Nieuws |

10/08/2022

BetCity voegt nieuwe wedoptie ´Schoten op doel´ toe

Sinds de legalisering van het online wedden op sport is het in Nederland legaal om een sportweddenschap af te sluiten bij een bookmaker met een licentie. Deze licentie moet uitgereikt worden door de KSA (Nederlandse Kansspelautoriteit). Met de legalisering zijn een heel aantal nieuwe regels ingevoerd, zo mogen de aanbieders van sportweddenschappen bepaalde wedopties niet meer aanbieden omdat deze te gevoelig bleken voor matchfixing. BetCity ‘Schoten op doel’ mag wél en wordt nu ook aangeboden voor de Eredivisie.

betcity banner

Wedopties BetCity

Voorbeelden hiervan zijn: Een bepaalde speler pakt een gele kaart, het aantal corners wat een team toegekend krijgt in de wedstrijd, welk team wint de tos aan het begin van de wedstrijd, welk team krijgt het meeste gele kaarten en nog veel meer. Wat nog wel wordt toegestaan is het voorspellen van de winnaar, het wedden op het aantal doelpunten, een gooi doen naar een correcte uitslag en nog een aantal andere wedopties.

Een wedoptie die we nog niet kenden was het fenomeen ‘schoten op doel’. Met deze wedoptie kan je proberen te voorspellen hoe vaak een team of een speler een poging doet om de bal in de goal van de tegenstander te schieten. BetCity heeft deze wedoptie inmiddels toegevoegd aan zijn mogelijkheden en verbreed hiermee zijn aanbod op het gebied van wedden op sport.

Wedden op ‘Schoten op doel’

Het wedden op schoten op doel maakt dat je op een andere manier kunt kijken naar een wedstrijd. Je kunt namelijk al juichen wanneer een speler een poging doet. Dit terwijl je normaal gesproken natuurlijk alleen juicht wanneer de bal er daadwerkelijk in gaat.

Naast de nieuwigheid van de wedoptie blijkt deze ook regelmatig lucratief. Zo zijn de weddenschappen vaak goed te voorspellen en zijn de quoteringen in verhouding erg hoog. Dit kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat BetCity graag wilt dat veel mensen deze nieuwe wedoptie komen uitproberen op hun website. Dit klinkt misschien als iets slechts, maar is het zeker niet. Je kunt namelijk nu dus gebruik maken van de hoge quoteringen en op een verantwoorde manier proberen om wat winst te maken met wedden op ‘BetCity Schoten op doel’!

betcity wedopties

Hoe werkt het?

BetCity maakt gebruik van de diensten van Opta om hun te voorzien van de statistieken van de Eredivisie wedstrijden. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wanneer iets telt als ‘schot op doel’. Het analysebedrijf houdt dit allemaal bij net zoals zij dit doen voor tientallen andere sporten. De volgende regels worden toegepast door Opta en worden gezien als een schot op doel:

  • Iedere doelpoging die uiteindelijk in het doel beland en gerekend wordt als doelpunt.
  • Alle doelpogingen die het doel in waren gegaan als de keeper er niet had gestaan.
  • Elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet was geblokt door een speler op de laatste lijn (last line block)

BetCity is niet de eerste waarbij je kunt inzetten op schoten op doel, dit kan namelijk al geruime tijd bij meerdere bookmakers. Echter bieden ze lang niet allemaal de Eredivisie aan met deze wedoptie. Hierin maakt BetCity het onderscheid. Wil je graag een poging wagen en denk jij te weten wie er op doel gaat schieten? Probeer het dan nu bij BetCity en maak een account aan door op de link hieronder te klikken. Speel bewust 18+  

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden