18/06/2022

Nederlands elftal gaat ongeslagen richting WK

Ondanks de negatieve uitlatingen van onze bondscoach over de Kuip is het verouderde stadion al jaren een ´successtadion´ voor ons oranje. Al 22 jaar is het Nederlands elftal ongeslagen in dit stadion, vanzelfsprekend een prestatie van wereldklasse. Naast deze mooie reeks zijn er nog meer indrukwekkende statistieken. Zo is Nederland al 30 wedstrijden onder Louis van Gaal ongeslagen. De wedstrijd tegen Polen (2-2) was het eerste puntenverlies in de Kuip sinds 2007.

depay oranje

Door te winnen van Wales zorgt Oranje ervoor dat zij in ieder geval tot de volgende Nation League wedstrijden in september ongeslagen blijven. Met het oog op het wk is dit een boost voor het vertrouwen van de spelersgroep. Waar alle andere toplanden minimaal één keer door het ijs zakte hield Oranje zich knap staande.

De rol van de bondscoach

Is het grootste verschil met de andere toplanden dan toch: wij hebben van Louis van Gaal en zij niet? Wie zal het zeggen. Wel is het zeker dat onze bondscoach de spelersgroep op scherp weet te zetten en weet te motiveren. Er werd door Van Gaal duidelijk gemaakt dat de wedstrijden in de Nations League voor een groot deel zullen bepalen wie er in aanraking komt voor een plaats in de WK-selectie. Dit zorgt ervoor dat alle spelers de drang hebben om te presteren en zo te laten zien dat zij er horen te staan aankomende november in Qatar. Met een knappe prestatie tegen Wales blijft het Nederlands Elftal ongeslagen.

Andere toplanden presteren wat minder op dit gebied. Kijk bijvoorbeeld naar Engeland, zij verspelen in hun laatste wedstrijd op een gênante wijze punten door met 0-4 in eigen huis te verliezen van Hongarije. Door Nederlandse bookmakers werd Engeland gezien als een van de favorieten. Met de sterke selectie van de drie leeuwen is dit niet zo gek. Zulke teleurstellende resultaten zullen hier misschien wel verandering in brengen.

De andere toplanden verspeelde bijna allemaal punten, Spanje, België, Duitsland, Italië en zeker Frankrijk kwamen allemaal niet goed uit de verf. Op Europees gebied kan Nederland zichzelf na deze interlandperiode dus even lekker op de borst slaan.

Nederlandse Bookmakers WK

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Gratis Sportweddenschap

Door gebruik te maken van bonussen en promo’s van aanbieders als Circus.nl kan je nadat je een account hebt aangemaakt een free bet claimen. De bookmaker beloont je voor het kiezen voor zijn platform en geeft je als welkomstbonus een gratis sportweddenschap. Wel is het zo dat aan dit soort promo’s vaak bonusvoorwaarden gekoppeld zijn. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 24 zijn om zo’n bonus te kunnen claimen. Daarnaast moet je vaak eerst een storting doen voordat je een gratis weddenschap kunt afsluiten. Wil je graag gebruikmaken van een bonus of promo klik dan hieronder en probeer Circus!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden