09/02/2023

Champions League Voorspellingen

Misschien wel het meest prestigieuze toernooi in het hele voetbal: de Champions League. Alle topclubs uit de topcompetities in Europa nemen het ieder jaar in deze competitie tegen elkaar op.

De Champions League is daarnaast een van populairste evenementen om op te wedden. Hoe lekker zou het zijn als jij kunt beschikken over de beste Champions League voorspellingen? Doe daarom nu je voordeel met deze pagina en zorg ervoor dat ook jij geld kunt verdienen aan de hand van onze Champions League voorspellingen.

cl wedden

Voetbal voorspellingen Champions League

Door de populariteit van de Champions League is het erg eenvoudig om veel informatie te vinden voorafgaand aan de wedstrijd. Dit is erg handig wanneer je een sportweddenschap af wilt gaan sluiten. Op onze pagina met wedtips leggen wij uit hoe je een sportweddenschap voor kunt bereiden en hoe je op de juiste manier een vooronderzoek uitvoert. Zo’n vooronderzoek kan de winkansen van jouw sportweddenschap aanzienlijk vergroten.

Op verschillende soorten sites worden voetbal voorspellen gedaan voor de Champions League. Natuurlijk is niet iedere site even betrouwbaar. Een van de sites waar wij van 123Sportweddenschap.nl goede ervaringen mee hebben is: Vitisport.nl. Hier worden wedtips gegeven op basis van een wiskundig algoritme.

Dit algoritme pakt alle beschikbare statistieken en andere informatie en gebruikt dit om uitspraken te doen over het resultaat van voetbalwedstrijden. Naast het resultaat van bepaalde wedstrijden geven ze ook een Champions League voorspelling voor de exacte uitslag van de wedstrijd. Wanneer je weet hoe je Vitisport moet gebruiken kun je hier veel voordeel uit halen.

Waar kun je het beste wedden op de Champions League?

Door het vele aanbod van voetbalweddenschappen kan het nog wel eens lastig zijn om een keuze te maken waar je jouw sportweddenschap af gaat sluiten. Dit snappen wij bij 123Sportweddenschap.nl maar al te goed. Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt van de beste Nederlandse aanbieders van sportweddenschappen. Hieronder staan de bookmakers waar je het beste jouw sportweddenschap op de Champions League kunt afsluiten. Wil je een van onze Champions League voorspellingen toepassen? Maak dan nu een account aan bij een van deze aanbieders!

 

Champions League voorspellingen

Het WK ligt ondertussen alweer een tijdje achter ons en het is weer tijd om ons volledig te focussen op het clubvoetbal. Er wordt op de Europese velden alweer volop gebald en het wordt tijd dat de slapende reus genaamd: Champions League ook weer wakker wordt.

Er zijn nog zestien teams over in de competitie en wij van 123Sportweddenschap.nl zullen je wat wedtips geven om mee te nemen richting de aankomende Champions League wedstrijden. Verder doen we een voorspelling wie de volgende ronden gaan bereiken en wie de uiteindelijke winnaar wordt van deze editie van de Champions League.

Knock-out fase

 • Manchester City
 • Liverpool
 • Tottenham Hotspur
 • Chelsea
 • Bayern München
 • Borussia Dortmund
 • Eintracht Frankfurt
 • RB Leipzig
 • Internazionale
 • Napoli
 • AC Milan
 • FC Porto
 • Benfica
 • Real Madrid
 • Paris Saint-Germain
 • Club Brugge

Dit zijn de ploegen die nog meedoen om een finaleplek en uiteindelijk hopen de cup met de grote oren omhoog te mogen houden. Opvallend is de slechte vertegenwoordiging van Spanje, slechts één Spaans team heeft het gered tot de knock-out fase. Helaas ontbreekt Nederland volkomen, de Belgen leveren wel nog een ploeg namelijk: Club Brugge. Club Brugge presteert slecht in de competitie en hopen het seizoen toch nog wat op te leuken door hoge ogen te gooien in de Champions League.

Achtste finales

De loting is al een tijdje bekend, er zijn allerlei regels die gelden bij zo’n loting maar de belangrijkste was: ploegen uit hetzelfde land kunnen elkaar niet loten. Hieronder een overzicht van de loting van de achtste finales

RB Leipzig – Manchester City
Club Brugge – Benfica
Liverpool – Real Madrid
AC Milan – Tottenham Hotspur
Eintracht Frankfurt – Napoli
Borussia Dortmund – Chelsea
Internazionale – FC Porto
Paris Saint-Germain – Bayern München

Zoals je kunt zien zitten er aardig wat topwedstrijden tussen. Maar wie trekt er dit keer aan het langste eind? Op basis van de historie, vorm, quoteringen en natuurlijk met behulp van Vitisport.nl doen wij hieronder voorspellingen voor de achtste finales.

Voorspellingen Champions League

RB Leipzig – Manchester City

De vloek van Manchester City duurt voort. In de prijzenkast staan zo’n beetje alle mogelijke prijzen die er te winnen zijn maar er ontbreekt er nog steeds eentje. Namelijk de Champions League. In 2021 was City er erg dichtbij maar verloren zij de finale van landgenoot Chelsea. Door al deze teleurstellingen is het winnen van de Champions League doel nummer 1 voor Guardiola en zijn selectie.

Onze verwachting is dan ook dat Manchester met volle kracht op RB Leipzig af zal stevenen. Een kracht die voor RB Leipzig een maatje of tien te groot is. Hierdoor zijn wij er sterk van overtuigd dat Manchester City de volgende ronde zal bereiken.

Manchester City naar de volgende ronde.

Club Brugge – Benfica

Slechts vier wedstrijden had Club Brugge nodig om zich te plaatsten voor de knock-out fase van de Champions League. Een topprestatie, zeker voor een Belgische club. Dit kon echter het ontslag van de coach niet voorkomen, hij werd ontslagen (vooral door de dramatische resultaten in de competitie).

Bij Benfica is het tegenovergestelde aan de hand, oud PSV-coach Roger Schmidt verliest haast geen wedstrijd en is in bloedvorm. Zo schakelde zij Juventus uit en verloren zij in eigen land nog maar één keer.

Benfica naar de volgende ronde

Liverpool – Real Madrid

Een van de mooiste wedstrijden van de achtste finales is het affiche tussen Liverpool en Madrid. De twee teams treffen elkaar normaal gesproken alleen in de finale van dit toernooi. (twee keer in de laatste vijf versies van de Champions League).

champions league wedden

Een van de twee ploegen gaat dit keer de finale zeker niet halen. Er kan immers maar een ploeg door naar de kwartfinale. Om te bepalen wie er meer kans heeft op deze plek kijken we naar de vorm van de twee ploegen. Madrid speelt in de competitie mooi voetbal en heeft een complete en brede selectie. Liverpool is Sadio Mané verloren en heeft er niet zoveel voor terug gekregen. In de competitie wordt er ondermaats gepresteerd en ook de Champions League gaat Liverpool daarom niet met een gerust hart in.

Real Madrid naar de volgende ronde

AC Milan – Tottenham Hotspur

Dan krijgen we de kampioen van Italië tegen een ploeg die eigenlijk nooit echt prijzen pakt. AC Milan verkeert in een niet al te beste vorm (wonnen in januari geen enkele wedstrijd) maar staan nog steeds op de tweede plaats in de Serie A.

Bij Tottenham gaat het naar behoren en worden gemiddelde resultaten geboekt. Met de kennis van ervaren coach Antonio Conte kon dit misschien wel eens het jaar van Tottenham Hotspur gaan worden.

Tottenham naar de volgende ronde


Eintracht Frankfurt – Napoli

Frankfurt mocht dit jaar mee doen met de Champions League omdat zij vorig jaar de Europa League wonnen. Dit was natuurlijk een goede prestatie maar verder hebben we eigenlijk maar weinig bijzonders gezien van deze Duitse subtopper.

Het tegenovergestelde geldt voor Napoli, zij hebben een topseizoen en overklaste Ajax tot twee keer toe in de groepsfase. Wij bij 123Sportweddenschap.nl zien Napoli als een van de favorieten voor de Champions League titel.

Napoli naar de volgende ronde


Borussia Dortmund – Chelsea

De tweede wedstrijd tussen twee absolute topploegen, en dus zeker een wedstrijd om naar uit te kijken. Een van de spelers van Borussia Dortmund is al het hele seizoen een lust voor het oog, we hebben het dan natuurlijk over supertalent Jude Bellingham. Is zijn aanwezigheid bij Dortmund genoeg om van Chelsea te winnen?

Met Chelsea gaat het niet al te best. Er wordt volop geld uitgegeven aan nieuwe spelers maar de resultaten veranderen maar nauwelijks. Ondertussen staat Chelsea in de competitie ergens onderaan in de middenmoot en het is binnen club in een woord: onrustig.

Dortmund naar de volgende ronde


Internazionale – FC Porto

Naast Benfica zit FC Porto er ook weer gewoon bij, het zou zo maar kunnen dat er maar liefst twee Portugese teams zich plaatsten voor de kwartfinale van de Champions League. Inter heeft tot nu toe een belabberd seizoen en weet al zeker dat het geen kampioen wordt dit jaar.

Porto staat sterk in de schoenen en weet reeds zijn mannetje te staan onder leiding van de 39-jarige Pepe. Inter Milaan is gewaarschuwd en moet op zijn allerbest zijn willen ze een kans maken tegen de powerhouses van FC Porto.

Porto naar de volgende ronde

Paris Saint-Germain – Bayern München

Het mooiste affiche van deze speelronde is natuurlijk PSG tegen Bayern. Eerder in dit artikel beschreven wij de wens van Manchester City om de Champions League te winnen, dit geldt ook voor PSG maar dan in het kwadraat. Al meerdere jaren doen zij er alles aan om een zo goed mogelijk team bij elkaar te kopen om hoge ogen te gooien op het internationale podium.

In 2020 was dit affiche de Champions League finale, Coman kopte toen in de tweede helft het enige doelpunt van die wedstrijd binnen en stuurde de Parijzenaren met een tweede plaats terug naar Frankrijk. Natuurlijk weet iedereen dat Messi er nu bij is en dat de sterren: Neymar en Mbappé er ook nog zijn, maar zullen ze opgewassen zijn tegen de Bayern-machine?

Bayern naar de volgende ronde

De weg naar de finale

Natuurlijk zou het mooi zijn als je nu al zou weten wie de Champions League gaat winnen. Als het aan de bookmakers ligt dan is het duidelijk: Manchester City wordt door hun namelijk als absolute favoriet bestempeld.

Onze keuze voor de winnaar van de Champions League dit jaar is Napoli. Tegen een quotering van 11x je inzet kun je erg veel geld verdienen met een sportweddenschap op: Napoli wint de Champions League. Doe er daarom maar mee wat je zelf wilt. Hieronder zetten wij een knop neer waar je een account aan kunt maken bij Unibet. Hier kun je zelf een poging wagen om aan de hand van een vooronderzoek sportweddenschappen af te sluiten aan de hand van onze Champions League voorspellingen. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden