Nieuws |

17/11/2022

Gracenote WK voorspelling

Data en technologie gigant Gracenote heeft op basis van data een voorspelling gedaan voor het WK 2022 in Qatar. Deze voorspelling is erg gunstig voor Nederland, Gracenote schat de kansen voor Nederland namelijk hoger in dan de wereldwijde bookmakers.

Beste Bookmakers met WK Voorspellingen

Wil je naast de voorspelling van Gracenote ook de voorspellingen en statistieken van de bookmakers bekijken? Klik dan nu op een van deze Nederlandse aanbieders en maak binnen enkele minuten een account aan. Hieronder staat een selectie van de beste bookmakers van Nederland. Hier zijn statistieken en voorspellingen beschikbaar die je kunnen helpen bij het vormen van een winnende sportweddenschap.

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Gracenote voorspelling WK winnaar

Er zijn weer heel wat wedstrijden gespeeld en dat betekent: een nieuwe analyse van Gracenote. De data-analist houdt als nauwlettend in de gaten en doet weer een aantal uitspraken over de winkansen van de verschillende landen. We kunnen alvast verklappen: Nederland staat er wederom goed op.

Winnaar WK 2022 volgens Gracenote

Topfavoriet volgens Gracenote zijn de Brazilianen. De eerste knock-out wedstrijd werd overtuigend gewonnen en de kansen van Brazilië schieten wederom omhoog. Gracenote bestempeld Brazilië als favoriet en koppelt een 25% kans aan: Brazilië wint het WK. Tweede in de rij van kanshebbers is tegenstander van Nederland: Argentinië. Messi & co hebben volgens Gracenote 20% kans om het WK te gaan winnen.

De grootste kanshebbers na Argentinië zijn: Frankrijk en Nederland. Nederland staat op een mooie gedeelde derde plaats en heeft volgens Gracenote 11% kans om het WK te winnen. Engeland komt daarna aan de beurt met 9% kans. Volgens de Engelsen zelf ligt de verhouding een stuk anders. “Its coming home” spookt al sinds de groepsfase door de hoofden van de Britten.

Gracenote voorspelling WK finale

Naast het voorspellen van de uiteindelijke winnaar van het WK, voorspelt Gracenote ook de WK-finale. Op Twitter plaatsen zij de top-6 meest waarschijnlijke WK-finales. Tot onze schrik staat in geen van deze zes voorspellingen Nederland in de finale. Hieronder een klein overzicht van de finales waarop volgens Gracenote de kans het grootste is.

voorspelling gracenote

Nederland zit er niet tussen omdat zij aan de verkeerde kant van het schema staan. In de kwartfinale nemen we het op tegen Argentinië en in de halve-finale moeten we (waarschijnlijk) tegen topfavoriet Brazilië. Hierdoor is een finaleplaats voor ons Nederlanders nog steeds erg ver weg.

Voorspelling groepsfase WK

Gracenote is als datagigant gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken en voorspellingen te doen op basis van grote hoeveelheden data. Dit hebben zij toegepast op de data van de voetbalwereld en daar zijn verschillende WK voorspellingen uitgekomen. Naast de winnaar van het WK hebben zij ook onderzoek gedaan naar de winnaars van de verschillende poules. Dit hebben zij gekoppeld aan percentages en vervolgens gepubliceerd.

In de Nederlandse poule (poule A) is er maar een de duidelijke favoriet, het grote Oranje natuurlijk. Nu heeft het Nederlands elftal een niet al te sterke poule maar is het toch fijn om te zien dat op basis van de data de kans erg groot is dat Nederland minimaal de laatste zestien gaat halen. De kans dat Nederland de groepsfase overleeft is volgens Gracenote 78%. Dit is de op twee na hoogste notering van alle landen. Ons land laat alleen topfavorieten Brazilië (88% kans) en Argentinië (89% kans) achter zich.

wk banner

Poule genoot Ecuador heeft 54% kans om door te gaan, Qatar 41% en Senegal heeft het minste kans met een magere 28%. Senegal mist minimaal de eerste paar wedstrijden aanvoerder Sadio Mané, dit is van grote invloed op het spel en dus ook de winkansen van de Afrikanen.

Voorspellingen WK-winnaar

Door alles en iedereen wordt er gespeculeerd over de WK-winnaar van 2022. Eto’o denkt zijn eigen land Kameroen, de EA Sports WK voorspelling kwam uit op Argentinië en de bookmakers wijzen allen Brazilië aan als topfavoriet. Onze vraag is: waar blijven de voorspellingen waarbij Nederland aangewezen wordt als kanshebber. We mogen dan wel een kikkerlandje zijn, maar we hebben een selectie met een aardige staat van dienst. Daarbij mogen we niet vergeten dat we met Louis van Gaal een absolute topcoach hebben zitten en is een topprestatie verre van uitgesloten.

De voorspelling van Gracenote bevestigd ons gevoel en plaats Nederland in de top-3 van kanshebbers op de WK-titel. Hieronder zetten wij de percentages voor je neer zodat je even in je op kunt nemen hoe groot de kans van Nederland is ten opzichte van de rest. Heb je dit gedaan? Bekijk dan even de quoteringen die beschikbaar zijn bij bijvoorbeeld Bet365. Hier wordt Nederland gekoppeld aan een vrij hoge quotering, iets wat je misschien zelf een buitenkansje kunt noemen.

  1. Brazilië 20%
  2. Argentinië 16%
  3. Nederland 7%
  4. Spanje 7%
  5. België 5%

Recente Gracenote voorspelling

Waar Gracenote Nederland in eerste instantie nog aanwees als een van de kanshebbers blikken ze nu al vooruit op de uitschakeling van Nederland in de kwartfinale. Nederland heeft volgens Gracenote 90% kans om de groepsfase te overleven en vervolgens 66% kans om Iran te verslaan in de laatste zestien van het toernooi.

Op de onderstaande afbeelding kan je mooi zien wat volgens Gracenote het verloop van de knock-out fase zal worden. Nederland krijgt 40% kans tegen Argentinië en wordt uitgeschakeld door Messi en co. Vervolgens legt Argentinië het af tegen Brazilië en verslaan de Brazilianen uiteindelijk de Fransen in de finale. Er is echter nog niks aan de hand, voetbal wordt immers op gras gespeeld en niet op papier. Laten we daarom hopen dat de Gracenote voorspelling niet helemaal precies uitkomt.

gracenote voorspelling

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden