13/09/2022

Ecuador Uitgesloten voor het WK 2022

Wordt de poule van het Nederlands elftal dan toch nog anders dan verwacht? Met alle commotie rondom Ecuador begint het er wel op te lijken. Bryan Castillo kan er mogelijk eigenhandig voor zorgen dat Ecuador een streep kan zetten door het WK avontuur.

De vleugelspeler deed namelijk mee tijdens alle acht kwalificatieduels en zou dit gedaan hebben zonder in het bezit te zijn van een paspoort van het land waar hij voor uitkwam. Castillo zou namelijk niet uit Ecuador komen, maar uit Colombia. Nu is de vraag: wordt Ecuador daadwerkelijk uitgesloten van het WK 2022 in Qatar?

ecuador uitgesloten

Ecuador Uitgesloten WK 2022

Journalist Sebastián Bejarano kwam naar buiten met nieuw bewijs dat de papieren van de speler niet zouden kloppen bij de claims van de nationale ploeg. In 2017 gebeurde praktisch hetzelfde. De nationale bond van Paraguay trok toen aan de bel. Het bleek namelijk dat de documenten van een aantal spelers niet in orde waren. Volgens journalist Bejarano is nu hetzelfde aan de hand en wordt er in het Spaanse medium Marca zelfs gesproken over een uitsluiting voor het WK 2022 in Qatar.

De Ecuadoriaanse voetbalbond maakt zich nog niet druk. Zo stelt de voorzitter van de voetbalbond in een interview met FutbolEcuador: “Ze proberen om nieuws te maken, maar ik ben niet op de hoogte van een nieuw proces”. Er wordt tijdens dit interview ook nog gesproken over de bewezen geboorte van Castillo in Ecuador. Dit werd in 2021 onderzocht door de burgerlijke stand van Ecuador zelf.

Vervalste Documenten

Eerder genoemde journalist Sebastián Bejarano zegt bewijs te hebben dat de documenten van Castillo vervalst zijn en laat dit zien via social media. Mocht dit bewijs standhouden dan heeft dit natuurlijk gevolgen voor de poule van Nederland. Er zal een nieuwe tegenstander moeten komen en het speelschema zal worden aangepast. Hieronder zie je de documenten waarmee journalist Bejarano naar buiten kwam:

document castillo

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden