10/01/2023

Vitisport

Wanneer je gaat wedden op sport kan je verschillende soorten strategieën toepassen. Een handig gereedschap om te gebruiken tijdens online wedden zijn sites met voorspellingen gebaseerd op statistieken. Een van de beste websites waar je dit soort voorspellingen kunt vinden is Vitisport.nl. Op deze pagina gaan we kijken naar de inhoud van de website en hoe je het beste gebruik kunt maken van de informatie die te vinden is op Vitisport.nl.

Vitisport.nl

Deze website doet op basis van een grote databank gevuld met statistieken uitspraken over de mogelijke uitkomsten van wedstrijden. Op de homepagina zie je rechtsboven gelijk de beste wedtips voor de aankomende dagen staan. Hier kan je alvast even naar kijken en bepalen of er iets voor jou bij zit.

Voordat je naar Vitisport.nl gaat is het belangrijk dat je een account hebt aangemaakt bij een van de beste bookmakers van Nederland: Unibet. Hier zijn de quoteringen en wedopties namelijk even uitgebreid als de adviezen van Vitisport.nl. Wil je optimaal gebruik maken van Vitisport? Klik dan hier om een account aan te maken bij Unibet.nl.

Bij Vitisport worden de voorspelling aangegeven met verschillende kleuren. Hieronder een klein overzicht van wat de kleuren precies betekenen.

Groen: Thuiszege

Rood: Uitzege

Lichtgroen: Thuiszege of Gelijkspel

Oranje: Uitzege of Gelijkspel

Voetbal voorspellingen Vitisport

De voetbal voorspellingen van Vitisport zijn zoals wij al eerder beschreven gebaseerd op statistieken. Deze statistieken komen voort uit eerdere wedstrijden en de resultaten hiervan worden automatisch geanalyseerd. Zo wordt er gekeken naar belangrijke onderdelen als: thuisvoordeel, uitvoordeel, vorm, doelpunten voor en doelpunten tegen.

Al deze variabelen worden samengevoegd om tot een oordeel te komen en percentages te koppelen aan het mogelijke resultaat. Dit resultaat wordt als volgt weergegeven: wanneer een wedstrijd aangegeven wordt met een: 1, betekent dit dat de thuisspelende partij de grootste kans heeft om te winnen. Wordt de wedstrijd aangegeven met een: 0, betekent dit dat de kans het grootst is dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel. Staat er een: 2, dan heeft de uitspelende partij juist de grootste kans om te winnen.

vitisport

Onder deze drie cijfers staan percentages. Deze percentages geven aan hoe groot de kans is dat deze uitkomst werkelijkheid wordt. Logischerwijs wordt het nummer met het hoogste percentage aangewezen als verwachte uitkomst van de wedstrijd.

Gratis voetbalwedtips

Het gebruik van Vitisport is volledig gratis en erg makkelijk. Naar mate je de site meer bezoekt begin je steeds beter te begrijpen waar je alle informatie kunt vinden en wat alles betekent. De gratis voetbalwedtips zijn een groot onderdeel van de site maar er is nog veel meer beschikbaar.

Een zeer succesvol onderdeel van Vitisport.nl zijn namelijk de basketbaltips. Hier wordt hetzelfde principe toegepast als bij het voetbal maar zijn de tips nóg vaker succesvol. Dit heeft alles te maken met de vele beschikbare statistieken bij de sport basketbal. Dit zijn er een stuk meer dan bij sporten als voetbal of tennis.

Er worden veel wedtips gegeven voor competities als de NBA en de Europese basketbalcompetities, dit is vrij logisch omdat hier veel op wordt gewed. In Nederland is (zeker de NBA) bezig aan een opmars, steeds meer mensen kijken, wedden en juichen voor het basketbal in Amerika. Wedden op basketbal is erg leuk door de vele doelpunten, de persoonlijkheden en uiteindelijk vooral de spanning van de sport.

Hoe werkt Vitisport

Vitisport is een website die zijn voorspelling volledig laat afhangen van een mathematische formule. Alle factoren die van invloed kunnen zijn op het verloop van een sportwedstrijd worden daarbij meegenomen. Dit kan variëren van doelpunten tegen tot motivatie tot slecht weer. Alles wordt gebruikt om tot een oordeel te komen.

Toch waarschuwt Vitisport dat je niet blind op de voorspellingen af moet gaan, en hier zijn wij het mee eens. Blijf zelf goed nadenken over je sportweddenschap en zet vooral niet te hoge bedragen in. Hou het wedden op basketbal en voetbal leuk en speel met een lage inzet.

Voordat je start met bijvoorbeeld wedden op basketbal is het van zeer groot belang dat je weet hoe de sport in elkaar zit. Hoe verloopt bijvoorbeeld de competitie, is het een belangrijke wedstrijd of staat er helemaal niets op het spel? Wij raden daarom aan om een van onze ‘wedden op’ pagina’s te bezoeken. Na het lezen van deze pagina’s ben je volledig op de hoogte van de regels van het spel en kan ook jij aan de hand van Vitisport wedden op jouw favoriete team.

Bijzonderheden Vitisport

In tegenstelling tot vele andere sites geeft Vitisport naast de waarschijnlijke winnaar ook een voorspelling voor de correcte uitslag. Het algoritme is zo specifiek dat zij uitspraken kunnen doen over hoeveel doelpunten er gemaakt worden wanneer twee bepaalde teams het tegen elkaar opnemen.

Er worden bij Vitisport meerdere sporten behandeld. Wanneer er zo uitgebreid gekeken wordt naar statistieken richt een site zich meestal op slechts één sport. Vitisport heeft een uitgebreider aanbod en biedt bijvoorbeeld ook ijshockey, tennis, basketbal en handbalwedtips aan. Maak een account aan bij Unibet en maak nu al gebruik van de gratis tips van Vitisport!

 

Vitisport Tips of the Day

Op de homepagina van Vitisport wordt je gelijk geconfronteerd met de betting tips voor de aankomende drie dagen. Hier is een selectie te vinden van wedstrijden waarvan het resultaat goed voorspelbaar is gebleken. Dit kunnen wedstrijden zijn uit voetbalcompetities van Zuid Afrika tot Noorwegen.

De tips of the day zijn altijd leuk om even te bekijken. Je ziet verschillende soorten wedstrijden voorbij komen waar je zelf nooit aan had gedacht. Nieuwe competities, nieuwe teams en natuurlijk allemaal nieuwe soorten voetbalvoorspellingen. Door regelmatig naar de tips of the day te kijken maak je kennis met de nieuwe teams en kan ook jij gebruik gaan maken van de wedtips van Vitisport.

Vitisport Tennistips

Links op de pagina van Vitisport is kan je tennis aanklikken om live de wedstrijden te volgen en alvast te bekijken welke wedstrijden er nog gaan komen. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de laatste tenniswedstrijden en hoe je niets meer te missen.

Het wedden op tennis is erg populair in Nederland en ook Vitisport is dit natuurlijk niet ontgaan. Er wordt aan de lopende band gewed op de Grand Slams en de Australian Open staat inmiddels al weer voor de deur. Bij Vitisport kun je alvast een kijkje nemen naar de quoteringen voor de aankomende tenniswedstrijden. Hoe groot worden de kansen geschat van toptennissers als Norrie of onze eigen Botic van der Zandschulp.

Vitisport Basketbal

De tips voor het wedden op basketbal zijn bij Vitisport even uitgebreid als de wedtips voor het voetbal. Alle basketbalcompetities zijn beschikbaar wat het extra leuk maakt om af en toe even te kijken naar de voorspellingen van Vitisport.

Zoals wij al eerder op deze pagina aangaven heeft Vitisport een kwaliteit wat ze onderscheid van andere voorspellingssites. Zo voorspellen zij naast het resultaat ook de precieze uitslag. Voor de basketbaltips is dit niet anders. Ook hier worden voorspellingen gedaan voor de eindstand en het mooie is: Vitisport zit erg regelmatig eng dichtbij de juiste eindstand.

Wedden op basketbal is in Nederland bezig aan een opmars en vooral de NBA valt erg in de smaak. De sport die voor een groot deel bestaat uit het maken van doelpunten is erg vermakelijk en een leuke afwisseling voor de gemiddelde voetbalfan.

Een ander groot voordeel van basketbal is dat er vrijwel nooit gelijk wordt gespeeld. Staat de wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk dan wordt er namelijk overgeschakeld naar overtime. De overtime in de NBA bedraagt vijf minuten en zorgt negen van de tien keer voor een winnaar. Wint jouw team pas in de overtime en heb je op ze ingezet? Geen probleem jouw sportweddenschap is gewoon nog geldig. Anders dan bij voetbal telt de overtime mee bij sportweddenschappen op het resultaat.

Wedden met Vitisport.nl

Wanneer je de tips van Vitisport wilt gaan gebruiken voor je eigen sportweddenschappen moet je een aantal factoren in je achterhoofd houden. Een van de belangrijkste factoren is dat je altijd goed zelf moet blijven nadenken over de sportweddenschap die je afsluit. Vitisport beweert niet de waarheid in pacht te hebben, zij doen alleen voorspellingen op basis van de statistieken.

vitisport wedden

Gebruik je eigen ervaringen en denk goed na voordat je een sportweddenschap afsluit. Een andere factor is dat het (zeker op het begin) belangrijk is om je inzetten laag te houden. Door hiervoor te zorgen hou je de sportweddenschap leuk en is het niet zo erg wanneer je verliest. De inzet kan je later altijd nog verhogen wanneer je beter bekend bent met de wedtips van Vitisport.

Een andere factor waar je op kunt letten is de index helemaal rechts van de wedtip. Deze index geeft aan hoe geschikt de wedstrijd is om op in te zetten. Hoe hoger het getal hoe beter de wedstrijd geschikt is om op in te zetten.

Hoe gebruik je Vitisport?

Je kunt de wedtips van Vitisport op meerdere manieren gebruiken. Natuurlijk kun je aflezen wie er de favoriet is om de wedstrijd te winnen maar er is informatie beschikbaar om sportweddenschappen mee af te sluiten.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de correcte score die voorspelt wordt door Vitisport. Hier kan je mee aflezen of er veel of juist weinig doelpunten gemaakt gaan worden deze wedstrijd. Dit kan je vervolgens toepassen met bijvoorbeeld een over/under sportweddenschap.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende manieren om je risico te spreiden, denk bijvoorbeeld aan wedden aan de hand van een handicap of met een dubbele kans. Met dit soort sportweddenschappen zijn de quoteringen misschien wat lager maar is het risico dit ook.

Voetbaltips vandaag

Iets waar veel mensen naar opzoek zijn is wat extra informatie over wedstrijden die op de dag zelf worden gespeeld. Ook voor deze informatie ben je bij Vitisport op het goede adres. Op de homepagina van Vitisport staat een kolom met daarin de beste voetbaltips van de aankomende drie dagen. Dit is bepaald aan de hand van de statistisch bepaalde favorieten en alle andere informatie die Vitisport meeneemt in het algoritme.

Om de voetbaltips op de juiste manier te gebruiken kun je af en toe schakelen van de bookmaker naar Vitisport.nl en weer terug. Zo zie je wat voor quoteringen er zijn gekoppeld aan de wedstrijden waar Vitisport voorspellingen voor doet. Vervolgens is het aan jouw de taak om de beste Vitisport wedtip uit te kiezen. Kijk hiervoor naar de index (rechts in de tabel), hoe hoger dit getal hoe groter de kans om de weddenschap winnend af te sluiten.

Informatie

Naast alle verschillende wedtips en natuurlijk de ‘voetbaltips vandaag’ is er nog meer informatie te vinden op Vitisport. Je kunt deze site ook gebruiken voor informatie over de verschillende competities. Op de homepagina zie je aan de linkerkant de standen in de belangrijkste voetbalcompetitie.

Deze informatie kun je natuurlijk goed gebruiken wanneer je een sportweddenschap aan het voorbereiden bent. Het is immers van groot belang om te weten op welke positie in de competitie de twee teams staan waar je op gaat wedden.

Wedopties

Door de brede keuze aan informatie bij Vitisport is het mogelijk om van verschillende wedopties gebruik te maken in jouw sportweddenschap die je baseert op de informatie van Vitisport. Zo staan de verwachtte uitslagen vaak bij de voorspellingen vermeldt. Hier kun je van aflezen of er verwacht wordt dat er veel gescoord gaat worden of juist niet.

Wanneer je wilt wedden op het aantal doelpunten kun je gebruik maken van de over/under wedoptie. Met deze wedoptie probeer je te voorspellen hoeveel doelpunten er gemaakt gaan worden. Je kunt inzetten op minder dan 1 goal tot aan meer dan 10 goals. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wij adviseren om je inzet laag te houden en zo het afsluiten van sportweddenschappen leuk en stress loos te houden.

Ervaringen Vitisport

Om je een idee te geven van de bruikbaarheid van de site delen wij van 123Sportweddenschap.nl onze persoonlijke ervaringen met de gratis wedtips van Vitisport.

Vitisport is een erg handig gereedschap wanneer je een beetje weet hoe je het moet gebruiken. Zie het als een figuurzaag, hanteer het met expertise en denk goed na voordat je begint met zagen. Doe je dit op de juiste manier dan kan je hele mooie dingen zagen. Ga je te hard en te roekeloos dan breekt de zaag en is jouw kunstwerk mislukt.

Uit onze eigen ervaringen blijkt dat je goed moet kijken naar de index naast de wedtip. Dit geeft aan hoeveel potentie een bepaalde sportweddenschap heeft en binnen één oogopslag kan je eigenlijk al zien of deze sportweddenschap de moeite is om af te sluiten. De voetbal én basketbaltips pagina’s zijn beide erg goed te gebruiken en bieden mooie mogelijkheden om tips vandaan te halen.

Naast dit alles blijft het natuurlijk belangrijk dat je een account hebt bij een bookmaker voordat je gebruik kunt maken van de wedtips van Vitisport. Maak daarom nu een account aan bij Unibet en sluit binnen enkele minuten jouw eerste sportweddenschap af aan de hand van de gratis voorspellingen van Vitisport. Speel bewust 18+  

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden