16/10/2022

Wedtip Week 41

Deze week zoeken wij het dicht bij huis en zullen we een sportweddenschap gaan selecteren voor de wedstrijd: AZ – Feyenoord op 16 oktober om 16:45. Hieronder staat een wedtip voor die wedstrijd.

De door ons geselecteerde weddenschap is: Feyenoord wint en beide teams scoren. Je kunt hiermee 4.75x je inzet winnen. Bij een inzet van €10 betekent dit dus een uitbetaling van €47,50.

az feyenoord

Vooronderzoek

Hieronder zullen wij aan de hand van verschillende stappen verklaren waarom we voor deze sportweddenschap hebben gekozen en waar de wedtip op is gebaseerd. Al deze informatie is voor iedereen beschikbaar en is volledig gratis.

De historie van Beide teams scoren

In vier van de vijf laatste wedstrijden van AZ in de Eredivisie wisten beide teams te scoren. Daarnaast komt dit feitje ook weer terug in de historie van AZ – Feyenoord. In alle voorgaande edities van dit jaar en vorig jaar werd er door beide ploegen minimaal één keer gescoord.

Thuisvoordeel van Feyenoord en AZ 

Wanneer een team in het eigen stadion speelt wordt er vaak gesproken van ´thuisvoordeel´. Er hoeft niet gereisd te worden, de spelers worden optimaal verzorgd door het eigen personeel en het thuispubliek geeft de complete selectie vaak de kracht die ze nodig hebben om een wedstrijd over de streep te trekken.

Feyenoord

Bij Feyenoord is dit effect in de Eredivisie erg sterk te merken. Zo werden drie van de vier thuiswedstrijden gewonnen en werd er in eigen huis nog geen een keer verloren. Het doelsaldo in het eigen stadion is erg indrukwekkend: negen doelpunten voor en nul tegen. Hier heeft Feyenoord deze wedstrijd echter weinig aan, ze moeten immers helemaal naar Alkmaar voor de uitwedstrijd tegen AZ.

AZ

AZ maakt goed gebruik van het thuisvoordeel en versloeg zelfs regent landskampioen Ajax in eigen huis met 2-1. Daarnaast werd er ook door AZ nog geen thuiswedstrijd verloren en gaan zij met een goed gevoel naar de wedstrijd tegen Feyenoord.

Topvorm

AZ verkeert in de Eredivisie in bloedvorm en is op dit moment koploper, tegen FC Utrecht werd er wederom resultaat gehaald en bovenal erg goed voetbal gespeeld. Bij Feyenoord ging het wat moeizamer maar werd er ook gewonnen van Twente. Wel ging hier een dubieuze rode kaart voor Twente aan vooraf terwijl dragende speler Orkun Kökcü minuten hiervoor een soortgelijke overtreding maakte.

Al deze verschillende factoren bij elkaar hebben geleid tot onze voorspelling van deze week. Wij van 123Sportweddenschap rekenen op een 1-3, 1-2 of 1-4 en zijn benieuwd naar de afloop van deze wedtip! Tot volgende week!

Speel bewust 18+

Resultaat

De wedstrijd tussen AZ en Feyenoord is geëindigd in 1-3 voor Feyenoord. Dit betekent dat de wedtip correct was. Beide teams hebben namelijk gescoord en Feyenoord heeft de wedstrijd gewonnen. Wil je graag meer van dit soort wedtips bekijken? Neem dan nu een kijkje op de algemene pagina van de wedtips en zoek de meest recente wedtip op!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden