21/02/2023

Voetbalwedtips

Wedden op voetbal wordt steeds populairder in Nederland en een groot deel van de wedders is op zoek naar ´winnende sportweddenschappen´. Een van de manieren om slechte sportweddenschappen uit te filteren is door te kijken naar de beschikbare voetbalwedtips. Op deze pagina leggen wij uit waar je dagelijkse wedtips kunt vinden en hoe je de wedtips het beste kunt toepassen.

voetbalwedtips

Wat zijn wedtips?

Wedtips zijn adviezen die je kunt gebruiken voordat of tijdens het afsluiten van een sportweddenschap. Er zijn veel verschillende soorten wedtips, zo kunnen bepaalde strategieën gelden als wedtips, zijn voorspellingen wedtips en kun je in een voorbeschouwing van een bepaalde wedstrijd soms ook wedtips vinden.

Informatie is overal, nu alleen nog ervoor zorgen dat je de juiste informatie uitkiest en dit toepast voorafgaand aan het wedden op voetbal. Een van de adviezen die wij graag geven is het uitvoeren van een vooronderzoek voorafgaand aan je sportweddenschap. Daarnaast is het erg belangrijk dat je de juiste bookmaker zoekt om deze wedtips bij in te zetten. Het is natuurlijk erg zonde wanneer je minder winst maakt omdat de quoteringen niet even hoog zijn als bij andere bookmakers. Hieronder zetten wij daarom onze favoriete bookies neer, hier zijn altijd de juiste quoteringen te vinden. Maak daarom nu binnen een paar minuten een account aan en begin met geld verdienen met de voetbalwedtips.

Vooronderzoek

Het uitvoeren van een vooronderzoek is niet erg ingewikkeld, de juiste informatie moet bij elkaar worden gezocht en aan de hand hiervan kun je makkelijker bepalen wat voor sportweddenschap je moet afsluiten. Er is ongelofelijk veel informatie beschikbaar voorafgaand aan een voetbalwedstrijd, het is daarom belangrijk dat je weet welke informatie belangrijk is en op wat voor manier je hierop kunt inspelen.

Voorgaande resultaten

Een van de statistieken waar je naar kunt kijken zijn de resultaten die het team waar je op wilt gaan wedden de afgelopen tijd heeft behaald. Hebben ze bijvoorbeeld de laatste tien wedstrijden allemaal gewonnen? Zijn de resultaten erg wisselvallig? Verliezen ze alles en zitten ze in een negatieve spiraal?

Aan de hand van de voorgaande resultaten kun je inschatten wat de sfeer in de groep is. Wanneer een team erg veel wedstrijden achter elkaar heeft gewonnen kan dit zorgen voor een erg goede sfeer en een zelfvertrouwen boost. Verliest een team een aantal wedstrijden op rij dan gebeurt het tegenovergestelde, de speelstijl wordt in twijfel getrokken, de coach komt onder druk te staan en de spelersgroep is een stuk minder zelfverzekerd dan een groep die de laatste wedstrijden gewonnen heeft. Voorgaande resultaten zijn om deze redenen een belangrijk onderdeel van het vooronderzoek.

Onderlinge resultaten

Bij voetbal is het heel simpel: twee teams spelen tegen elkaar en het team wat het meeste doelpunten weet te maken wint de wedstrijd. Sommige teams komen hebben een speciaal gevoel bij een bepaalde tegenstander, dit kan met rivaliteit te maken hebben of het feit dat het altijd lastig is om van deze bepaalde ploeg te winnen.

Kijk bijvoorbeeld naar FC Utrecht-Ajax, vanuit Ajax is er geen echte rivaliteit tegenover Utrecht maar de wedstrijden in de Galgenwaard worden maar zelden gewonnen. Voor de Domstedenlingen is dit namelijk dé wedstrijd van het seizoen.

Dit soort statistieken zijn erg eenvoudig te vinden en kunnen van grote invloed zijn op de uitkomst van de wedstrijd en dus jouw sportweddenschap. Het bekijken van de onderlinge resultaten is daarom erg belangrijk.

Compleetheid van de selectie

Voetbal is een sport die beslist kan worden op details. De details worden vaak gebracht door bepalende spelers. Denk bijvoorbeeld aan een Mohammed Kudus bij Ajax, Kevin de Bruyne bij City of Messi bij Paris. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de blessures en de compleetheid van de selectie in het algemeen.

Zo kunnen er automatismen wegvallen wanneer bijvoorbeeld de aanvoerder op het laatste moment ziek blijkt te zijn. Speel hier slim op in en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vorm

In alle voetbalpraatprogramma’s komt deze term minimaal één keer per uitzending naar voren: is een speler in vorm of is hij juist uit vorm? Wanneer slaat het om en wat komt er kijken bij de vorm van een speler. Zoals al beschreven wordt in de alinea: ‘compleetheid van de selectie’ kan één speler een grote impact hebben op het uiteindelijke resultaat van de wedstrijd.

Dit geldt ook voor vorm. Het kan gaan om vorm van een speler, van een team of zelfs van de hele selectie. De vorm van bepaalde spelers en/of teams kunnen van grote invloed zijn op de uitkomst van een wedstrijd. Zit een belangrijke speler niet helemaal lekker in z’n vel? Denk er dan goed over na voordat je een sportweddenschap afsluit.

Wedtips Vitisport

Een andere manier van voorbereiden op het afsluiten van een sportweddenschap is het raadplegen van een wedtipwebsite zoals Vitisport. Hier zijn statistieken, voorspellingen en andere soorten informatie beschikbaar. De website van Vitisport kan misschien voor wat verwarring zorgen wanneer je hem voor het eerst gebruikt. Lees daarom nu onze pagina met uitleg over het gebruiken van Vitisport.

vitisport

Bij Vitisport worden voorspellingen gedaan voor onder andere voetbalwedstrijden, tenniswedstrijden en handbalwedstrijden. Het mooie van de voorspellingen van Vitisport is dat er niet alleen een winnaar wordt aangewezen maar dat er ook een voorspelling wordt gedaan voor de exacte uitslag van de wedstrijd. Hierdoor kun je met de wedtips van Vitisport een stuk meer verschillende kanten op dan met de reguliere wedtips van andere websites.

Maak daarom dus vooral gebruik van de voetbalwedtips van Vitisport en doe je voordeel met de expertise van Vitisport. De voorspellingen zijn volledig gebaseerd op een wiskundig algoritme die alle relevante informatie omzet in een voetbalwedtip.

Wekelijkse voetbalwedtips

Aan de hand van alle onderdelen die wij in dit artikel hebben genoemd geven wij zelf iedere week een nieuwe voetbalwedtip. Hierin gebruiken wij een combinatie van onze eigen expertise, de informatie op Vitisport en doen wij eerst een vooronderzoek zoals deze beschreven staat wat eerder op deze pagina.

Wil je graag wat van onze oude wedtips teruglezen? Of ben je benieuwd naar de wedtip van deze week? Klik dan nu hier en doe er je voordeel mee!

Wed-community

Zoals je misschien wel weet zijn er elke dag erg veel mensen opzoek naar de beste voetbalweddenschap. Een bepaald deel van hun kiest ervoor om zijn ideeën te delen met de rest van de gokwereld. Zo zijn er verschillende wed-community’s in Nederland waar je (soms gratis en soms betaald) voetbalwedtips kunt vinden.

Ons advies is om het opstellen van sportweddenschappen zo dicht mogelijk bij jezelf te houden. Blijf altijd zelf nadenken en hou de bedragen waar je mee speelt laag. Op deze manier hou je het wedden leuk en zal je er minder mee zitten wanneer je een keer een sportweddenschap verliest of vergeet af te sluiten. Speel bewust 18+.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden