30/11/2022

Voorspellingen Nederland-USA

De tegenstander van het Nederlands elftal is sinds kort bekend en de kranten staan er weer vol mee. De een heeft er vertrouwen in en de ander juist helemaal niet. In Amerika weten ze het in ieder geval al zeker: Nederland is te pakken. Tijdens een uitzending van FOX werden er door wat oud-voetballers de eerste voorspellingen voor Nederland-USA gedaan.

nederland usa voorspelling

WK Voorspelling Nederland-USA

Een van de analisten aan tafel bij het Amerikaanse programma op FOX was Jimmy Conrad. De 27-voudig international vertelde blij te zijn met Nederland als tegenstander. Senegal werd tweede in de poule en hier was Conrad erg over te spreken. Met uitspraken als: “Ik denk dat we Nederland kunnen pakken” en “Senegal voelt zich goed, die ploeg komt in vorm”, laat Conrad maar wat graag horen dat hij denkt dat USA door gaat naar de volgende ronde.

Engelsman Warren Burton voorspelde dat Nederland een betere tegenstander is op basis van fysieke kracht. Senegal is immers fysiek een stuk sterker dan Nederland én Amerika.

Amerikaan en oud-PSV’er DaMarcus Beasley vindt dat de Amerikaanse ploeg succes ‘verdient’. “Ik ben trots wanneer ik dit team zie spelen” ~aldus Beasley.

Voorspellingen WK 2022

Dit WK is het erg moeilijk gebleken om wedstrijden te voorspellen. Denk bijvoorbeeld aan het verrassende puntenverlies van Argentinië en Duitsland. Het wordt maar weer eens bevestigd dat in de voetbalwereld alles mogelijk is en dat je moet blijven kijken tot de laatste minuut.

Nederland-USA is naar onze mening niet erg moeilijk te voorspellen, volgens ons heeft de USA namelijk simpelweg te weinig voetballende kwaliteiten. Hieronder zetten wij daarom een wedtip neer gebaseerd op een kort vooronderzoek en doen wij voorspellingen voor Nederland-USA.

Vooronderzoek

Wat er gelijk naar voren komt wanneer we kijken naar de resultaten van Amerika zijn het de twee gelijke spelen en de weinig doelpunten. Dit is volgens ons te wijden aan het ontbreken van voetballende kwaliteit en creativiteit. Dit compenseren zij door veel energie in wedstrijden te stoppen en op basis van mentaliteit wedstrijden over de streef te trekken. Van Iran werd moeizaam gewonnen met 1-0 en de andere twee wedstrijden werden gelijkgespeeld. (1-1 tegen Engeland en 0-0 tegen Wales).

Het Nederlands elftal (en vooral Cody Gakpo) weten het net wat gemakkelijker te vinden, al hebben zij ook wat mindere tegenstanders gehad dan Amerika. De verwachting is dat de USA ook in deze wedstrijd gaat proberen om hoog druk te zetten om zo de Nederlanders niet teveel ruimte te geven. Dit wordt op deze manier de eerste test voor de ploeg van Louis van Gaal.

Hoog druk zetten betekent wel dat er ook ruimtes gaan ontstaan. Iets het Nederlands elftal nog geen gebruik van heeft kunnen maken gezien het feit dat alle tegenstanders tot nu toe erg defensief ingesteld waren. Onze voorspelling is dat Nederland Amerika zal overklassen. De selectie van de Verenigde staten is te dun en ze hebben simpelweg te weinig goede spelers om het Nederland serieus moeilijk te maken. Wij van 123Sportweddenschap.nl voorspellen 2-0 of 3-0. Hieronder staat een sportweddenschap die je af kunt sluiten bij Unibet. Speel bewust 18+

sportweddenschap nederland usa

Win nu 1.93x je inzet met een sportweddenschap bij Unibet op de winst van Nederland. Hou de bedragen waarmee je speelt klein zodat het wedden op het WK leuk blijft!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden