal en hier komen de meeste toppers vandaan. Dit wordt aangevuld met wat mindere spelers die naar onze mening niet het niveau zullen halen van de Spaanse collega’s. Wij verwachten dan ook een groepsoverwinning van Spanje, Duitsland op plek 2 en Costa Rica als hekkensluiter.

spanje duitsland

Poule F

Deelnemers: Marokko, BelgiĆ«, Canada en KroatiĆ«Ā 

Een poule vol met stugge ploegen. KroatiĆ«, Marokko en ook zeker Canada zijn niet van het slappe voetbal. De wedstrijden van deze landen zitten vaak vol metĀ erin kleunenĀ en hier en daar een snoeiharde tackel. Wij verwachten dan ook felle potjes waarin gestreden gaat worden om de overwinning.

Wedstrijd 1: Gespeeld op 23 november om 11.00 speelt Marokko – KroatiĆ«

Wedstrijd 2: Gespeeld op 23 november om 20.00 speelt BelgiĆ« – Canada

Wedstrijd 3: Gespeeld op 27 november om 14.00 speelt BelgiĆ« – Marokko

Wedstrijd 4: Gespeeld op 27 november om 17.00 speelt KroatiĆ« – Canada

Wedstrijd 5: Gespeeld op 01 december om 16.00 speelt KroatiĆ« – BelgiĆ«

Wedstrijd 6: Gespeeld op 01 december om 16.00 speelt Canada – Marokko

Voorspelling Winnaar Poule F

Belgiƫ staat al een aantal jaar erg hoog op het lijstje van de FIFA. Dit terwijl de prestaties van het elftal vrijwel altijd tegenvielen. Onze mening is dan ook dat dit een poule gaat worden wat zeer dicht bij elkaar zit. Belgiƫ heeft een geweldige selectie, maar dat heeft Kroatiƫ bijvoorbeeld ook.

Een manier om te kijken wie er meer kans heeft op de groepswinst voorafgaand aan het toernooi is door de vorm van de belangrijke spelers van de landen in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan Modric. DƩ sleutelspeler van Kroatiƫ. Valt hij weg? Dan verkleinen de kansen op een goede prestatie van Kroatiƫ aanzienlijk. Met een fitte Modric denken wij dat Kroatiƫ een goede kans heeft op de groepswinst, valt hij weg? Dan is Belgiƫ topfavoriet.

Poule G

Deelnemers: Zwitserland, BraziliĆ«, ServiĆ« en KameroenĀ 

Misschien wel de poule met de meest uiteenlopende culturen. Dit maakt het voetbal natuurlijk niet perse beter, maar is wel leuk om naar te kijken. Waar wij vooral naar benieuwd zijn is de confrontatie tussen Braziliƫ en Kameroen.

Het doorgaans extreem fysieke Kameroen zal het op moeten nemen tegen de lichtvoetige Brazilianen. Levert dit extreem veel overtredingen op? Raken de Brazilianen uit hun spel? Of wordt het elftal van Kameroen van het kastje naar de muur gestuurd?

Wedstrijd 1: Gespeeld op 24 november om 11.00 speelt Zwitserland – Kameroen

Wedstrijd 2: Gespeeld op 24 november om 20.00 speelt BraziliĆ« – ServiĆ«

Wedstrijd 3: Gespeeld op 28 november om 11.00 speelt Kameroen – ServiĆ«

Wedstrijd 4: Gespeeld op 28 november om 17.00 speelt BraziliĆ« – Zwitserland

Wedstrijd 5: Gespeeld op 02 december om 20.00 speelt ServiĆ« – Zwitserland

Wedstrijd 6: Gespeeld op 02 december om 20.00 speelt Kameroen – BraziliĆ«

Voorspelling Winnaar Poule G

Naast Frankrijk is Braziliƫ ook zeker een favoriet voor de WK-titel. Met sterren als Neymar, Vinicius Junior en (De man van 100 miljoen) Antony worden zij ingeschat als een van de kanshebbers. Wij denken dat Braziliƫ daarom met gemak de poule-winst binnen zal slepen. Kameroen is in onze ogen het minste team.

Poule H

Deelnemers: Uruguay, Portugal, Ghana en Zuid-KoreaĀ 

Vier verschillende teams, vier verschillende continenten. Dat is nou de charme van een WK-voetbal. Een poule waar van alles inzit: Keihard voetbal, discipline, de wil om te winnen en spelers van wereldklasse. Welke eigenschap bij welk land hoort kan je waarschijnlijk zelf wel invullen ;).

Wedstrijd 1: Gespeeld op 24 november om 14.00 speelt Uruguay – Zuid-Korea

Wedstrijd 2: Gespeeld op 24 november om 17.00 speelt Portugal – Ghana

Wedstrijd 3: Gespeeld op 28 november om 14.00 speelt Zuid-Korea – Ghana

Wedstrijd 4: Gespeeld op 28 november om 20.00 speelt Portugal – Uruguay

Wedstrijd 5: Gespeeld op 02 december om 16.00 speelt Ghana – Uruguay

Wedstrijd 6: Gespeeld op 02 december om 16.00 speelt Zuid-Korea – Portugal

Voorspelling Winnaar Poule H

Onze verwachting is dat alle wedstrijden in poule leuk worden om naar te kijken. Misschien niet door het zo verschrikkelijk hoge niveau, maar wel door het bekijken van landen die we normaal gesproken nooit zien spelen.

WĆ©l is er bekend dat deze landen (op Portugal na) niet bepaalde hoogvliegers zijn. Portugal is daardoor de favoriet voor de poulewinst. Onze verwachting is dat Ghana het onderspit delft en als laatste eindigt.

Speelschema WK 2022 Knock- out fase

Na de groepsfase mogen de sterkste landen het tegen elkaar opnemen in de verschillende finales. De eerste ronde is de achtste finale. Deze wedstrijden worden gespeeld op 3,4,5 en 6 december. Er is al bekendgemaakt dat de landen die doorgaan vanuit de poule van Nederland de achtste finale zullen spelen tegen een land uit poule B. In deze poule zitten: De VS, Wales, Engeland en Iran.

Topfavoriet van deze poule is Engeland. Voor Nederland zou het erg gunstig zijn als dit land ontlopen kan worden. Dit zouden zij kunnen bereiken door er zelf voor te zorgen dat de poulefase gewonnen wordt. Als Engeland hetzelfde doet betekent dit dat Nederland tegen een van de drie andere landen uit de poule moet spelen. Op papier is Nederland dan wederom topfavoriet om de wedstrijd te winnen. Hieronder een klein overzicht van de achtste finales.

 

achtste finales wk

De wedstrijden goed in de gaten houden

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk geld verdient met het wedden op WK-wedstrijden is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle wedstrijden die gespeeld gaan worden. Bekijk daarom regelmatig het WK speelschema en zorg ervoor dat je niks mist.

Een aantal landen die deze editie meedoen met het WK hebben nog niet zoveel wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau (een eindtoernooi). Dit maakt het erg lastig voor de bookmakers om in te schatten hoe groot de kans is dat een onbekend team gaat winnen. De quoteringen kunnen hierdoor wat afwijken van de werkelijkheid. Als je goed het WK speelschema in de gaten houdt en af en toe een wedstrijd bekijkt kan je zelf een inschatting maken en profiteren van deze afwijkende quoteringen.

Toepassen van Strategieƫn

Wanneer je gaat wedden op sport kan je er altijd voor kiezen om een bepaalde strategie toe te passen. Door het toepassen van een strategie heb je meer kans om uiteindelijk een sportweddenschap winnend af te sluiten.

Er zijn een heel aantal verschillende strategieƫn beschikbaar in de wereld van het wedden op sport. Je kunt kiezen voor de herinvesteringsstrategie of misschien de risicospreidingsstrategie. Hieronder zullen wij een aantal voorbeelden geven van toepasbare strategieƫn. Wil je een uitgebreidere uitleg lezen en ben je benieuwd naar nog meer mogelijkheden op het gebied van strategie? Lees dan nu onze pagina over wedstrategieƫn.

Herinvesteren

Om deze strategie op de juiste manier uit te voeren moet je twee vuistregels goed onthouden:

  1. Hou de quoteringen laag.
  2. Wees niet bang om all-in te gaan.

Wat je waarschijnlijk al kon opmaken uit vuistregel nummer 2 is dat deze strategie niet bedoelt is voor de spelers die niet tegen spanning kunnen. Er zijn namelijk stalen zenuwen voor nodig om deze strategie te gebruiken. Je loopt namelijk bij iedere sportweddenschap opnieuw groot risico, je zet namelijk je volledige saldo in op Ć©Ć©n sportweddenschap.

Door de andere vuistregel te gebruiken kan je dit risico verkleinen. Het is namelijk de kunst om de quotering van jouw sportweddenschap tussen de 1.50 en 1.60 te houden. Op deze manier is het risico van de weddenschap klein en kan je het je dus veroorloven om zoveel in te zetten.

Nu lijkt dit misschien op het eerste gezicht een saaie en langzame strategie maar niks blijkt minder waar. Jouw saldo kan namelijk heel erg snel oplopen. Zo ga je bijvoorbeeld met 8 goede sportweddenschappen met ieder een quotering van 1.60 van een saldo van ā‚¬25 naar een saldo van ā‚¬1.073. Het proberen waard dus!

Risicospreiding

Een andere strategie kan je gebruiken om jouw risico juist te verkleinen. Op deze manier verdien je misschien niet super veel per sportweddenschap maar is de kans op de totale inzet verliezen ook erg klein. Je kunt deze strategie ook tijdens het WK 2022 erg goed gebruiken wanneer je eens wat nieuwe sportweddenschappen wilt gaan proberen.

Wij van 123Sportweddenschap.nl snappen namelijk erg goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een complete pagina gewijd aan het uitleggen van de verschillende soorten sportweddenschappen. Klik op deze link om die pagina eens te bezoeken.

Het principe van de risicospreidingsstrategie is om meerdere sportweddenschappen af te sluiten, tegen verschillende quoteringen met verschillende inzetten. Het gaat er dan om dat hoe lager de quotering is hoe hoger je inzet moet zijn. Wanneer je vervolgens twee weddenschappen los van elkaar afsluit met verschillende inzetten en verschillende quoteringen verklein je het risico dat je al jouw inzet gaat verliezen. Een kort voorbeeld:

Je zet 5 euro in op een weddenschap met een quotering van 10.00. Dit levert ā‚¬50 op, maar het risico is erg hoog. Daarnaast sluit je nog een weddenschap af van 30 euro tegen een quotering van 1.75. Dit levert 52.50 op en het risico is een stuk kleiner.

De Finales

Na de achtste finales zijn er nog maar erg weinig teams over. In de kwartfinales zijn we al aangekomen bij de laatste 8. De finale is niet meer ver weg en dus zijn deze wedstrijden nĆ³g spannender. De wedstrijden in de kwartfinale worden gespeeld op 9 en 10 december. Twee op 9 en twee op 10 december.

Na de kwartfinales volgen de halve finales, de druk komt er op te staan en als je er nu nog uitvliegt is het hele land teleurgesteld. Win je deze wedstrijd sta je namelijk in dƩ WK finale! De halve finales worden gespeeld op 13 en 14 december en de grote WK finale wordt gespeeld op 18 december!

 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden