24/05/2022

Liverpool fan wijst cashout optie af en loopt £367.200 mis.

Fanatieke Liverpool fan Tanya Hanley had aan de start van het seizoen 2021-2022 volle vertrouwen in haar club. Dit vertrouwen mondde uit in een sportweddenschap van £100. Zij zette dit in op het winnen van de quadrupel (League Cup, FA Cup, Premier League en Champions League).

Twee van deze prijzen waren al binnen en de Premier League en Champions League werden beide beslist aan de hand van één wedstrijd. Met een potentiële winst van £367.200 stond er voor Tanya Hanley aardig wat op het spel.

De Sportweddenschap

Reds fan Hanley was voor het afsluiten van deze weddenschap niet bekend met wedden op voetbal. De sportweddenschap van £100 was zelfs de allereerste weddenschap die zij afsloot. Hanley plaatste de weddenschap bij Betfair en sprak met hun over de gedachte achter de bet. “Ik had gewoon het gevoel dat Liverpool het aankon en dat er iets groots zou gebeuren. Samen met een vriend had ik een weddenschap afgesloten op de quadrupel maar toen ik de odds bij Betfair zag besloot ik om zelf ook in te zetten. Toen besloot ik een account aan te maken en plaatste mijn allereerste sportweddenschap.” Aldus Tanya Hanley.

betfair

Het winnen van de Premier League was een van de twee prijzen die Liverpool nog moest winnen om ervoor te zorgen dat Tanya haar weddenschap winnend af zou sluiten. De strijd om de titel kwam neer op de allerlaatste speelronde. Voorafgaande aan deze speelronde nam Betfair contact op met Tanya over haar weddenschap en de mogelijkheid om uit te cashen.

Betfair

De woordvoerder van Betfair, Sam Rosbottom stelde: “We hebben uitgebreid contact gehad met Tanya en ze is volledig op de hoogte van de mogelijkheden om uit te cashen. De controle ligt volledig bij haar en ze weet dat ze ten alle tijden onze aanbiedingen kan accepteren. We houden gedurende de wedstrijddag contact en zorgen dat ze op de hoogte blijft van het meest recente cashout bedrag. Wij wensen haar veel geluk tijdens deze laatste twee beslissende wedstrijden.”

Een dag voorafgaande aan de wedstrijd kreeg Tanya een aanbieding Betfair van £22.712. Deze eerste aanbieding weigerde ze. De dag erna, 30 minuten voor de wedstrijd, kreeg Tanya opnieuw een aanbieding, dit keer van £35.000. Opnieuw sloeg Tanya dit aanbod af.

De titelstrijd ging nog tussen Manchester City en Liverpool. City had het compleet in eigen hand en speelde met een overwinning de titel veilig. Liverpool moest dus hopen op puntenverlies van City en zelf winnen van de Wolves.

Op tijd stoppen

Halverwege beide wedstrijden leek het de goede kant op te gaan voor Tanya. City stond op dat moment 0-1 achter tegen Aston Villa en Liverpool stond op 1-1 tegen de Wolves. Wederom deed Betfair Tanya een aanbod om uit te cashen, dit keer van £62.371. Ook dit aanbod sloeg Tanya af.

De beslissing van Tanya bleek de juiste toen Manchester City 20 minuten voor het einde met 0-2 achter kwam. Met Liverpool nog op de zelfde stand was dit een erg goede uitgangspositie voor haar weddenschap. Betfair gaf haar op dit moment een laatste mogelijkheid om uit te cashen met een aanbod van £95.000. Tanya sloeg dit aanbod af en zal die beslissing hoogstwaarschijnlijk nog wel een tijdje betreuren.

cashout

Niet lang na deze beslissing scoorde City namelijk 3x in 5 minuten en draaide de wedstrijd compleet om. Hierdoor werd niet Liverpool (die ondertussen met 3-1 voorstonden) maar Manchester City kampioen van Engeland. Had jij het anders gedaan dan Tanya? Probeer het nu zelf en neem verstandige beslissingen. Stop op tijd en speel verantwoord. Hieronder staat een selectie van een aantal populaire bookmakers in Nederland. Maak nu een account aan en start met wedden op sport!

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden