26/10/2022

Wedtips Week 43

Deze week bezoeken we het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Hier nemen SC Heerenveen en FC Utrecht het op zaterdag 29 oktober tegen elkaar op. Deze wedstrijd is voor beide ploegen erg belangrijk. Ze staan namelijk op de zevende en achtste plaats en willen graag nog wat plekken stijgen. Daarnaast zitten in de subtop de ploegen erg dicht bij elkaar en kan je dus zomaar drie plekken zakken wanneer je dit soort wedstrijden verliest. De wedstrijd is op ZA 29 okt. Om 16:30 (Nederlandse tijd). Lees hieronder onze wedtips!

De door ons geselecteerde wedtip is: Heerenveen wint de wedstrijd. Je kunt hiermee 2.3x je inzet winnen.

Deze wedtip kan je afsluiten bij TOTO Sportweddenschappen of Circus Sport & Casino.

heerenveen utrecht

Vooronderzoek

Voordat je een sportweddenschap afsluit is het altijd aan te raden om een kort vooronderzoek uit te voeren. Maar waar je nou naar kijken? En hoe pas je dat het beste toe op de beschikbare wedopties? Hieronder zetten wij een beschrijving neer van hoe we dit hebben aangepakt voor deze wedstrijd. Iedere wedstrijd is anders maar toch zijn er een aantal trucjes die je op iedere wedstrijd toe kunt passen.

Een vooronderzoek hoeft vaak niet langer dan 5 minuten te duren en kan jouw kansen om de sportweddenschap winnend af te sluiten aanzienlijk vergroten. Gebruik daarom onze wedtips als een voorbeeld en probeer zelf eens een vooronderzoek uit te voeren!

Recente vorm

Een van de onderdelen die je altijd even in de gaten moet houden is de recente vorm van beide teams. Wanneer we naar de vorm van SC Heerenveen kijken zien we dat dit erg wisselvallig is. Er wordt gelijkgespeeld tegen het zwakke Go Ahead Eagles, er wordt gewonnen van FC Twente en verloren van PSV. Wat wel gelijk opvalt is dat er weinig tegendoelpunten werden geïncasseerd de laatste wedstrijden (met uitzondering van de wedstrijd tegen Ajax).

FC Utrecht heeft een zware aantal weken achter de rug. In een korte tijd moesten zij namelijk tegen AZ, PSV én Ajax. Verder werden er wel punten gepakt tegen onder andere Vitesse en Excelsior maar ging dit allemaal niet van harte.

Historie

Wanneer we terugkijken naar de historie van deze wedstrijd zien we wisselende resultaten. De ene keer wint SC Heerenveen, dan wint FC Utrecht weer maar er wordt ook af en toe gelijkgespeeld. Wel zien we in deze wedstrijden niet overdreven veel doelpunten (net zoals we zagen bij de recente vorm van SC Heerenveen).

Verder kunnen we nog kijken naar de resultaten in de thuiswedstrijden van Heerenveen en de uitwedstrijden van Utrecht. Heerenveen speelt deze zaterdag immers thuis. We kunnen hieruit opmaken dat Utrecht niet makkelijk punten pakt in uitwedstrijden en dat Heerenveen redelijk steady is in het eigen stadion. Heerenveen verloor namelijk maar één thuiswedstrijd en dat was tegen PSV.

Conclusie

We hebben tijdens het vooronderzoek vastgesteld dat SC Heerenveen niet veel tegendoelpunten krijgt en dat gaan we dus ook gebruiken voor onze wedtips. FC Utrecht pakt met uitwedstrijden moeilijk punten en SC Heerenveen heeft alleen nog van PSV verloren in eigen huis. Onze verwachting is dan ook dat Heerenveen gaat winnen met 1-0, 2-0 of 3-0.

Speel bewust 18+

Resultaat

De wedstrijd tussen Heerenveen en FC Utrecht eindigde in verlies voor Heerenveen. Ondanks het betere spel van de Friezen werden zij aftroeft door onder meer een bal die ertussen viel na een corner. Het balletje blijft rond en Heerenveen verloor met 1-2. Wil je meer van dit soort wedtips lezen? Neem dan nu een kijkje op onze algemene pagina waar alle verschillende wedtips worden neergezet. Een andere mogelijkheid is de wedtips voor het WK. Dit is een aparte pagina waar we speciaal wedtips plaatsen voor het WK in Qatar. Klik op deze link om een kijkje te nemen bij de wedtips voor het WK in Qatar. 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden