23/08/2022

Wedden op Feyenoord

Een keer eerder dit millennium kroonde de club uit Rotterdam-Zuid zich kampioen van de Eredivisie. Een prijs waar de trouwe Feyenoordfans 18 jaar op hadden gewacht. Ieder jaar doet Feyenoord er alles aan om dit kunstje te herhalen. Dit blijkt met de twee grootmachten Ajax en PSV in dezelfde competitie makkelijker gezegd dan gedaan. Feyenoord staat bekend om zijn trouwe fans, sfeervolle stadion en goede jeugdopleiding. Aan de hand van trainer Arne Slot werd het laatste succes ( finale van de eerste editie van de Conference League ) behaald en wordt er simpelweg goed voetbal gespeeld. De fans zijn optimistisch en hopen op een herhaling van een seizoen wat nu al weer voelt als eeuwen geleden.

De Rotterdammers komen uit in de Europa League, dit heeft alles te maken met de hoge ogen die gegooid werden eind vorig seizoen. Het zou mooi zijn om ook dit jaar een goede prestatie van Feyenoord in Europa te zien. Zal het Feyenoord dit jaar lukken om het Ajax en PSV moeilijk te maken in de strijd om de titel? Voorspel het nu zelf en begin met wedden op Feyenoord!

Wedtip NEC-Feyenoord

Dit weekend staat er weer een prachtig affiche op het programma. Het Feyenoord gaat op bezoek bij NEC en mag ten strijde trekken in stadion de Goffert. NEC heeft grote namen binnen weten te halen en dit werpt zijn vruchten af. Topkeeper Jasper Cillessen houdt regelmatig zijn doel schoon of laat slechts één bal glippen. Met uitslagen als: 0-0 uit bij Utrecht, 1-1 tegen AZ en 0-0 tegen Heereveen meldt NEC zich in het linker rijtje. Iets wat misschien lijkt als een makkelijke pot voor Feyenoord kan nog een aardige kluif worden.

Als we kijken naar de afgelopen wedstrijden van Feyenoord zien we een groot verschil ten opzichte van NEC,  veel doelpunten voor maar ook veel doelpunten tegen. De vraag is dan: weet Feyenoord ook tegen NEC zo gemakkelijk het doel te vinden?

Als we kijken naar de historie van NEC-Feyenoord kunnen we zien dat er meer dan 5 vorige edities zijn geweest we kijken daarom voor het gemak naar de meest recente 5. In deze vorige 5 edities wist Feyenoord 5x te winnen en werd er iedere keer meer dan 2.5x gescoord. Omdat dit in de reeks van NEC dit seizoen niet zoveel voorkomt is dit een mooi uitgangspunt om een sportweddenschap op te baseren. Hieronder onze wedtip:

wedtip nec feyenoord

 

Wed tip PSV-Feyenoord

De wedstrijd van dit weekend is er eentje om naar uit te kijken. Wij van 123Sportweddenschap doen dit zeker ook en gaan extra van de wedstrijd genieten door een kleine sportweddenschap af te sluiten. Lees hier ons advies over hoe je het beste een sportweddenschap af kunt sluiten op de wedstrijd PSV-Feyenoord.

Dit affiche is voor beide partijen een van groot belang. Bij winst van de een op de ander gaat het winnende team namelijk minimaal één plek op de ranglijst naar boven. Daarnaast kan de winnaar van deze wedstrijd de druk op koploper Ajax vergroten en proberen om die felbegeerde eerste plaats te bestormen. Feyenoord kan met volle vertrouwen aantreden in Eindhoven. Met de 6-0 overwinning op Sturm Graz hebben zij een prima uitgangspositie en zal het met het zelfvertrouwen wel goed zitten. Bij PSV ligt dit een stuk anders, vorige zondag had PSV namelijk nog erg veel moeite met RKC. In de absolute slotfase werd een dubieuze penalty toegekend waardoor PSV ontsnapte aan puntenverlies. In Europa gaat het ook niet van een leien dakje voor de Eindhovenaren. Het laatste optreden eindigde namelijk in een gelijkspel tegen de nummer drie van Noorwegen. Een stuk minder lekkere manier om aan de wedstrijd te beginnen dus.

Bij de bookmakers is PSV in eigen huis absoluut favoriet. Feyenoord wordt gezien als een echte underdog met een quotering van 4.20. ‘PSV wint’ wordt gekoppeld aan een quotering van: 1.85, gelijkspel is: 3.75. Beide ploegen zijn zeer gemotiveerd om te winnen en zullen dus alles eraan willen doen om te scoren. PSV heeft normaal gesproken een erg goede aanval en dus ook veel scorend vermogen. Feyenoord heeft in de vorige wedstrijden bewezen dat het makkelijk scoort en dit biedt dus mogelijkheden. We weten nu dus dat beide teams perse moeten winnen, beide teams scoren (normaal gesproken) makkelijk en er staat voor beide ploegen veel op het spel.

Wanneer we kijken naar de resultaten van afgelopen periode geven wij in deze wedstrijd de voorkeur aan Feyenoord, maar omdat het risico nog steeds erg groot is tegen PSV thuis adviseren wij om een ‘dubbele kans’ sportweddenschap af te sluiten. Hiermee sluit je jouw sportweddenschap winnend af met een gelijkspel of winst van Feyenoord.

De dubbele kans weddenschap kan je bij Circus.nl combineren met de wedoptie: both teams to score. Zoals we al een eerdere alinea vaststelde is de kans groot dat er door beide teams minimaal 1x gescoord wordt. De voorkeur gaat uit naar Feyenoord maar een gelijkspel wordt met deze weddenschap ook goed gerekend. Bij Circus Sport kom je met deze combinatie uit op een quotering van 2.8. Zet je dus bijvoorbeeld €20 in, krijg je hier €57 voor terug.

Ons advies: 

betslip feyenoord

Beste bookmakers wedden op Feyenoord

Sinds de legalisering van het online wedden op voetbal zijn er heel wat aanbieders uit de grond geschoten. Hierdoor begrijpen wij dat het soms lastig is om te bepalen waar je het beste kunt wedden op Feyenoord. Hieronder staat een selectie van bookmakers die betrouwbaar zijn bevonden door de KSA ( Nederlandse Kansspelautoriteit ). Voordat je door deze Nederlandse instantie betrouwbaar wordt bevonden moet je eerst aan een heel aantal eisen voldoen en een heel traject doorlopen. Omdat dit zo grondig wordt onderzocht kan je erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij deze aanbieders.

Het aanmaken van een account klinkt misschien als veel werk maar is dit zeker niet. Je bent zo ongeveer tussen de 3 en 5 minuten kwijt aan het aanmaken en activeren van een splinternieuw account. Daarnaast is het mooie hiervan dat het aanmaken van het account eenmalig is. Wanneer je dezelfde aanbieder opnieuw bezoekt hoef je niet opnieuw een account aan te maken, je logt simpelweg in en kunt gelijk weer verder gaan waar je was gebleven. Kies daarom nu een van de onderstaande bookmakers uit, maak een account aan en begin met wedden op Feyenoord!

Wedden op Feyenoord met een bonus

Wedden op voetbal en dus ook wedden op Feyenoord is erg populair in Nederland. Zeker een club als Feyenoord met al zijn fans is populair onder de sportwedders. De aanbieders van deze sportweddenschappen weten dit natuurlijk ook en proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen. Omdat er zoveel verschillende aanbieders zijn van online sportweddenschappen moeten de bookmakers nieuwe dingen bedenken om zich te onderscheiden van de rest.

Een van de dingen die erg populair is onder het publiek is het aanbieden van bonussen en promo’s. Onder die promo’s valt bijvoorbeeld de gratis sportweddenschap, de depositbonus of de verhoogde quotering. Al deze bonussen worden op zo’n manier ingericht dat het zo aantrekkelijk mogelijk wordt om bij een bepaalde bookmaker te gaan wedden. Dit klinkt misschien als een trucje, of als iets waar je niet in moet trappen maar niets in minder waar. Je moet namelijk juist gebruik maken van deze positie. De aanbieders vechten namelijk om de spelers en bieden steeds betere bonussen aan.

circus free bet

Een goed voorbeeld hiervan is Circus Sport. Hier wordt maar liefst €250 aan gratis sportweddenschappen aangeboden aan nieuwe spelers. Wil je graag een keer een poging wagen en wil je dit doen aan de hand van een gratis sportweddenschap? Maak dan nu een account aan bij Circus en claim je bonus!

Wedtips

Feyenoord is dit jaar actief in veel verschillende competities en doen uiteraard overal mee om de hoofdprijs. Hierdoor kan je op heel veel verschillende wedstrijden van Feyenoord wedden. Maar wat is nou de beste sportweddenschap voor clubs zoals Feyenoord en hoe kan je bijvoorbeeld alsnog geld verdienen wanneer de quotering op Feyenoord erg laag is.

In Nederland zijn er drie verschillende prijzen te winnen: De Johan Cruyff schaal, de KNVB beker en de Eredivisie. Verder speelt Feyenoord dit jaar ook nog op Europees niveau de Europa League. Op al deze wedstrijden kan worden ingezet en kan je proberen om te voorspellen welk team aan het langste eind zal trekken, Feyenoord, of zijn tegenstander.

Naast het voorspellen van de winnaar zijn er nog veel meer mogelijkheden om op te wedden. Bij topclubs als Feyenoord is een van die mogelijkheden altijd erg handig om te gebruiken, namelijk de optie ‘wedden met Handicap’. Deze wedoptie houdt in dat je inzet op een bepaalde club (in dit geval Feyenoord) en hun laat starten met een virtuele achterstand. Speelt Feyenoord bijvoorbeeld thuis tegen RKC? Dan zal het niet erg rendabel zijn om in te zetten op ‘Feyenoord wint de wedstrijd’. In plaats daarvan kan je er dus voor kiezen om in te zetten aan de hand van een handicap. Zo neem je misschien wel iets meer risico maar kan je ook meer geld verdienen.

Voorbeeld

Een kort voorbeeld: Feyenoord speelt thuis tegen RKC Waalwijk en de quoteringen worden neergezet al volgt: Feyenoord wint = 1.10, gelijkspel = 2.50, RKC wint = 4.30. In deze situatie is het niet erg winstgevend om in te zetten op ‘Feyenoord wint’ omdat je maar 1.1x je inzet kunt winnen. Zet je echter met een handicap zal dit een stuk hoger zijn. Je laat bijvoorbeeld Feyenoord met een 0-1 achterstand beginnen en wint je sportweddenschap wanneer Feyenoord met minimaal 2 doelpunten verschil winnen.

Naast het wedden met handicap zijn er nog veel meer mogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld proberen te voorspellen of beide teams gaan scoren of dat er meer of minder dan 3 goals gaan vallen in de wedstrijd. Kies de wedoptie die jij het beste vind passen bij de wedstrijd en sluit jouw eigen sportweddenschap af!

Vorm

De vorm van een team kan van grote invloed zijn op de resultaten. Een team en of speler kan de ene dag nog in topvorm zijn maar de andere dag compleet uit vorm raken. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat voetballers ook gewoon maar mensen zijn en dus door veel verschillende factoren worden beïnvloed.

Een aantal van de factoren waardoor voetballers beïnvloed worden zijn goed af te lezen en kan je meenemen in je denkproces voordat je een bepaalde sportweddenschap afsluit. Een voorbeeld hiervan is een buitenlandse speler die een transfer maakt naar Nederland en gedurende de eerste paar maanden zijn familie/gezin moet missen. Dit kan van grote invloed zijn op hoe een speler in zijn vel zit en uiteindelijk op hoe hij speelt. Nu heeft de ene speler hier meer last van dan de ander maar toch is het verstandig om dit soort dingen mee te nemen wanneer je gaat wedden op sport.

Een ander voorbeeld is wanneer er problemen of onvrede heerst rondom de coach of de clubleiding. Zo werd er bij Feyenoord zeker niet alleen maar positief gesproken over de trainingen en speelwijze van ouds-coach Dick Advocaat. Hij was erg van de oude stempel en zou alleen maar hameren op hard werken. Weinig werd er ingegaan op echte tactieken en spelanalyses. In de media kwam toen naar voren dat de spelers ontevreden waren waardoor de resultaten nóg meer achteruit gingen. Een goed voorbeeld dus wat een invloed het kan hebben wanneer er problemen zijn tussen de spelersgroep en de coach.

dick advocaat

Bekijk daarom goed wanneer en op welk team je besluit in te zetten. Doe een kort vooronderzoek van ongeveer 5 minuten en zorg ervoor dat je een voorsprong pakt op alle andere spelers in Nederland. Ondanks dat zo’n kort vooronderzoek namelijk een groot verschil kan maken wordt het maar door heel weinig spelers gedaan. Doe hier je voordeel mee en begin vandaag nog met wedden op Feyenoord! Klik hieronder om een account aan te maken bij Circus Sport.

 

Live wedden op Feyenoord

Een andere mooie functie om naar te kijken is: Live wedden op sport. Je kunt hiermee inspelen op een wedstrijd die je aan het volgen bent. Bij zo goed als alle bookmakers is deze functie beschikbaar, dit heeft natuurlijk ook alles te maken met de populariteit van de functie. Het kijken naar een voetbalwedstrijd krijgt namelijk ook echt een extra dimensie wanneer je er live op kunt inzetten.

Stel je zit te kijken naar een wedstrijd van Feyenoord en ze krijgen een lullige goal tegen. Je hebt sterk het gevoel dat ze de wedstrijd ondanks de tegengoal nog dik gaan winnen. Dan kan je met deze functie erg veel geld verdienen. De quotering verandert namelijk live mee met de gebeurtenissen. Krijgt Feyenoord een goal tegen dan zal de quotering op ‘Feyenoord wint’ erg snel omhoog gaan. Zet je dus net na een tegengoal in op Feyenoord wint? Dan kan je dit nog wel eens erg veel geld gaan opleveren.

Momentum

Nu het live wedden bijna overal beschikbaar is geworden kan je op een wat andere manier naar een wedstrijd gaan kijken. Je kunt nu namelijk ook inspelen op ‘momentum’ van een van de teams. Zoiets is erg lastig om af te lezen vanuit de statistieken maar niet te missen wanneer je naar de wedstrijd zit te kijken.

Een voorbeeld van zo’n situatie is wanneer een club een doelpunt tegen krijgt, de gelijkmaker kort daarna scoort en vervolgens gelijk kansen krijgt op een tweede doelpunt om de voorsprong te pakken. Na het scoren van de gelijkmaker heeft het ene team namelijk meer vertrouwen gekregen en de tegenstander staat even kort met zijn rug tegen de muur. De club die net de gelijkmaker heeft gescoord heeft dan dus het momentum gepakt. Iets wat jij vervolgens opmerkt en waar jij live op kunt gaan wedden.

Wedden op Feyenoord Europa League

De Nederlandse club uit Rotterdam verraste menig mens door de finale te halen van de eerste editie van de Conference League. Helaas werd deze finale verloren van het stugge AS Roma onder leiding van José Mourinho. Er werd in de rondes daarvoor door Feyenoord afgerekend met clubs als Slavia Praag en Olympique Marseille. Beide clubs met een veel groter budget dan Feyenoord. Een heuse prestatie dus.

Nu mag Feyenoord het weer gaan proberen in de Europa League en ook hier kan weer op gewed worden natuurlijk. Het wedden op Europese wedstrijden is altijd erg populair in Nederland. Er wordt veel naar gekeken en bijna heel Nederland juicht mee wanneer er een Europees succes wordt behaald door een van de teams.

Omdat het wedden op de Europa League zo populair is in Nederland worden er regelmatig promo’s en bonussen gelanceerd voorafgaand aan een speelronde. Dit komt dan vaak in de vorm van een verhoogde quotering ( ook wel odds boost genoemd ). Je kunt hier natuurlijk altijd gebruik van maken maar belangrijk is wel dat je eerst even snel de bonusvoorwaarden doorneemt. Aan alle bonussen die aangeboden worden door bookmakers worden namelijk bonusvoorwaarden gekoppeld. Ben je hier niet van op de hoogte kan het nog wel eens voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent voordat je een bonus claimt en geniet volop van de door jou geclaimde promo.

Wedden op Feyenoord wedmogelijkheden

In de wereld van het wedden op voetbal waren de mogelijkheden voor een hele lange tijd zo goed als grenzeloos. Je kon inzetten op hoeveel blessurebehandelingen er zouden plaatsvinden, je kon proberen het aantal inworpen te voorspellen en nog veel meer.

Op 1 oktober 2021 werd de gereguleerde markt van het online wedden officieel geopend en sindsdien zijn er aardig wat dingen verandert. Zo bleken veel van deze wedopties erg gevoelig voor matchfixing en werden ze afgeschaft. Toch zijn er nog genoeg andere wedopties overgebleven waar je wel nog steeds op kunt inzetten.

Dubbele kans

Een van die wedopties die wel nog steeds beschikbaar is, is de dubbele kans. Het belangrijkste aspect van de dubbele kans is: risico verkleining. Met de dubbele kans zet je namelijk praktisch in op twee mogelijkheden tegelijk. Wanneer je bijvoorbeeld niet zeker weet dat Feyenoord gaat winnen van Ajax kan je ervoor kiezen om in te zetten aan de hand van een dubbele kans sportweddenschap.

Je zet hiermee in op bijvoorbeeld Feyenoord of gelijkspel. Je pakt dus in principe twee van de drie mogelijkheden mee. De enige manier waarop je jouw sportweddenschap nog kunt verliezen is wanneer Feyenoord zijn wedstrijd verliest. Een nadeel van deze sportweddenschap is dat er vaak een wat lagere quotering tegenover staat. Een laag risico staat nou eenmaal gelijk aan een lage quotering. Wil je een keer een sportweddenschap afsluiten met wat minder risico dan is dit een erg goede optie om mee te beginnen.

Over/ under

Met deze wedoptie kan je het aantal doelpunten die gaan vallen proberen te voorspellen. Je doet dit aan de hand van een aantal verschillende mogelijkheden. De meest gebruikte mogelijkheden zijn over of under 2,5 of 1,5. Ben je echt heel erg zeker van je zaak dan zet je in op over 3,5 of wil je juist een stuk minder risico nemen dan zet je in op under 3,5 of over 0,5.

wedopties betcity

Deze manier van wedden is redelijk vanzelfsprekend. Je zet in op een van mogelijkheden, wacht het resultaat af en hoopt natuurlijk dat jouw sportweddenschap goed eindigt. Zet je bijvoorbeeld in op over 2,5 goal heb je genoeg aan een uitslag van 2-1 of 3-0. Zet je in op over 1,5 goal heb je al genoeg aan een uitslag van 1-1 of 2-0. Andersom werkt het principe hetzelfde alleen moet je dan onder een bepaald aantal goals blijven in plaat van erover heen.

Correcte score

Wil je juist wat meer risico nemen en heb je een sterk idee van de precieze uitslag van een wedstrijd? Dan is het voorspellen van de correcte score iets voor jou. Deze wedoptie legt eigenlijk zo goed als zichzelf uit. Je doet een kort vooronderzoek, bepaald hoeveel je denkt dat een wedstrijd zal eindigen en zet in aan de hand van de sportweddenschap ‘correcte score’.

Het mooie van deze wedoptie is dat er altijd een zeer hoge uitbetaling tegenover staat. Het minder mooie van deze wedoptie is dat een hoge uitbetaling eigenlijk altijd hand in hand gaat met hoog risico. Je zou bijna kunnen zeggen dat hoog risico en een hoge uitbetaling kameraden zijn.

Beide teams scoren

Met deze wedoptie kan je eigenlijk twee kanten op. Gaan beide teams wél of niet scoren? Op beide kan je inzetten en vaak zitten deze quoteringen erg dicht bij elkaar. Wordt er door beide teams gescoord en jij hebt hier op ingezet? Dan win je jouw sportweddenschap en kan je meestal een leuk bedrag verwachten. Scoort er maar een van de twee dan verlies je helaas je inzet en is het misschien het beste even een pauze te nemen van het wedden op Feyenoord.

Naast deze wedmogelijkheden zijn er nog veel meer opties beschikbaar. Wil je graag een keer een poging wagen? Neem dan nu kijkje bij een van onze favoriete bookmakers. Een account heb je zo aangemaakt en dan kan je bij veel verschillende aanbieders ook nog gebruik maken van bijvoorbeeld een gratis sportweddenschap. Probeer het nu en start met geld verdienen met wedden op Feyenoord.

Voor- en Nadelen wedden op Feyenoord

Voordelen

  • Wedden op Feyenoord maakt het kijken naar de wedstrijd spannender
  • Je kunt er veel geld mee verdienen als je het goed doet
  • Als supporter van Feyenoord heb je veel kennis van het team en kan je op de juiste manier inzetten op een wedstrijd
  • Omdat Feyenoord een topclub is zullen ze een groot deel van hun wedstrijden winnen
  • Wedden via Nederlandse bookmakers met een licentie van de KSA is veilig en betrouwbaar

Nadelen

  • Gokken kan verslavend werken

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden