21/11/2022

Wedden op Nederland-Ecuador

Ons eigen Oranje heeft de eerste wedstrijd er alweer op zitten en neemt het op vrijdag 25 november op tegen Ecuador. Enner Valencia heeft laten zien dat Ecuador wel degelijk kan scoren en dat Nederland dus ook in deze wedstrijd scherp moet zijn. Op deze pagina zullen wij een aantal voorspellingen doen voor de wedstrijd Nederland-Ecuador, gebaseerd op statistieken en natuurlijk onze eigen expertise. Ben je benieuwd naar een goede Nederland-Ecuador voorspelling? Lees dan vooral verder!

Bookmaker WK Voorspelling Nederland-Ecuador

Voor deze voorspelling doen wij een beroep op bookmaker Bet365. Wij van 123Sportweddenschap.nl zijn zeer te spreken van de indeling van deze website tijdens het WK. Het is duidelijk waar je op in kunt zetten en de wedstrijd én wedopties zijn eenvoudig te vinden. Daarbij is het niet onbelangrijk dat de quoteringen vaak wat hoger zijn dan bij de concurrent. Wil je graag een kijkje nemen bij Bet365? Klik dan hier en maak binnen een aantal minuten een account aan!

bet365 wk

Wedden op Nederland-Ecuador

De groepsfase is een periode in het toernooi waarin de wedstrijd vaak niet om aan te gluren zijn. Dit komt omdat de teams het liefste met zo min mogelijk energieverbruik deze periode door willen komen. Het draait immers uiteindelijk om de knock-out fase. Uitslagen als: 6-2, 5-1 en ga zo maar door zul je dus ook vrijwel niet tegenkomen in deze fase van het toernooi.

De meest voorkomende uitslagen tijdens de groepsfase van een WK zijn 1-0 en 2-0. Kijk bijvoorbeeld naar de eerste wedstrijd van Ecuador tegen Qatar. Sportweddenschappen op bijzondere uitslagen raden wij af. De kans is simpelweg té klein om dit te rechtvaardigen.

Sportweddenschap Nederland Ecuador

Uitgebreid hebben wij van 123Sportweddenschap.nl gekeken naar de beschikbare wedopties voor de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador. Nu volgen er een aantal wedtips:

  • Probeer de quoteringen laag te houden.
  • Laat je niet teveel verleiden door ‘verhoogde quoteringen’, en probeer juist om een aantal verschillende sportweddenschappen achter elkaar goed te hebben. Zo hou je het risico laag en heb je meer plezier van minder geld.
  • Hou in je achterhoofd dat teams energie willen besparen wanneer ze met een bepaalde marge voorstaan (bijvoorbeeld 2-0). Ze zullen niet snel op zoek gaan naar de 3-0 maar liever de 2-0 verdedigen en wat belangrijke spelers wisselen.

Onze verwachting is dat Nederland snel op voorsprong komt en daarna gaat wisselen en de boel dichthoudt. De ideale sportweddenschap is dus: ‘Both teams to score NO’, deze sportweddenschap kan je bij Bet365 afsluiten tegen een quotering van 1.80.

Onze tweede tip is om simpelweg: ‘Nederland wint de wedstrijd’ te spelen. Deze sportweddenschap is volgens ons zeker de moeite waard ondanks de relatief lage quotering: 1,65. Speel bewust 18+

nederland ecuador

Gracenote WK 2022

Een andere partij die ook voorspellingen heeft gedaan is datagoeroe Gracenote. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van grote hoeveelheden data en heeft dit toegepast op het WK. Hieruit kwam naar voren dat Nederland alles behalve kansloos is dit WK. Ben je benieuwd naar de complete voorspelling van Gracenote? Lees het nu in ons nieuwsitem!

EA Sports WK voorspelling

Een andere partij die ook een voorspelling heeft gedaan is videogame-ontwikkelaar EA sports. Zij deden net als vele andere een poging om het WK zo goed mogelijk te voorspellen. Dit technische bedrijf was zeker niet de enige die een voorspelling publiceerde, er waren er natuurlijk nog veel meer. Wij van 123Sportweddenschap.nl hebben de beste voorspellingen verzameld op één pagina.

Op deze pagina staan onder andere ook de meningen van oud-voetballers en wat algemene informatie over het WK in Qatar.   

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden