12/04/2022

BetCity nieuwe hoofdsponsor van Volendam

Bekende bookmaker BetCity gaat samenwerken met voetbalclub FC Volendam. Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal BetCity zichtbaar zijn op het kenmerkende oranje-zwarte shirt van de Volendammers. Wij van 123Sportweddenschap.nl vinden dit een erg slimme zet, FC Volendam maakt dit seizoen namelijk grote kans op promotie naar de Eredivisie. Mocht dit gebeuren zal de naam van BetCity nog een stuk meer op de Nederlandse televisie gaan verschijnen.

Ambities BetCity & FC Volendam

FC Volendam en BetCity hebben een contract getekend voor drie jaar en spreken ambitieuze toekomstplannen uit. Zo stelde het commerciële team van FC Volendam dat de club ambieert om uit te groeien naar een stabiele Eredivisionist met een herkenbaar team en aanvallend voetbal. Uitspraken die goed passen bij het karakter van de club.

BetyCity Volendam

Beste Bookmaker van Nederland

BetCity wordt door FC Volendam gezien als de ideale partner om deze ambities te verwerkelijken. De ambities worden door BetCity volledig omarmt en zij hebben aangegeven bereid te zijn om voor een langere periode hun steentje bij te dragen. Dat deze ambities worden omarmt is natuurlijk niet gek, BetCity heeft namelijk vergelijkbare doelen. Zo willen het liefst blijven doorgroeien en de grootste bookmaker worden van Nederland.

Bonussen bij BetCity

Om het nieuwe sponsorschap te vieren stelde BetCity een aantal mooie promo’s en odd boosts beschikbaar. Een daarvan was het voorspellen van de wedstrijd van Volendam tegen De Graafschap. Bij een juiste voorspelling maakte je kans op een volledig verzorgde reis naar de El Clasico! Naast deze winactie was er ook nog een odds boost beschikbaar van maar liefst 40x op de voorspelling: ‘Volendam wint de wedstrijd’. Dit betekent dus dat je 40x je inzet kon winnen bij het inzetten op een overwinning van Volendam. De wedstrijd tussen De Graafschap en Volendam is inmiddels al gespeeld en Volendam won de wedstrijd, dit betekent dus dat er ongelofelijk hoge winsten zijn gemaakt!

Een andere promo gekoppeld aan de nieuwe sponsordeal is een €30 free bet. Bij het aanmaken van een account via een link op de site van Volendam kan er een €30 free bet worden geclaimd. Aan deze free bet zitten wel een aantal randvoorwaarden, om zo overzichtelijk mogelijk te maken zetten wij die voorwaarden hieronder voor je op een rij.

  • Minimale storting €20 bij registratie
  • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn.
  • De free bet moet in zijn geheel worden ingezet
  • Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+

Het aangaan van een partnerschap met een voetbalclub is voor BetCity geen onbekend terrein. Naast FC Volendam zijn ook Vitesse en Fortuna Sittard partners van BetCity. De betrokkenheid bij het Nederlandse voetbal is goed voor het imago van BetCity. Door deze clubs wordt er reclame gemaakt voor de bookmaker in de hoop dat als de gemiddelde Nederlander denkt aan wedden op voetbal hij denkt aan BetCity.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden