24/10/2022

Voorselectie Oranje

Het WK in Qatar gaat bijna van start en dus moeten er knopen worden doorgehakt door bondscoach Louis van Gaal. De eerste stap is gezet en de voorselectie van oranje is inmiddels bekend. De selectie bestaat op dit moment nog uit 39 man en bevat onder andere verrassingen als Micky van de Ven, Xavi Simons en Sven Botman.

oranje voorselectie

WK 2022

In Nederland komt het WK met regelmaat in het nieuws, en meestal is dit niet op een positieve manier. Zo wordt er veel gesproken over de schending van de mensenrechten tijdens de bouw van de stadions en natuurlijk de 6.000 doden die hierbij zijn gevallen. Veel Nederlanders vragen zich af wat voor standpunt het kabinet gaat innemen. Sturen ze wel of niet een delegatie? Gaat de koning naar het WK? Wordt er misschien een statement gemaakt door de meegestuurde politici? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden in de aankomende weken.

Wij van 123Sportweddenschap.nl richten ons liever uitsluitend op de inhoudelijke voetbal en- wedzaken. Zo vonden wij het bijvoorbeeld een goede ontwikkeling dat Sven Botman deel uitmaakt van de Nederlandse selectie. Met zijn zelfverzekerde spel bij Newcastle in het hart van de verdediging heeft hij deze plek volgens ons meer dan verdient. Week in week uit speelt de linksbenige centrale verdediger goede wedstrijden en bewijst hij een kracht te zijn waar je op kunt rekenen.

Wil je meer weten over het WK en het speelschema van oranje? Klik dan op deze link voor meer informatie! 

De verdediging

In het systeem van Louis van Gaal speelt de verdediging een belangrijke rol. Er worden er immers vaak maar liefst zes van opgesteld (als we de keeper meerekenen). Zo komen we gelijk uit bij de meest besproken positie van het moment: de keeper. Want wie staat er dit WK tussen de palen? Wordt er gekozen voor iemand met ervaring op dit niveau (63 interlands) en waarvan we weten dat hij het kan (Jasper Cillessen). Of gaat van Gaal kiezen voor de keeper van Ajax en dus een groentje op een eindtoernooi (Remko Pasveer).

Verder zullen er ook andere moeilijke keuzes gemaakt moeten worden in de defensie. Zo is er de laatste tijd bijvoorbeeld erg veel kritiek op Daley Blind en is het ook nog niet zeker wie de positie van linker centrale verdediger gaat invullen.

Het middenveld

Op het middenveld hebben we één speler wat een absolute zekerheid is: Frenkie de Jong. Verder heeft bijvoorbeeld Steven Berghuis ook erg goede papieren en laat hij in de Eredivisie aan de hand van prachtige doelpunten zien in vorm te zijn. Marten de Roon en Teun Koopmeiners zijn tevens voor de hand liggend en worden afgewisseld met jongelingen als Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor en Xavi Simons.

De aanval

De doelpuntenmakers, de wedstrijdbeslissers, de spitsen. Namen genoeg maar is er ook genoeg kwaliteit aanwezig? Topscorer Memphis zit in een lastige situatie met blessures en een bepaalde Poolse concurrent die ook wel een balletje kan trappen. Cody Gakpo is niet in topvorm en ook smaakmaker Arnaut Danjuma komt net terug van een blessure. Laten we dus hopen dat de mannen het ongelofelijk op hun heupen krijgen dit WK en ervoor zorgen dat wij tot diep in december kunnen genieten van het grote Oranje, zoals het hoort.

Complete Voorselectie Oranje

Hieronder zetten wij een overzicht neer zodat je rustig kunt kijken naar de nieuwe voorselectie van oranje. Dit staat ingedeeld van verdedigers naar aanvallers.

Verdedigers 

Nathan Ake, Mitchel Bakker, Daley Blind, Sven Botman, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Jeremie Frimpong, Matthijs de Ligt ,Tyrell Malacia, Devyne Rensch, Pascal Struijk, Jurriën Timber, Micky van de Ven, Stefan de Vrij.

Middenveld 

Steven Berghuis, Jordy Clasie, Ryan Gravenberch, Frenkie de Jong, Davy Klaassen ,Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Xavi Simons, Kenneth Taylor, Guus Til.

Aanval 

Steven Bergwijn ,Brain Brobbey, Memphis Depay, Cody Gakpo, Arnaut Danjuma, Vincent Janssen, Luuk de Jong, Wout Weghorst, Noa Lang, Donyell Malen.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden