12/11/2022

Wedtips Week 45

De huidige koploper neemt het deze zaterdag op tegen de nummer vijf van de Eredivisie. PSV mag sinds een lange tijd vanaf de koppositie aan een wedstrijd beginnen in een poging zo ver mogelijk uit te lopen op Ajax. Een aantal spelers van PSV zijn op vrijdag geselecteerd door bondscoach Louis van Gaal, zal dit positief gaan werken of juist de concentratie beïnvloeden? Lees het nu in de wekelijkse wedtip voor PSV-AZ.

De door ons geselecteerde sportweddenschap is: Beide teams scoren en over 2,5 goal. Je kunt deze sportweddenschap afsluiten tegen een quotering van 3,34x je inzet bij TOTO Sportweddenschappen!

wedtip psv az

Vooronderzoek

Wanneer je een sportweddenschap af gaat sluiten is het erg handig om eerst een kort vooronderzoek uit te voeren. Dit hoeft niet belachelijk veel tijd in beslag te nemen maar kan wel een groot verschil maken op het gebied van winkansen. Wanneer je jouw sportweddenschap namelijk alleen maar baseert op je onderbuikgevoel zullen je winkansen niet erg hoog liggen.

Voordat je een sportweddenschap afsluit kan je een aantal belangrijke statistieken gelijk opzoeken en bekijken. Wil je graag weten waar je allemaal naar kunt kijken en welke onderdelen je langs kunt lopen? Lees dan nu de wedtip op deze pagina of bekijk een van de andere voorbeelden + uitleg op de algemene wedtip pagina.

Recente vorm

Om een beeld te krijgen van hoe de twee teams ervoor staan gaan we eerst kijken naar de recente vorm. PSV is naast de Eredivisie ook actief in de Europa League en AZ in de Conference League. PSV wist haar laatste vier wedstrijden te winnen. Er werd niet tegen de minste clubs gespeeld, Arsenal werd verslagen en ook Ajax moest in eigen huis het onderspit delven.

AZ ging vorige week nog onderuit tegen RKC en won de wedstrijden daarvoor drie keer achter elkaar. Wel moet erbij vermeld worden dat de tegenstanders van AZ van een aanzienlijk lager niveau waren en dat de overwinningen niet van harte werden behaald.

Thuisvoordeel

Puntenverlies is waar het bij PSV om draait, dit willen ze zoveel mogelijk beperken en simpelweg alle wedstrijden moeten gewonnen worden als je voor het kampioenschap wilt gaan. In thuiswedstrijden lukt dit aardig en won PSV tot nu toe zes van de zes wedstrijden. Dit jaar lijkt PSV onverslaanbaar in eigen huis en wonnen zij zelfs van de koploper van de Premier League.

Wanneer we even spieken hoe het met AZ gaat in uitwedstrijden komen we iets opvallends tegen. AZ weet namelijk maar liefst vijf van de laatste zeven uitwedstrijden te winnen en doet het dus verrassend goed buiten Alkmaar.

Historie

AZ is historisch gezien een club waar PSV het altijd moeilijk mee heeft. Van de laatste zes confrontaties wist PSV er maar ééntje te winnen. Verder zien we dat dit duel al sinds 2010 niet meer in een gelijkspel is geëindigd en dat er dus altijd een winnaar komt. De laatste uitwedstrijd werd door AZ gewonnen met 1-2 en er wordt zo goed als altijd meer dan 2x gescoord.

Conclusie

De resultaten van beide ploegen zijn erg verschillend, AZ heeft namelijk tegenstanders gehad van een compleet ander kaliber. PSV zit in een erg goede flow en heeft thuis nog geen wedstrijd verloren. Voorspellen wie de wedstrijd gaat winnen vinden wij van 123Sportweddenschap.nl erg risicovol. Uit de historie kunnen we wel halen dat er meestal meer dan 2x wordt gescoord en dat beide teams (zeker dit seizoen) makkelijk scoren. AZ dan ook nog eens makkelijker in uitwedstrijden. Hou altijd goed in de gaten hoeveel je inzet en bepaal voor jezelf hoeveel je maximaal wilt verliezen. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden