23/02/2023

PSV-FC Twente Voorspelling

Plek vier neemt het dit weekend op tegen plek vijf, Eindhoven tegen Twente. Met maar drie punten verschil is dit een klassieke zespuntenwedstrijd. Bij winst van Twente komen zij gelijk te staan met PSV, bij winst van PSV naderen zij de top-3 en kunnen zij de afstand met de middenmoot vergoten. Kortom: een wedstrijd om naar uit te kijken, zeker met een PSV-FC Twente voorspelling in het achterhoofd.

In dit artikel beschrijven wij onze voorspelling voor de wedstrijd tussen PSV en FC Twente. De voorspelling baseren wij op een vooronderzoek, verder in dit artikel staat dit volledige vooronderzoek uitgeschreven. Door dit te lezen weet je precies waar je naar moet kijken voordat je een sportweddenschap afsluit. Bekijk daarom nu de voorspelling en doe je voordeel met de tips die wij geven over het succesvol opstellen van een sportweddenschap.

PSV-FC Twente Voorspelling

Voor beide clubs is dit een mooie wedstrijd om te gaan bouwen aan een goede stabiele reeks. Het eind van het seizoen komt ook weer in zicht en de plaats op de ranglijst is daarom belangrijker dan ooit. De prijzen worden immers pas op het eind verdeeld. De kans is erg klein dat een van de twee teams nog kampioen van Nederland gaat worden maar er wordt altijd nog gespeeld om de Europese plaatsen. Wordt er Europees voetbal gespeeld dan wordt er automatisch een stuk meer geld verdiend.

psv twente

Vooronderzoek

Voorafgaand aan het plaatsen van een sportweddenschap wordt er gekeken naar alle beschikbare informatie over de twee teams. Door naar deze informatie te kijken kunnen wij van 123Sportweddenschap.nl de juiste sportweddenschap selecteren en de kans op winst aanzienlijk vergroten.

Een volledig vooronderzoek hoeft helemaal niet zo gek lang te duren en bestaat uit vijf korte onderdelen. Al deze onderdelen kunnen worden gevonden op het internet en met behulp van voorspellings-sites als Vitisport.nl kunnen wij op basis van deze informatie een sportweddenschap formuleren.

Voorgaande resultaten

Een van de belangrijkste bronnen van informatie zijn de voorgaande resultaten. Hoe heeft de club waar je op wilt inzetten de laatste paar wedstrijden gepresteerd? Hebben ze de laatste vijf wedstrijden bijvoorbeeld verloren, gewonnen of waren de resultaten wisselvallig?

Dit kan erg veel zeggen over de vorm waarin een team verkeert en dus is dit erg belangrijk om naar te kijken voordat je een sportweddenschap afsluit.

PSV: De laatste paar wedstrijden van de Eindhovenaren waren alles behalve saai, een slecht teken voor een team dat streeft naar het winnen van al zijn wedstrijden.

In de Eredivisie werd er gelijkgespeeld tegen Utrecht en in de Europa League ging PSV hard onderuit met 3-0 tegen Sevilla. De wedstrijd daar voor werd er in eigen huis met 6-0 gewonnen van Groningen. De resultaten zijn op z’n zachts gezegd wisselvallig te noemen dus.

FC Twente: Ook bij de ploeg uit Enschede is er geen sprake van constante resultaten. Zo werd de laatste wedstrijd met 2-0 verloren van laagvlieger Go Ahead Eagles. Van Volendam werd gewonnen met 3-0 en drie dagen daarvoor werd Twente uit het bekertoernooi geknikkerd door Ajax (0-1).

Er is bij beide ploegen veel aan de hand, de resultaten zijn wisselvallig en er is wat onrust binnen de club. De verwachtingen liggen normaal gesproken een stuk hoger bij PSV en dus is zo’n wisselvallige periode schadelijker voor PSV dan voor Twente. We nemen deze informatie in ons op en gaan door naar het volgende onderdeel.

Onderlinge resultaten

Wanneer we kijken naar de onderlinge resultaten tussen PSV en Twente valt er één ding gelijk op: doelpunten. In de laatste drie wedstrijden werd er maar liefst zestien keer gescoord. Dit is ongeveer vijf doelpunten pér wedstrijd. In deze laatste drie wedstrijden trok PSV twee van de drie keer aan het langste eind. Verder zien we dat PSV in thuiswedstrijden vrijwel geen puntenverlies lijdt en dat Twente dit seizoen niet erg goed presteert in uitwedstrijden. Dit is erg bruikbare informatie.

Compleetheid selectie

Afgelopen weekend verloor Twente van Go Ahead Eagles en werd er veel gesproken over de afwezigheid van de spelers die het normaal gesproken ‘neerzetten’. Spelers als Zerrouki en Sadílek zijn erg belangrijk voor Twente en miste beide het duel van vorig weekend.

Sadílek geeft in een interview aan dat hij tegen PSV weer kan gaan aantreden, Zerrouki is nog even een twijfelgeval. Wel mist FC Twente een andere speler, namelijk Kjolo. Daarnaast mist Twente nog iets anders: publiek. Na het wangedrag van de Twente supporters tegen Go Ahead heeft de KNVB besloten om geen uitsupporters toe te laten tijdens de wedstrijd tegen PSV. Hiermee hoopt de KNVB te bereiken dat er minder vuurwerk afgestoken wordt en dat het demonteren en op het veld gooien van stoeltjes helemaal niet meer gebeurt.

Bij PSV worden er weinig verrassingen verwacht al kunnen er natuurlijk wel nog spelers geblesseerd raken in de return tegen Sevilla. Dit wachten wij nog even af.

Vorm

De vorm van een team is van erg veel verschillende dingen afhankelijk, een aantal van de factoren die hier een grote rol in spelen zijn hierboven uitgebreid besproken. Natuurlijk blijft vorm altijd iets ontastbaars en kan het zo weer omslaan, toch denken wij een goed beeld te hebben van de vorm van beide ploegen.

PSV zit in een rommelige periode maar weet bij vlagen toch het beste in zichzelf naar boven te halen. Verder zijn zij thuis erg sterk en scoren zij makkelijk. Twente heeft een aardige klap te voorduren gekregen en mag geen supporters meenemen. De selectie van Twente is niet helemaal stabiel en op basis daarvan schatten wij de vorm van Twente lager in dan die van PSV.

Eigen interpretatie

We kunnen een aantal dingen vaststellen na dit vooronderzoek.

  1. In confrontaties tussen Twente en PSV wordt er doorgaans veel gescoord.
  2. Twente wint maar een klein deel van zijn uitwedstrijden.
  3. PSV is een van de sterkste thuis-teams van de Eredivisie.
  4. Twente mag geen supporters meenemen.
  5. De selectie van Twente is niet compleet.

Op basis van deze vijf punten doen wij een voorspelling van 3-1 voor PSV Eindhoven. Zij gaan er met de punten vandoor en maken zo het gat met de club uit Enschede zes punten. Wil je zelf ook graag een sportweddenschap afsluiten aan de hand van deze PSV-FC Twente voorspelling of wil je misschien wedden op andere wedstrijden? Klik dan nu op de knop hieronder en maak binnen enkele minuten een account aan! Speel bewust 18+ 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden