WK 2022 Wedtips

Het WK 2022 gaat al bijna van start en dus wordt er nu al nagedacht waar het beste op kan worden ingezet. Wil jij ook beter worden in het wedden op sport? Lees dan nu de WK 2022 wedtips en pas de beste strategie toe op jouw online sportweddenschap.

WK 2022 Wedtips

Het uiteindelijke doel van de aanbieders van sportweddenschappen is natuurlijk winst maken. Het is daarom belangrijk dat je een goede strategie toepast wanneer je gaat wedden op het WK 2022. Maak bijvoorbeeld gebruik van een kort vooronderzoek en zoek relevante informatie om jouw sportweddenschap op de juiste manier in te delen. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent en vergroot je kansen om je sportweddenschap te winnen!

wedtips wk 2022

De winst die de bookmakers willen maken wordt verdient door dit door te berekenen in de quoteringen die gekoppeld worden aan wedstrijden. Door de hoogte van de quoteringen op zoĀ“n bepaalde manier in te delen zullen de bookmakers op de lange termijn altijd winst maken. Nu is het aan jou om een uitzondering te zijn op de regel en om zĆ©lf winst te maken. Met een goede strategie en kennis van zaken kan je jouw kans om winst te maken erg vergroten.

Waar kan je nu al op inzetten?

Het WK gaat bijna van start en dus bereiden de bookmakers zich voor op een van de grootste sportevenementen van de afgelopen tijd. Nog voordat het toernooi is begonnen kan je namelijk al verschillende sportweddenschappen afsluiten. Maar waar kan je op inzetten en hoe kan je dat het beste aanpakken?

Wie wint het WK 2022

Een van de populairste weddenschappen op dit moment is het voorspellen van de winnaar van het WK. Bij aanbieders als bijvoorbeeld Bet365 kan je hier nu al op inzetten. Naast deze weddenschap zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je kunt al een kijkje nemen bij de quoteringen voor de eerste speelronde (voor Nederland is dit de wedstrijd tegen Senegal).

Bij bookmaker TOTO Sportweddenschappen is er al een volledige pagina gewijd aan het aankomende WK. Je kunt hier meerdere wedopties vinden waaronder dus ook ā€˜wie wint het WKā€™. Daarnaast zijn er nog opties beschikbaar als: ā€˜Welke twee teams halen de finale?ā€™ of ā€˜Voorspel de groepswinnaarā€™. Wil je graag weten waar je het beste op in kunt zetten? Lees dan vooral verder en bekijk de wedtips per groep verder op onze pagina.

Wedden met een bonus

Natuurlijk is het ook tijdens het WK mogelijk om te wedden aan de hand van een bonus. Zeker van de nieuwkomers op het gebied van online wedden op sport verwachten wij mooie nieuwe promoā€™s. Wil je niks missen en wil je gebruik maken van een van deze bonussen? Bekijk dan nu onze WK bonussen pagina en zorg ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alles wat er al is en wat er nog gaat komen.

De beste wedstrategie voor het WK 2022

Een belangrijk onderdeel van succesvol wedden op voetbal is informatie. Er komt vanuit alle hoeken en gaten informatie over bijvoorbeeld de spelers, de coaches, de omstandigheden en nog veel meer. Niet al deze informatie is relevant voor de sportweddenschap, maar een klein belangrijk deel van deze informatie is dat zeker wel. Het bekijken van deze informatie en het filteren van de belangrijke onderdelen noemen wij: ā€˜een vooronderzoekā€™. Dit klinkt misschien ingewikkeld maar is het zeker niet.

Er zijn erg veel verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het resultaat van een wedstrijd. Al de factoren bij elkaar leiden tot het uiteindelijke resultaat. Aan jou is de taak om voorafgaand aan de wedstrijd te voorspellen wat dit resultaat zal zijn.

Een aantal makkelijk te herkennen factoren kunnen van grote invloed zijn op het resultaat van de wedstrijd. Een van zoā€™n factor is problemen met de coach. De spelers, het bestuur of de fans zijn zeer ontevreden over de coach en willen hem eigenlijk het liefste zo snel mogelijk weg hebben. Dit zorgt voor onrust en onzekerheid bij de spelers en uiteindelijk in het complete team. Door deze onzekerheid zal er minder goed gespeeld worden en is de kans op verlies groter ondanks de misschien voorspoedige voorgaande resultaten. Een top spits kan hierdoor bijvoorbeeld al zijn kansen missen en de topscorers titel mislopen.

wk bonus

Een ander voorbeeld is een geschiedenis met een bepaalde tegenstander. Zo heeft het Nederlands elftal het bijvoorbeeld altijd moeilijk tegen Duitsland. Dit schept een bepaalde rivaliteit vanuit de Nederlanders die ervoor kan zorgen dat de focus wat wegzakt. Ook dit kan van grote invloed zijn op het uiteindelijke resultaat.

Waar mag je nog op wedden?

Sinds de legalisering van het online wedden op sport zijn er een aantal nieuwe regels van kracht in Nederland. De verschillende wedopties is een van de onderdelen die onder druk kwam te staan na de legalisering op 1 oktober 2021. Zo werden een aantal van de bestaande wedopties afgeschaft. Hieronder een kleine opsomming van de wedopties die zijn afgeschaft.

  • Strafschoppen
  • Extra tijd
  • Wissels
  • Buitenspel
  • Inworpen
  • Blessurebehandelingen
  • Overtredingen
  • Corners

Het is verboden om voor deze gebeurtenissen sportweddenschappen aan te bieden. De reden hiervan is dat deze gebeurtenissen te makkelijk beĆÆnvloedbaar bleken. Dit betekent dat er veel sprake was van matchfixing. Omdat het zo moeilijk is om matchfixing te ontdekken, en al helemaal om het te bewijzen is er besloten om deze wedopties uit te sluiten.

Een andere reden voor de verwijdering van deze wedopties is dat het erg verslavend is om op deze gebeurtenissen in te zetten. Zo is bijvoorbeeld het voorspellen van het aantal strafschoppen tijdens een wedstrijd een pure gok. Wil je graag een poging wagen met de vele wedopties die nog wƩl beschikbaar zijn? Klik dan nu op de knop hieronder, maak een account aan en probeer het nu!

Tips voor wedden op WK 2022

Tijdens een WK komen landen van over de hele wereld samen om te voetballen. Alle verschillende continenten, culturen en spelers nemen het tegen elkaar op. Dit levert vaak mooi wedstrijden op met confrontaties die we normaal gesproken nooit zien. Maar waar moet je precies op inzetten en wat zijn de wedstrijden die het meeste opleveren?

Een goede optie waar je op kunt inzetten tijdens een WK is de over/under wedoptie. Je probeert hiermee te voorspellen hoeveel doelpunten er minimaal of maximaal worden gescoord in de wedstrijd.

Een voorbeeld vanuit het speelschema van het aankomende WK is: ā€˜in de wedstrijd tussen Senegal en Nederland zet ik in op Over 2,5 goalā€™. Er moeten nu minimaal 3 goals vallen wil ik mijn sportweddenschap winnend afsluiten. Dit kan 2-1, 3-0, 0-3 of 1-2 zijn, dat maakt allemaal niet uit. Zolang er minimaal 3 doelpunten worden gemaakt win jij je weddenschap.

Wedden met een handicap

Tijdens het WK zal het zeker in de poulefase veel gaan voorkomen dat er teams tegen elkaar moeten spelen waarbij er een groot verschil zit tussen het niveau van de twee teams. Dit konden we al terug zien in bijvoorbeeld de kwalificatiewedstrijden. Landen die veel minder waren dan de ander werden met regelmaat van het veld geveegd met uitslagen die konden lopen tot in de dubbele cijfers.

Voorspel jij dat dit bij een wedstrijd als bijvoorbeeld: ArgentiniĆ« ā€“ Saudi-ArabiĆ« ook zal gebeuren? Dan kan je hier op inzetten aan de hand van een handicap. Wanneer je inzet met een handicap (ook wel Asian handicap genoemd) geef je aan dat je veel vertrouwen hebt in het land waar je op inzet.

wedden met handicap

Een kort voorbeeld: Argentiniƫ moet spelen tegen Saudi-Arabiƫ en jij voorspelt dat dit minimaal 3-0 voor Argentiniƫ gaat worden. Je kunt er dan voor kiezen om Argentiniƫ met een handicap te spelen. Dit wordt weergegeven met: Argentiniƫ -1,5. Nu begint Argentiniƫ met een virtuele achterstand van twee doelpunten en moeten zij dus minimaal 3-0 winnen om ervoor te zorgen dat jij jouw sportweddenschap wint.

Het wedden met een handicap is erg handig voor de wedstrijden waarvan je vrij zeker bent dat het ene team de ander gaat overklassen. Krik je quotering wat op door een van de landen met een achterstand te laten beginnen en win nog meer geld met wedden op het WK 2022.

Both teams to score

Een andere erg populaire sportweddenschap is een soort ja/nee constructie. Je kunt er namelijk voor kiezen om in te zetten op: gebeurt het wƩl of gebeurt het niet. Je zet in op: scoren beide teams of er scoort maar ƩƩn van de teams.

Stel je voor er spelen twee teams tegen elkaar met veel scorend vermogen maar met een mindere verdediging. fHet ligt dan voor de hand om in te zetten op both teams to score. Dit kan een mooie sportweddenschap zijn wanneer je neutrale kijker bent en de uitslag van de wedstrijd je eigenlijk niet zoveel uitmaakt. Je kunt nu namelijk juichen voor alle doelpunten die er vallen.

Wil je een keer een poging wagen met een van deze wedopties? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan bij Circus!

Gratis wedtips voor het WK 2022

Wanneer je net begint met wedden op sport is het belangrijk om na te denken over een aantal zaken. Zo is het belangrijk om even een kort vooronderzoek te doen voordat je inzet op een bepaalde wedstrijd. Heb je dit gedaan? Bepaal dan voor jezelf wat het bedrag is waar je mee gaat spelen en of je het wel kunt missen. Speel ten alle tijden met geld wat je kunt missen.

Een andere tip is om de quotering laag te houden. Natuurlijk niet op 1.10 maar probeer ook niet iedere keer je inzet te vertienvoudigen. Wij begrijpen ook heel goed dat het verleidelijk is om te wedden op iets met een hoge odd maar je moet onthouden dat de quoteringen staan voor de kans dat iets gaat gebeuren. Is een sportweddenschap gekoppeld aan een hoge quotering? Dan is de kans dat dit gebeurt ook simpelweg een stuk kleiner.

Wil je in het veilige gebied blijven? Zet dan alleen in op quoteringen onder de 2.00 en zorg er hiermee voor dat je risico niet tƩ hoog wordt. Je kansen blijven hiermee altijd boven de 50%. Speel bewust 18+

Wedtips poulefase WK 2022

Om je een goed idee te geven van de beste manier om een sportweddenschap af te sluiten willen we je een tip geven per poule. Voor iedere poule in de groepsfase pakken wij Ć©Ć©n wedstrijd uit het speelschema die wij behandelen op de manier waarvan wij denken dat je het meeste kans hebt om te winnen.

Wij van 123Sportweddenschap.nl zijn van mening dat de ideale quotering tussen de 1.65 en 1.95 zit. Met een quotering van deze hoogte neem je namelijk niet teveel risico maar kan je alsnog veel geld verdienen.

Wedtip Poule A

In de eerste poule van dit WK speelt ons eigen Nederland. We kiezen daarom voor de wedstrijd: Nederland-Senegal gespeeld op 21 november om 17:00 (Nederlandse tijd). Voordat we gaan kijken naar de quoteringen denken we alvast na over de twee teams en stellen we onszelf een aantal vragen. Wie zijn bijvoorbeeld de beste spelers van beide teams? Scoren de teams makkelijk of juist moeizaam? Zijn deze ploegen elkaar in het verleden al een keer tegen gekomen, zo ja, wat was toen de uitslag?

Na wat zoeken en nadenken kan je tot de volgende conclusies komen:

Senegal had tijdens de Afrika Cup erg veel moeite met het maken van doelpunten. Daarnaast hangt het spel voor een groot deel af van Sadio ManƩ. Daar ligt de kracht van het team.

De kracht van het Nederlands elftal ligt voor een deel in de verdediging. Met centrale toppers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij zal het voor de tegenstander erg moeilijk worden om te scoren.

Nadat wij naar al deze factoren hebben gekeken kunnen we zeggen dat de kans groot is dat Senegal niet veel doelpunten gaan maken. Nederland daarentegen heeft in de historie van de WKā€™s alle recente eerste wedstrijden gewonnen. Wij adviseren om in te zetten op Nederland in de wedstrijd Nederland-Senegal.

Wedtip Poule B

In de tweede poule op dit WK zitten drie Engelstalige landen samen met Iran. Engeland, de VS, Wales en Iran strijden om de poule winst en een ticket naar de volgende ronde. Een beladen wedstrijd in deze poule is Wales-Engeland. Deze wedstrijd gebruiken wij voor de volgende WK 2022 wedtip.

De grote ster van Wales is natuurlijk aanvoerder Gareth Bale. De voormalig Real Madrid ster speelt nu in Amerika en doet volop ritme op om topfit te zijn voor het WK. In de statistieken kun je zien dat Wales en Engeland de afgelopen 20 jaar 6x tegen elkaar hebben gespeeld. Van deze 6x wist Engeland alle 6 te winnen.

Gebaseerd op de historie van deze wedstrijd willen wij jou adviseren om in te zetten op Engeland. De historie wijst uit dat dit de perfecte tegenstander is voor Engeland.

Hierom adviseren wij om in te zetten op Engeland in de wedstrijd: Wales – Engeland.Ā 

Wedtip Poule C

In de derde poule zien we een strijd tussen twee Zuid-Amerikaanse grootmachten. Argentiniƫ, Mexico, Saudi-Arabiƫ en Polen zitten namelijk in een poule. De strijd tussen twee Zuid-Amerikaanse grootmachten gaat natuurlijk over Argentiniƫ en Mexico. De twee landen hebben dit WK beide een topselectie en gaan samen strijden voor de eerste plek in poule C.

DĆ© wedstrijd in deze poule is natuurlijk: ArgentiniĆ« ā€“ Mexico. En ook voor deze wedstrijd zullen wij gaan kijken naar de beste spelers en natuurlijk de historie van de voorgaande confrontaties tussen de twee landen.

Na een kort vooronderzoek komen wij erachter dat Mexico nog nooit heeft gewonnen van Argentiniƫ. Dit is een sterke indicatie dat dit ook dit keer weer zal gaan gebeuren. Ook de twee selecties verschillen aanzienlijk in kwaliteit. Wanneer alle spelers van Argentiniƫ fit zijn (en blijven) wordt het erg moeilijk voor Mexico om alleen al tot een gelijkspel te komen.

Door de felheid en de trots van de Mexicanen rekenen wij niet op een grote uitslag. Een 1-0 of 2-0 overwinning lijkt ons maximaal. Ons advies is om in te zetten op winst voor Argentiniƫ.

Wedtip Poule D

Een van de grote favorieten voor de wereldtitel is Frankrijk. Met een absolute sterren selectie gaan zij proberen de eerste horde over te komen in een poule met: Denemarken, Tunesiƫ en Australiƫ. Omdat het klasse verschil tussen Frankrijk en de andere landen op het eerste gezicht erg groot is zullen de quoteringen voornamelijk erg laag uitvallen.

Dit betekent niet dat je niet alsnog kunt inzetten op Frankrijk. Je kunt namelijk wedden aan de hand van een handicap. Hiermee verhoog je misschien het risico van jouw sportweddenschap maar dit maakt ook dat je tegen een quotering kunt inzetten die de moeite waard is.

Een aantal alineaā€™s hierboven staat haarfijn uitgelegd hoe het wedden aan de hand van een handicap precies werkt en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

De wedstrijd die wij hebben geselecteerd vanuit deze poule is: Frankrijk ā€“ AustraliĆ«. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 22 november om 20:00. Omdat Frankrijk zoā€™n overduidelijke favoriet is voor deze wedstrijd zal de quotering dus erg laag zijn. Om deze quotering wat omhoog te krijgen kan je ervoor kiezen om in te zetten aan de hand van een ā€˜handicap sportweddenschapā€™. Dit is tevens ons advies. Speel Frankrijk met een handicap van -0,5, -1,0.

Wedtip Poule E

Poule E is een poule met erg vermakelijke wedstrijden tussen zeer uiteenlopende landen. Twee Europese toplanden maken onderdeel uit van deze poule, namelijk Duitsland en Spanje. Japan en Costa Rica zijn de andere twee landen in poule E.

De meest attractieve pot van deze poule is natuurlijk de wedstrijd tussen Duitsland en Spanje. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 27 november om 20:00. In de historie van de confrontaties tussen de twee kunnen we vinden dat alle mogelijke resultaten kunnen gebeuren. Er wordt wel eens door Duitsland gewonnen, soms wint Spanje en een aantal keer is deze confrontatie in een gelijkspel geƫindigd.

Het is daarom erg lastig om te voorspellen wie deze wedstrijd zal gaan winnen. Ook liggen de selecties kwalitatief gezien erg dicht bij elkaar. Wat wel opgemaakt kan worden door te kijken naar de eerdere resultaten is dat er vaak niet meer dan 2,5x gescoord wordt in de wedstrijd.

Aan de hand van zulke informatie kan je ervoor kiezen om in te zetten op een under/over sportweddenschap. Met zoā€™n soort wedoptie probeer je te voorspellen of er bijvoorbeeld meer of minder dan 2 doelpunten worden gescoord.

Voor deze wedstrijd adviseren wij een under 2,5 goal weddenschap. Hiermee voorspel je dus dat er maximaal 2x gescoord gaat worden.

wedden op spanje duitsland

Wedtip Poule F

Poule F is de poule vol met stugge ploegen, hierin spelen namelijk: Marokko, BelgiĆ«, Canada en KroatiĆ« tegen elkaar. Vooral Marokko en KroatiĆ« houden ervan om volle bak gas te geven en de tegenstander af te bluffen met hun harde vechtvoetbal. Ze zullen er alles aan gaan doen om te winnen. Om deze redenen hebben wij in deze poule gekozen voor de eerste wedstrijd van deze groep namelijk: Marokko ā€“ KroatiĆ« op 23 november om 11:00.

Voor deze wedstrijd is Kroatiƫ dƩ favoriet. De finalist van 2018 is misschien wat weggezakt maar speelt nog steeds voetbal op een zeer hoog niveau. Met spelmaker Modric er voor de laatste keer bij doen ze ook dit WK nog een gooi naar de felbegeerde WK-titel.

Wanneer we de selectie van Kroatiƫ langs die van Marokko leggen zien we duidelijke verschillen. Deze verschillen zijn groot genoeg om te kunnen adviseren om in te zetten op een overwinning van Kroatiƫ op Marokko.

Wedtip Poule G

In de op een na laatste poule spelen de landen: Zwitserland, Braziliƫ, Serviƫ en Kameroen. Een zeer uiteenlopende poule dus. De neutrale Zwitsers, de samba van de Brazilianen, ijskoude Serven en bikkelharde beukers uit Kameroen. Een wedstrijd waar wij erg naar uitkijken is de wedstrijd tussen Kameroen en Braziliƫ. In feite zijn dit namelijk twee uitersten. Braziliƫ met zijn sierlijke dribbelaars en Kameroen vol met powerhouses met een aanzienlijk mindere vaardigheid aan de bal.

In de afgelopen 4 confrontaties wist Kameroen niet te scoren en werd er 4 keer tegen een nederlaag aangekeken. Dit is natuurlijk niet heel erg gek als je kijkt naar het verschil in kwaliteit van de selectie. Ons advies is dan ook om in te zetten op winst voor Argentiniƫ aan de hand van een handicap. Argentiniƫ begint hierdoor met een virtuele achterstand en zal minimaal met 2 doelpunten verschil moeten winnen om jouw sportweddenschap winnend af te sluiten.

Wedtip Poule H

In de laatste poule zitten teams uit vier verschillende continenten. Dat is natuurlijk de charme van het WK voetbal. Dit zijn de landen die in deze poule strijden om een ticket naar de volgende ronde: Uruguay, Portugal, Ghana en Zuid-Korea. Portugal wordt door de bookmakers gezien als dƩ favoriet voor het winnen van de groep. Uruguay zal er alles aan proberen te doen om het Portugal zo moeilijk mogelijk te maken.

De leukste wedstrijd is daarom ook Portugal ā€“ Uruguay. Beide ploegen hebben veel scorend vermogen en de absolute wil om te winnen. Een keer eerder speelden zij tegen elkaar, toen werd het 2-1 voor Uruguay. Wij willen met het oog op de twee selecties en het eerdere resultaat adviseren om in te zetten op een under/over wedoptie. Wij voorspellen namelijk dat er veel goals zullen vallen in deze partij. Ons advies is om in te zetten op Over 2,5 goal.

Wedtips voor het WK 2022 in Qatar

Wanneer het WK 2022 begonnen is zullen wij jou op de hoogte houden van de laatste wedtips voor het WK. Wil je graag alvast een poging wagen met wedden op voetbal? Maak dan nu een account aan bij een van de onderstaande bookmakers.

Al deze aanbieders hebben een licentie gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit en zijn dus volledig betrouwbaar. Binnen een kleine 5 minuten heb je al een account aangemaakt en kan je starten met wedden op het Nederlands elftal. Klik dus nu op de bookmaker die jou aanspreekt en begin met wedden!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden