20/06/2022

Michael van Gerwen wint de Premier League Darts 2022 na zinderend spannende finale!

De Nederlander pakt weer zijn eerste tv-titel sinds de Nordic Darts Masters 2021. Eindelijk weer een langverwachte titel voor van Gerwen! Even leek het erop dat de titel toch naar Joe Cullen zou gaan. Op het moment dat het echt moest liet Cullen het echter afweten wat gelijk afgestraft werd door Van Gerwen.

van gerwen

 

Wedden op Van Gerwen

Had je ingezet op Michael van Gerwen dan zat je de finale te kijken op het puntje van je stoel. Het verloop van de wedstrijd was erg spannend. Joe Cullen beet het spits af en won keurig zijn eigen leg. Hiermee voerde hij gelijk de druk op en lag de bal (of betergezegd de dartpijl) bij Van Gerwen. Hier kan onze eigen Mighty Mike goed mee omgaan en de reactie was een hele lekkere. Van Gerwen gooide een 70-finish uit en zette de stand op 1-1.

Na de break ging Van Gerwen op dezelfde voet door en vergrootte zijn voorsprong naar 3-1. Na wat missers van de Nederlander op de dubbel-16 kon Cullen weer aansluiten naar 3-2. De rest van de wedstrijd bleef spannend en er werden door beide spelers mooie finishes uitgegooid.

Wedden op darten is erg populair in Nederland en wordt steeds meer gedaan. Er worden steeds uitgebreidere wedopties beschikbaar wat het nóg leuker maakt om af en toe een sportweddenschap af te sluiten. Hieronder staan een aantal Nederlandse bookmakers die wedden op darten aanbieden.

 

BetCity

€20 Free Bet

+100% Bonus

Jack's Sports

€50 Free Bet

+100% Bonus

 

De Beslissende Pijlen

Het tempo bleef ook in de laatste legs erg hoog. Meerdere keren stonden de twee finalisten gelijk. (6-6), (7-7) en zelfs (9-9). Van Gerwen weet ook de 19e leg te winnen en maakt er (10-9) van. Vervolgens is MvG het helemaal kwijt en gooit hij niks meer. Cullen krijgt de kans om terug te komen maar slaagt er niet in om via de dubbel-16 de wedstrijd uit te gooien. Van Gerwen pakt zijn kans en gooit de dubbel-14 raak. Met zijn beroemde manier van juichen viert onze eigen Michael van Gerwen het behalen van zijn 6e Premier League titel!

Dartbonus Nederland

De aanbieders van sportweddenschappen hebben gemerkt hoe de populariteit van het wedden op darten aan het stijgen is. Hier moet natuurlijk op worden ingespeeld. Een gevolg hiervan is dan ook een toename in bonussen en promo’s voor wedden op darten.

Een goed voorbeeld is TOTO Sportweddenschappen. Er wordt door TOTO veel aandacht besteed aan de Nederlandse darters. Kijk bijvoorbeeld naar de promo: Dartkings. Er is door TOTO een team gevormd van bekende Nederlandse darters die elkaar door middel van sponsering van TOTO kunnen helpen en samen kunnen trainen.

 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden