17/07/2022

WK 2022 Bonussen

Wil je graag gaan wedden op het WK Voetbal 2022? Dan is het goed om op de hoogte te blijven van de laatste bonussen aangeboden door Nederlandse bookmakers. Aan de hand van deze bonussen kan je free bets plaatsen, kan je een stortingsbonus claimen of worden quoteringen verhoogt en geboost. Op deze pagina vind je algemene informatie over wat de bonussen inhouden en welke bonussen en promo’s er al beschikbaar zijn.

WK 2022 Qatar

De beste WK 2022 bonussen

Sinds de legalisering van het aanbieden van kansspelen in Nederland bieden bookmakers promo’s en bonussen aan. Dit doen ze om hun huidige spelers tevreden te houden of om nieuwe spelers binnen te halen. Nu klinkt dit misschien als een trucje waar je niet in moet trappen maar toch zitten er erg goede bonussen tussen. Aan jou is het om goed gebruik te maken van de kansen en op het juiste moment in te zetten.

BetCity is de eerste die al begonnen is met de grote lancering van bonussen voor het WK 2022. Zo kan je 3x je inzet winnen op een wedstrijd van het Nederlands elftal die normaal gesproken gespeeld wordt tegen een quotering van 1.05. Wil je graag een poging wagen? Klik dan hier en maak nu een account aan bij BetCity.

Gratis wedden op WK 2022

Er zijn in de wereld van het sportwedden een aantal verschillende soorten bonussen. Een daarvan is de free bet. Met deze sportweddenschap kan je een gratis betje zetten en geld verdienen zonder risico. Meestal zit er aan de free bet een aantal voorwaarden. Zo kan het voorkomen dat er een limiet zit op wat je kunt inzetten, het kan zo zijn dat je de winst nóg een keer moet inzetten of je moet aan andere voorwaardes voldoen.

Omdat deze bonusvoorwaarden nogal uiteenlopend kunnen zijn is het van groot belang dat je deze goed doorneemt voordat je een bonus claimt. Lees alles goed door en zorg ervoor dat je begrijpt waaraan je moet voldoen om de bonus te claimen en je winst uitgekeerd te krijgen. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je volop genieten van je bonussen.

wk bonus

Stortingsbonussen

Een stortingsbonussen komt in verschillende soorten en maten. Er kan een 50% stortingsbonus worden aangeboden maar ook zelfs een 100% stortingsbonus. Dit zou dan dus betekenen dat wanneer je €20 stort, je nog eens €20 gratis krijgt en je beginsaldo op €40 komt te staan. Ook voor deze bonus geldt weer dat de bonusvoorwaarden uiteenlopend kunnen zijn. Het is dus belangrijk dat ook bij dit soort bonussen de voorwaarden goed doorgenomen worden.

Verhoogde quoteringen

De verwachting is dat er tijdens het WK 2022 in Qatar erg veel bonussen en promo’s beschikbaar worden. Veel mensen zullen willen inzetten op de voetbalwedstrijden en de bookmakers zullen er dus alles aan willen doen om zoveel mogelijk spelers aan hun eigen site te koppelen.

Een andere soort bonus die ze hiervoor kunnen gebruiken is de verhoogde quotering. Er wordt een speciale wedstrijd of gebeurtenis geselecteerd en deze quotering wordt verhoogt. Je kunt dan dus meer geld winnen met dezelfde sportweddenschap.

Een van de bookmakers die dit zeer regelmatig doet is ‘TOTO Sportweddenschappen’. Op de home-pagina worden verhoogde quoteringen neergezet die voor alle spelers beschikbaar is. Meestal zit er aan deze verhoogde quoteringen wel een inzetlimiet van rond de €20. Speel bewust 18+

speel bewust

 

Bookmakers met Bonussen

Onze verwachting is dat alle bookmakers uiteindelijk een Bonus voor het WK 2022 zullen gaan lanceren. Het is dan ook niet de vraag of ze het doen maar wanneer ze het doen. Omdat het WK voetbal zo super populair is kan de Nederlandse bookmaker op dit gebied echt niet achterblijven. BetCity is nu al begonnen en hieronder staan onze favoriete bookmakers die zeker ook nog promo´s gaan lanceren. Kies er eentje uit, maak nu een account aan en start met wedden op het WK 2022!

BetCity WK 2022 Bonus – 50.000 Oranje shirts!

Over een aantal weken is het dan eindelijk zo ver, het WK in Qatar gaat starten. Dit betekent dat de bookmakers alvast in gaan spelen op de wensen van de oranje fans. Voor veel mensen is een van deze wensen een voetbalshirt van het Nederlands elftal. In de aanloop naar het WK worden er 50.000 Oranje shirts door bookmaker BetCity weggegeven aan de actieve spelers.

wk bonussen 2022

Nog niet alle informatie over deze WK bonus is beschikbaar, zo zijn bijvoorbeeld de bonusvoorwaarden nog niet vrijgegeven. Wij van 123Sportweddenschap.nl zullen dit voor jullie in de gaten houden en jullie zo snel mogelijk voorzien van een update.

Onze voorspelling is dat dit niet de enige WK promotie zal zijn die BetCity gaat lanceren. BetCity staat namelijk bekend om zijn vele acties en leuke promo’s, dit zal dus bij het WK 2022 niet anders zijn. Door dit soort nieuwe bonussen en acties te lanceren wilt BetCity er natuurlijk voor zorgen dat er zoveel mogelijk spelers een account aanmaken op hun site. Dit klinkt misschien als een trucje of als iets waar je niet in moet trappen maar niks is minder waar.

De écht goede bonussen, zeker de goede WK 2022 bonussen, zijn simpelweg een gevolg van de onderlinge concurrentie tussen de verschillende aanbieders van online sportweddenschappen. Je kunt hier na het kort doornemen van de bonusvoorwaarden dan ook zeker met een gerust hart gebruik van maken.

Sponsoring

Sinds het nieuwe seizoen van de hitshow: Veronica Inside is BetCity een van de officiële sponsoren. Hiermee sorteren zij alvast voor op de show dezelfde hoofdpersonen ( Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee ) die tijdens het WK zal worden uitgezonden. Hoogstwaarschijnlijk zal BetCity ook van dit programma sponsor worden en hiermee een nóg breder publiek bereiken dan wat het nu al doet met VI.

BetCity behoort tot een van de grootste bookmakers van Nederland en gedraagt zich hier ook na, er worden met regelmaat bonussen en promoties gelanceerd. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat er nog allemaal gaat komen dit WK! Wil je alvast een kijkje nemen op de website van BetCity klik dan nu op de knop hieronder en maak alvast een account aan!

Wedden op sport bonus

Omdat er tijdens dit WK door de bookmakers hoogstwaarschijnlijk veel verschillende soorten bonussen zullen worden gelanceerd is het belangrijk wat vuistregels aan te houden. Zo is het bijvoorbeeld ten alle tijden belangrijk om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de bonusvoorwaarden en alle regels die gekoppeld zijn aan de bonus die je wilt claimen. Iets anders waar je alvast naar kunt kijken is het speelschema van het aankomende WK. Wil je dat alvast bekijken? Klik dan nu op deze link! 

Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan en kan je in alle rust een wedden op sport bonus gaan claimen tijdens dit WK. Wij van 123Sportweddenschap.nl zullen zoveel mogelijk van deze WK bonussen gaan belichten en onder de aandacht brengen op deze pagina. Wil je dus goed op de hoogte blijven? Neem af en toe eens een kijkje op deze pagina over de bonussen voor het WK 2022.

Een ander belangrijk punt voordat je een bonus gaat claimen is om op de juiste manier gebruik te maken van deze bonus. Neem niet teveel risico met bijvoorbeeld een gratis sportweddenschap maar zet op een slimme manier in. Win je deze weddenschap dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om door te spelen met de winst. Op deze manier bouw je een steeds beter saldo op en kan je jouw pure winst er vanaf halen wanneer je dat wilt.

Door gebruik te maken van een kort vooronderzoek kan je vaak jouw kansen om je sportweddenschap winnend af te sluiten aanzienlijk vergroten. Er is op de site van bookmakers, score apps en gewoon op internet erg veel informatie te vinden over voetbalwedstrijden. Maak gebruik van deze informatie en speel hier op in. Zit een team bijvoorbeeld in een erg goede flow? Zet een keer in met behulp van een ‘handicap wedoptie’ en vergroot jouw winst!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden