Nieuws |

16/08/2022

BetCity is de nieuwe sponsor van Vandaag Inside

Na de rellen rondom het ´kaarsverhaal´ van Johan Derksen stapte meerdere sponsoren van het programma Vandaag Inside op. Meerdere van die sponsoren keerden niet meer terug. Een daarvan is TOTO Sportwedddenschappen. Zij worden vervangen door directe concurrent BetCity. De Amsterdamse bookmaker springt maar wat graag in het achtergelaten gat en bemachtigt een rubriekje in de goed bekeken show.

betcity sponsor

BetCity nieuwe sponsor Vandaag Inside

Vandaag Inside begint ondanks de vele ophef weer ´gewoon´ aan een nieuw seizoen en houdt vast aan het klassieke concept met van der Gijp, Genee en Derksen als basis. Even leek het erop dat het programma op zou houden te bestaan. Nu is dit al vaker voorgekomen maar nu leek het dan echt zo ver. Derksen werd overal aan de schandpaal genageld en besloot om zich terug te trekken uit het programma. Genee en Van der Gijp sloten zich hier al snel bij aan en zeiden niet verder te willen zonder Derksen.

Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd met de directie van Talpa besloot het drietal tóch door te gaan. Door Vandaag Inside te gaan sponsoren legt BetCity contact met de wat oudere Nederlander. De gemiddelde kijken van het programma is immers een man van middelbare leeftijd. Op deze manier zorgt BetCity ervoor dat zij op het gebied van sportwedden bekend worden onder de mannen van tussen de 40 en 60 jaar.

BetCity sponsor

Vandaag Inside is voor BetCity niet de eerste klus op het gebied van sponsoring. Zo zijn het logo en de naam van de bookmaker volop te bewonderen in de Nederlandse Eredivisie. Als shirtsponsor van FC Volendam en bettingpartner van nog veel meer clubs is BetCity prominent aanwezig. Het is dan ook zeker de moeite waard om BetCity een keer een kans te geven. Binnen een aantal minuten kan je een account aanmaken en een poging doen geld te verdienen met het afsluiten van een sportweddenschap. Ben je boven de 24? Dan kan je gebruikmaken van een van de welkomstbonussen en bijvoorbeeld een gratis sportweddenschap claimen. Klik nu op de link hieronder en probeer het!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden