31/01/2023

Feyenoord-PSV Voorspelling

Dit weekend staat er weer een absolute topwedstrijd voor de deur. Feyenoord Rotterdam neemt het op tegen de club uit Eindhoven in de strijd om het kampioenschap. Feyenoord is in bloedvorm en profiteert onder Arne Slot volop van de vorm dip van eeuwige concurrent Ajax. Op dit moment staat Feyenoord bovenaan en gaan zij er alles aan doen om dit weekend de koppositie te behouden. AZ Alkmaar staat tweede en zit Feyenoord op de hielen, voor de Rotterdammers is deze wedstrijd daarom extra belangrijk.

Feyenoord-PSV Voorspelling

Om tot een onderbouwde voorspelling te komen voor deze wedstrijd voeren wij bij 123Sportweddenschap.nl altijd eerst een kort vooronderzoek uit. Dit doen wij met behulp van de statistieken die te vinden zijn op het internet. Hiervoor kun je sites als bijvoorbeeld Vitisport of Sofascore gebruiken.

psv voorspelling

Hieronder staat de uitgebreide beschrijving van de opbouw van de sportweddenschap. Wil je weten hoe we op deze wedtip zijn gekomen lees dan nu het vooronderzoek. Wil je zelf een poging wagen of misschien deze Feyenoord-PSV Voorspelling zelf omzetten in een winstgevende sportweddenschap? Maak dan nu een account aan bij Unibet en maak er gebruik van! 

Vooronderzoek

Een goed vooronderzoek bestaat uit een aantal verschillende onderdelen: voorgaande resultaten, onderlinge resultaten, eigen interpretatie, vorm en compleetheid van de selectie. Om tot de juiste Feyenoord-PSV voorspelling te komen hebben wij naar al deze factoren gekeken en een berekende sportweddenschap opgesteld.

Voorgaande resulaten

PSV: de Eindhovenaren speelde de laatste vier wedstrijden tegen aanzienlijk minder goede tegenstanders dan Feyenoord. Toch waren de resultaten daar niet naar. Van de laatste vier wedstrijden werden er twee gewonnen, een verloren en een gelijkgespeeld.

Feyenoord: Feyenoord speelde in de laatste vier wedstrijden tegen twee directe concurrenten; Ajax en Twente(uit). Deze beide (top)wedstrijden werden gelijkgespeeld. De andere twee voorgaande duels werden overtuigend gewonnen.

Onderlinge resultaten

In de drie voorgaande edities van deze wedstrijd werden minimaal meer dan drie doelpunten gemaakt. Er werd één keer gewonnen door PSV, één keer door Feyenoord en de derde werd gelijkgespeeld. Het meest opvallende onderdeel zijn de vele doelpunten.

Vorm

Op het gebied van vorm zijn er erg eenvoudig uitspraken te doen. PSV wint moeizaam van twee van de laatste vier wedstrijden tegen duidelijk mindere tegenstanders, een teken dat het team niet in vorm is. Feyenoord daarentegen wint overtuigend, houdt stand tegen Ajax en Twente en hebben overduidelijk veel vertrouwen. Het verschil in vorm is daarom duidelijk aanwijsbaar.

Compleetheid van de selectie

Bij PSV is er werk aan de winkel, meerdere dragende spelers zijn vertrokken waaronder aanvoerder Cody Gakpo. Er zijn nieuwe spelers binnengehaald maar die zijn deze wedstrijd nog niet inzetbaar. Hierdoor is de selectie nog niet volledig en is er vooral een tekort aan aanvallers.

Voor Feyenoord geldt het tegenovergestelde. Coach Arne Slot moet lastige keuzes maken en heeft veel mogelijkheden op de bank zitten. Bij Feyenoord zijn er meer mogelijkheden en is er vooral voorin keus in overvloed.

Eigen interpretatie

Een groot voordeel wat nog niet besproken is in dit vooronderzoek is het thuisvoordeel van Feyenoord. Dit seizoen verloren de Rotterdammers slechts 1 van de laatste 18 thuiswedstrijden. Dit in combinatie met het vormverschil en de slechte voorgaande resultaten van PSV maakt dat Feyenoord de gedoodverfde favoriet is voor de winst in deze wedstrijd.

Naast de favorietenrol viel ons nog iets opvallends op toen we keken naar het onderlinge resultaat. Hierin kwam naar voren dat er de afgelopen 3 edities van deze wedstrijd iedere keer minimaal vier keer werd gescoord. Hier kunnen we natuurlijk wat mee. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden