Jacks Sportbonus 50x je inzet voor vier doelpunten

Het voetbalseizoen is pas net begonnen en we hebben nu al een heuse Super Sunday. In Nederland staan er twee toppers op het programma maar hier houdt het niet op. In Italië en Frankrijk staan ook topaffiches op het programma en komen alle sterren tegen elkaar in actie. Jack’s speelt hier op een aantrekkelijke manier op in en biedt een Jacks Sportbonus aan waarmee je 50x je inzet kunt winnen!

wedden op ajax

Topwedstrijden

In de Nederlandse Eredivisie worden er twee topwedstrijden gespeeld. Ajax neemt het in Alkmaar op tegen AZ en PSV speelt thuis tegen Feyenoord. De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV is erg belangrijk in de strijd om de titel. Op dit moment staat Feyenoord namelijk twee punten achter op Ajax. PSV loopt nog drie punten achter en kan met een overwinning de druk opvoeren en Feyenoord inhalen.

In Italië wordt er uiteraard ook weer gevoetbald en worden zeker niet de minste wedstrijden gespeeld. AS Roma neemt het op tegen Atalanta en AC Milan speelt tegen Napoli. Wij van 123Sportweddenschap.nl verwachten dat de wedstrijden erg leuk worden om naar te kijken omdat de teams in de serie A redelijk dicht bij elkaar zitten op het gebied van kwaliteit. Hierdoor krijg je spannende wedstrijden die alle kanten op kunnen gaan.

Bij de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is dit ook het geval. Feyenoord zit na de 6-0 winst op Sturm Graz in een ongelofelijke flow en is hongerig naar meer. Bij PSV is er alles behalve sprake van een goede flow. Hun laatste twee wedstrijden bestaan uit een moeizame overwinning in eigen huis op RKC Waalwijk en een gelijkspel tegen de nummer 3 van Noorwegen. Niet echt een lekkere uitgangspositie dus.

In Frankrijk nemen twee Franse topclubs het tegen elkaar op. Het Olympique Lyon van Peter Bosch speelt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Kan de Nederlander voor een verassing zorgen en de punten in Lyon houden?

Jacks Sportbonus

Wanneer je nu een account aanmaakt bij Jack’s, en een storting doet van minimaal €10, kan je de nieuwe sportbonus claimen en een sportweddenschap afsluiten aan de hand van een verhoogde quotering. Je maakt dan gebruik van een promo van Jack´s Sport en kunt een sportweddenschap afsluiten tegen een quotering van maar liefst 50.00!

Je kunt deze promo gebruiken voor een wedoptie naar keuze. Waar je op inzet is volledig aan jou zolang je maar twee wedstrijden met elkaar combineert. Je kunt proberen te voorspellen welke teams er gaan winnen maar wij adviseren om met deze verhoogde quotering sportweddenschappen uit te kiezen met zo weinig mogelijk risico.

Een goed voorbeeld hiervan is de wedoptie: Both teams to score. Bij de wedstrijden AZ-AJAX en PSV-FEYENOORD staat hiervoor namelijk slechts een quotering van rond de 1.50. Hierdoor heb je een stuk minder risico en dus ook een grotere kans om de weddenschap te winnen. Al deze teams hebben een topaanval en gaan er alles aan doen om te winnen. De kans is dan ook groot dat er veel doelpunten gaan vallen. Wil je graag een poging wagen en aan de hand van deze Jacks Sportbonus een sportweddenschap afsluiten? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan bij Jack’s Sport & Casino. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden