23/02/2023

Max Verstappen Bahrein

Voor het eerst dit jaar laat Verstappen de nieuwe Red Bull zien in Bahrein. Na veel geheimzinnigheid ´is ie daar dan eindelijk´. Het team van onze eigen tweevoudig-wereldkampioen Max Verstappen koos ervoor om als enige de auto tot het laatste moment geheim te houden. Vanuit de internationale media is er erg veel aandacht voor de eerste rondjes van de RB19.

formule 1 auto

Door de auto nog niet te laten zien voorkwam het Red Bull team dat andere teams een onderdeel van de auto konden namaken en/of zich konden voorbereiden op de snelheid van de auto. Om deze redenen koos Max Verstappen Bahrein om de auto te laten zien.

Formule 1 2023

Een nieuw seizoen is altijd even spannend, hoe zullen de nieuwe (verbeterde) auto’s presteren en welk team heeft de meeste stappen gemaakt? Dit jaar heeft Max Verstappen Bahrein als eerste test en moet hij er gelijk staan. Zijn grote concurrent Hamilton is er op gebrand om het kampioenschap terug te brengen naar Mercedes. Gelukkig is Max minstens net zo fanatiek en zal ook hij geen centimeter cadeau doen aan de Britt.

Dit soort rivaliteiten zijn een erg mooie gelegenheid om een sportweddenschap af te sluiten. Wie eindigt er namelijk boven de ander? Denk jij het te weten? Neem dan nu een kijkje bij een van de onderstaande bookmakers en sluit een sportweddenschap af voor het seizoen 2023 van de Formule 1.

 

Nyck de Vries nieuwe Alpha Tauri

Aanstaande donderdag gaan de eerste tests in Bahrein van start maar we kregen alvast een voorproefje van de Formule 1 debutant Nyck de Vries. Op Youtube werden er verschillende, achter de schermen, beelden gedeeld van Nyck en zijn team. Aan de al eerder naar buiten gebrachte beelden werd een filmpje van de eerste test van de nieuwe Alpha Tauri toegevoegd.

In aanloop naar de wintertests reed de Vries al aardig wat rondes waaronder ook een aantal met zijn nieuwe auto. Dit jaar maakt de jonge Nederlander zijn debuut in de Formule 1 en komt hij uit voor AlphaTuari. De hele Formule 1 wereld kijkt uit naar zijn prestaties, hij wordt door erg veel mensen in de gaten gehouden.

nyck de vries

Max Verstappen Bahrein

Als echte Formule 1 fan wil je natuurlijk niks missen van Max Verstappen in Bahrein. Dit en alle andere Grand Prix’ zijn razend spannend en wil je gewoon live kunnen volgen. Een groot deel van Nederland is erg ontevreden over het commentaar en de algehele kwaliteit van nieuw streamingsplatform Viaplay.

Bij Viaplay moet je namelijk betalen om de Formule 1 te kunnen volgen. Gelukkig is er een manier waarop je zonder een betaald abonnement de Formule 1 wedstrijden te kunnen volgen. Bij de bovenstaande aanbieders van sportweddenschappen worden voor grote sportevenementen namelijk livestreams aangeboden. Dit kost je slechts een paar minuten van je tijd (het aanmaken van een account) en het scheelt je zo rond de €16 per maand.

Formule 1 kijken Duitse zender

Vorig jaar was er nog de optie om vier Grand Prix´ gratis te kijken via het Duitse RTL. Helaas is dat dit jaar niet meer mogelijk. Ook onze oosterburen hebben toegegeven aan de betaalmuur voor het kijken naar de Formule 1.

Formule 1 kijken Duitse zender 2023 is helaas niet mogelijk, om deze reden raden wij aan om te gaan voor de mogelijkheden die aangeboden worden door de bookmakers. Hier kunnen de Grand Prix´ wel nog op een gratis manier gevolgd worden én kun je daarnaast af en toe een kijkje nemen bij de Formule 1 weddenschappen. Hieronder zetten we een knop neer met een link naar de website van Unibet, hier kun je een account aanmaken als je wilt kijken naar de Formule 1. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden