08/02/2023

Heerenveen-Feyenoord Voorspelling  

Dit weekend nemen de Friezen het op tegen de Rotterdammers. SC Heerenveen zit nog vol in de race om de zevende plek en wilt maar al te graag punten pakken om dichter bij een Europese ticket te komen. Feyenoord wilt op zijn beurt absoluut geen puntverlies lijden, Ajax, PSV en AZ hijgen de Rotterdammers immers in de nek en iedere fout kan fataal zijn. Lees nu de Heerenveen-Feyenoord voorspelling op deze pagina.

Heerenveen-Feyenoord Voorspelling

Om tot een goede voorspelling te komen doen wij van 123Sportweddenschap.nl een uitgebreid vooronderzoek. Ben je benieuwd hoe wij tot de voorspelling zijn gekomen? Lees dan de pagina goed door zodat ook jij geld kunt verdienen met wedden op sport. Onze voorspelling is dat Feyenoord met 0-1, 0-2 of 0-3 zal winnen van Heerenveen. Zie hieronder de sportweddenschap.

voorspelling heerenveen feyenoord

Vooronderzoek

Een van de eerste stappen die wij nemen voorafgaand aan het afsluiten van een sportweddenschap is het bekijken van de wedstrijd op Vitisport.nl. Hier worden wedtips gegeven op basis van een wiskundig algoritme. Het algoritme gebruik alle beschikbare informatie om uitspraken te doen over de uitslag van de wedstrijd. Er wordt naast een winnaar ook aangegeven hoe groot de kans is op een gelijkspel en winst van de andere partij.

Naast deze informatie wordt er een score voorspelt en kun je gelijk afleiden of er veel doelpunten verwacht worden of juist niet. Wil je graag meer weten over Vitisport? Klik dan nu hier en lees hoe je de informatie die te vinden is op Vitisport.nl het beste kunt gebruiken voor jouw persoonlijke sportweddenschap. Naast de Heerenveen-Feyenoord voorspelling staan er nog veel meer wedtips op de website van Vitisport.

Het raadplegen van Vitisport alleen is helaas niet genoeg. Het blijft immers altijd erg belangrijk om zelf na te denken voordat je blind af gaat op de wiskundige tips van een ander. Ons vooronderzoek bestaat uit een aantal vaste onderdelen. We bekijken ieder onderdeel apart van elkaar en zoeken naar opvallende statistieken of gebeurtenissen. Er wordt gekeken naar de voorgaande reslutaten, onderlinge resultaten, vorm, compleetheid van de selectie en tot slot wordt aan dit alles een eigen interpretatie gekoppeld.

Voorgaande resultaten

SC Heerenveen: De Friezen zitten (om het zacht uit te drukken) niet echt in een goede flow. De laatste wedstrijd (bekerwedstrijd tegen NAC) werd zonder veel overtuiging gewonnen met 1-2. Voorafgaand aan die overwinning werd er verloren van Utrecht, Vitesse en Fortuna Sittard. Een alles behalve goede reeks wedstrijden dus.

Feyenoord: Vorige week speelde Feyenoord de topper in eigen huis tegen PSV. Dit treffen eindigde in een gelijkspel door een gelijkmaker diep in blessuretijd. Met deze gelijkmaker wist Feyenoord een nederlaag te voorkomen en werd een erg sterke reeks voortgezet. Tegen sterke ploegen als Ajax en Twente speelde de Rotterdammers gelijk en wedstrijden tegen NEC en Grondingen werden comfortabel gewonnen.

Onderlinge resultaten

Wanneer we kijken naar de voorgaande wedstrijden tussen Heerenveen en Feyenoord zien we dat de Friezen erg moeilijk tot scoren komen. En de laatste drie ontmoetingen kreeg Heerenveen er maar één doelpunt in. Feyenoord daarentegen scoorde maar liefst zes keer in de laatste drie ontmoetingen.

Erg veel doelpunten van Heerenveen liggen daarom niet echt in het verwachtingspatroon.

Vorm

Uit de voorgaande resultaten van de twee ploegen kunnen we wat uitspraken doen over de vorm. Feyenoord heeft meerdere keren laten zien dat er erg veel veerkracht in de ploeg zit. Terugkomen na een 2-0 achterstand tegen PSV is natuurlijk niet niks.

Voor Heerenveen geldt eigenlijk het tegenovergestelde. Moeilijke wedstrijden eindigen dit seizoen maar heel soms in een goed resultaat. Ook het thuisvoordeel heeft hier weinig invloed op.

Compleetheid selectie

Feyenoord is enigszins verzwakt de wedstrijd tegen PSV ingegaan. Dit heeft ook zeker invloed gehad op het resultaat. Drie basisspelers (Bijlow, Hartman en Szymanski) waren afwezig. In de wedstrijd tegen Heerenveen zal in ieder geval Hartman weer aantreden. Maar naar onze mening zal Heerenveen Feyenoord (verzwakt of niet) het niet erg moeilijk kunnen maken.

De selectie van Heerenveen is compleet, spits Sydney van Hooijdonk maakte er twee tegen NAC en is dus zeker een speler om in de gaten te houden.

Eigen interpretatie

Zoals naar voren kwam in het vooronderzoek heeft Heerenveen in de historie erg veel moeite met doelpunten maken tegen het felle Feyenoord. Na het puntenverlies tegen PSV zal Feyenoord erop gebrand zijn om geen fouten meer te maken en de koppositie te behouden.

Verder zien we een Heerenveen dat overduidelijk uit vorm is en een Feyenoord dat onder Arne Slot volledig hun draai gevonden lijkt te hebben. Ondanks de ontbrekende spelers bij Feyenoord denken wij dat Heerenveen er niet in zal slagen om het de Rotterdammers écht moeilijk te maken. Op deze feiten hebben wij onze Heerenveen-Feyenoord voorspelling gebaseerd. Wil je zelf graag een poging doen en een sportweddenschap afsluiten op Feyenoord, Heerenveen of een andere club? Maak dan nu een account aan bij Unibet door op de onderstaande knop te drukken.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden