01/12/2022

Voorspellingen Frankrijk-Polen

We zijn de groepsfase voorbij en nu kan het echt gaan beginnen. Hard tegen hard, als je verliest lig je eruit. Polen wist op de valreep de tweede plaats in de poule te bemachtigen en mag het zondag op gaan nemen tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. Maar wat zijn de voorspellingen voor Frankrijk-Polen, waar kan je het beste op inzetten en wat moet je doen voordat je een sportweddenschap plaatst? Lees het nu op deze pagina!

Bookmaker WK Voorspelling Frankrijk-Polen

Voordat je een sportweddenschap afsluit is het erg belangrijk dat je de juiste bookmaker selecteert. Bet365 is een van de beste bookmakers van Nederland en is de perfecte plaats om sportweddenschappen af te sluiten op het WK. Met goede quoteringen, een overzichtelijke site en nog veel meer mogelijkheden is Bet365 dé bookmaker als het aankomt op wedden op het WK 2022.

bet365 wk

Wedden op Frankrijk-Polen

Het is erg belangrijk om goede te beseffen in welke fase van het toernooi de twee landen zitten wanneer je gaat inzetten op een bepaalde wedstrijd. We zijn nu uit de groepsfase, wat betekent dat je nu moet eten of gegeten wordt. Verlies je een wedstrijd dan moet je gelijk je spullen pakken en wegwezen. Lees daarom nu wat de voorspellingen voor Frankrijk-Polen zijn.

Dit neem je natuurlijk ook mee in de besluitvorming tijdens het opstellen van een sportweddenschap voor Frankrijk-Polen. Frankrijk wist twee van de drie poulewedstrijden te winnen en besloot de laatste poulewedstrijd om wat spelers rust te geven. Mede hierdoor (en een gebrek aan motivatie) verloren zij met 1-0 van Tunesië. Polen verloor net als Frankrijk zijn laatste wedstrijd. Argentinië bleek een maatje te groot, van Saudi Arabië werd met 2-0 gewonnen en tegen Mexico werd gelijkgespeeld. Uiteindelijk bereikte Polen de laatste zestien doordat zij minder gele kaarten kregen dan Mexico.

Wij van 123Sportweddenschap.nl schatten Polen niet al te hoog in, maar zagen ook hoe zij op resultaat kunnen spelen. Tegen Argentinië wisten ze dat er niet nog een derde in mocht, en kregen zij dit ondanks meerdere pogingen van de Argentijnen voor elkaar. Daarnaast hebben ze een keeper die in de vorm van zijn leven verkeert en al twee belangrijke penalty’s pakte.

Frankrijk gaat met een prima gevoel richting de wedstrijd Frankrijk-Polen. Met sterren als Mbappé, Griezmann en Ousmane Dembélé is de kans groot dat er ergens in de wedstrijd wel een doelpunt zal vallen. Polen kan georganiseerd en gedisciplineerd verdedigen maar is dit genoeg tegen spelers van dit niveau?

Wedtips Frankrijk-Polen

Graag geven we je nu wat tips om ervoor te zorgen dat jouw kansen op een winnende sportweddenschap worden vergroot. Een van de meest belangrijke onderdelen is het uitvoeren van een vooronderzoek voorafgaand aan het afsluiten van een sportweddenschap.

Je kunt in zo’n vooronderzoek bijvoorbeeld kijken naar de vorm, de voorgaande resultaten en het scorend vermogen van een ploeg. Dit vergelijk je dan vervolgens met de tegenstander en kan je gebruiken tijdens het opstellen van jouw sportweddenschap. Daarnaast is het altijd belangrijk om na te denken over het type wedstrijd en wat er voor de twee teams op het spel staat. Zo speelde Frankrijk hun vorige wedstrijd tegen Tunesië maar hadden zij praktisch niets te verliezen. Ze waren immers al zeker van de eerste plek in de poule. Omdat nu de knock-out fase is aangebroken is de zijn de voorspellingen voor Frankrijk-Polen ook erg anders.

De knock-out fase is weer hele andere koek. Alle wedstrijden moeten gewonnen worden, bij een verliespartij lig je er immers gelijk uit. Door dit in acht te nemen in combinatie met de voorgaande resultaten en de vorm van de twee landen zijn wij tot de volgende wedtip gekomen:

Frankrijk polen voorspelling

Win nu 1.78x je inzet door in te zetten op winst voor Frankrijk met een virtuele handicap van 1 doelpunt. Om jouw sportweddenschap winnend af te sluiten moeten de Fransen met minimaal twee doelpunten verschil winnen van de Polen. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden