02/03/2023

Liverpool – Manchester United Voorspelling

Dit weekend nemen The Red Devils het op tegen The Reds. Het wisselend presterende Liverpool van Jürgen Klopp zoekt aansluiting bij de top-6, gaat het ze lukken om de sterke selectie van Ten Hag te verslaan? Lees het nu in onze onderbouwde Liverpool-Manchester United voorspelling.

De voorspelling is gebaseerd op een zogenoemd vooronderzoek. Er wordt gekeken naar de beschikbare informatie en er wordt een beroep gedaan op voorspellingssite Vitisport.nl. Lees daarom vooral verder en doe je voordeel met de Liverpool-Manchester United voorspelling van 123Sportweddenschap.nl

Liverpool – Manchester United Voorspelling

man u liverpool

Vooronderzoek

Voordat we een voorspelling kunnen geven voor dit topaffiche maken wij eerst gebruik van een vooronderzoek. Met dit vooronderzoek bekijken wij de beschikbare statistieken van beide teams, daaronder vallen onderdelen als voorgaande resultaten en eerdere confrontaties tussen de twee teams.

Ondanks het feit dat ‘vorm’ vaak beschreven wordt als iets ongrijpbaars doen wij met elke voorspelling toch een poging. Op basis van de externe gebeurtenissen en vooral de voorgaande wedstrijden proberen wij te bepalen in wat voor vorm een team verkeert. Aan de hand van dit vooronderzoek stellen wij een sportweddenschap op. Door gebruik te maken van zo’n vooronderzoek zijn de winkansen aanzienlijk hoger, wil je weten hoe dit precies in z’n werking gaat? Lees dan vooral verder, onder onze wedtip staat een uitgebreide uitleg over de opbouw van het vooronderzoek.

Voorgaande resultaten

Zoals we hierboven al aangaven zijn de voorgaande resultaten een van de belangrijkste onderdelen van het vooronderzoek. De resultaten zeggen immers veel over de kwaliteit en effectiviteit van een team.

Liverpool: in de laatste tien wedstrijden van Liverpool werd er vier keer verloren en twee keer gelijkgespeeld. De overige vier wedstrijden werden gewonnen. Een groot verschil met voorgaande jaren (Champions League winst, 2e, 3e en 1e plek in de Premier League). Op dit moment staat Liverpool op de zesde plaats, liggen ze uit de FA Cup en verloren zij de eerste wedstrijd in het tweeluik overtuigend van Real Madrid (2-5). Lang verhaal kort zit Liverpool in een erg slordige periode, ze krijgen veel doelpunten tegen en zijn onnauwkeurig in de afronding.

Manchester United: waar het bij Liverpool onrustig is, blijft United erg constant in zijn resultaten. In Manchester is namelijk al tien wedstrijden op rij nog niet verloren. De hand van Ten Hag is duidelijk zichtbaar dit seizoen. De oud-Ajaxcoach lijkt overal invloed op uit te oefenen en behaald winst na winst met zijn zelf samengestelde selectie.

Onderlinge resultaten

Over de onderlinge resultaten kunnen we hetzelfde zeggen als over de voorgaande resultaten van Liverpool: wisselvallig. Alles komt naar voren, winstpartijen, verliespartijen en gelijke spelen. Van de laatste vijf confrontaties wist Liverpool er 3 te winnen. Daarnaast is het opvallend dat er met een uitzondering daargelaten minimaal vier keer wordt gescoord.

Beide ploegen hebben op dit moment veel om voor te spelen, de Europese tickets staan op het spel en beide teams hebben de mogelijkheid om met deze drie punten dichterbij hun concurrenten te komen. Wij van 123Sportweddenschap.nl verwachten daarom hard tegen hard, veel doelpunten en spektakel.

Compleetheid selectie

Voor beide selecties geldt dat er geen sprake is van overdreven kwaliteit in de breedte. Hiermee bedoelen we dat er geen absolute toppers op de bank zitten waarvan je zeker weet dat ze het verschil kunnen maken. Er zijn bij beide selecties geen blessures bij topspelers, alle bepalende spelers zijn fit en klaar om het verschil te maken.

Als we het hebben over de compleetheid van de selectie dan kunnen we Sadio Mané ook niet onbesproken laten. De voormalig Liverpool ster wordt erg gemist, vervangers als Jota, Gakpo en Diaz kunnen nog niet brengen wat Mané wél kon. Dit wordt aangewezen als één van de oorzaken van het wisselende resultaat van Liverpool.

Vorm

Uitschakeling in de FA Cup, vernedering in de Champions League en wisselende resultaten in de Premier League zijn allemaal hints dat Liverpool er niet zo lekker in zit. De automatismen worden niet meer uitgevoerd zoals dat in 2019-2022 wél lukte. Daarbij is het normaal gesproken niks voor Liverpool om in eigen huis puntenverlies te lijden. Toch verloren ze dit jaar een keer en werd er drie keer gelijkgespeeld op het eigen Anfield.

De verliespunten van Manchester United in de Premier League mogen dan in de uitwedstrijden zitten, toch zijn ze alles behalve kansloos. Van de laatste tien wedstrijden werd er geen een verloren, dat geeft natuurlijk zelfvertrouwen. De eerste prijs sinds lange tijd is binnen en de volgende ronde van de Europa League is bereikt ten koste van Barcelona.

Eigen interpretatie

Ondanks het feit dat Liverpool er slecht opstaat moeten we niet vergeten dat een thuisspelend Liverpool altijd raar uit de hoek kan komen. Het is daarom bij lange na niet uitgesloten dat Liverpool deze wedstrijd over de streef weet te trekken.

United verkeert in zo’n goede sfeer dat het bijna ondenkbaar is dat ze deze wedstrijd niet zullen scoren, Liverpool scoort misschien iets minder makkelijk maar heeft wél het thuispubliek achter zich. Voorgaande confrontaties wijzen uit dat deze wedstrijd alle kanten op kan. Met deze feiten en ons volledige vooronderzoek in het achterhoofd zijn wij tot de wedtip: “beide teams scoren + over 2.5 goals” gekomen. Wil je deze sportweddenschap graag afsluiten bij een bookmaker? Maak dan nu een account aan bij Unibet door op de knop onderaan de pagina te drukken. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden