29/12/2022

Michael van Gerwen WK Darts

Je noemt beide eigenlijk altijd in één zin: Michael van Gerwen en WK darts. Een groot deel van Nederland loopt van eind december tot begin januari warm voor het WK darts en geniet met volle teugen van de schitterende Nederlanders. Dé grote man op dit moment is natuurlijk Michael van Gerwen. Ondertussen zitten we alweer in de vierde ronde en is het mogelijk dat Michael landgenoot Dirk van Duijvenbode gaat treffen.

 Nederlands WK darts onderonsje

Dit zou erg zonde zijn, we willen natuurlijk dat beide darters zo ver mogelijk komen. Naast deze twee mannen zit Vincent van der Voort ook nog in de race. Van Gerwen begon het toernooi gelijk goed en won overtuigend van Lewis Williams. Tot nu toe maakt hij dan ook zijn absolute favorietenrol meer dan waar. Michael won dit jaar onder meer: de Premier League, de World Matchplay en de Players Championship Finals. Daarbij moest hij zich vorig jaar terugtrekken uit het WK omdat hij besmet was met het coronavirus.

michael van gerwen wk darts

‘Mighty Mike’ is er dit jaar daarom extra op gebrand om te bewijzen dat hij de allerbeste is. In de derde ronde rekende hij met Oostenrijker Suljovic af, zijn eerste echte test, zo bleek achteraf. Voorafgaand aan de wedstrijd werd namelijk verwacht dat het een makkie zou worden maar niks bleek minder waar. De senior Suljovic had namelijk een erg goede dag en wist met zijn hoge finish-percentage Michael goed onder druk te zetten.

Beste bookmakers Michael van Gerwen WK Darts

Ook op het gebied van wedden op darts zijn er natuurlijk erg veel verschillende aanbieders, maar waar kan je het beste wedden op darten? Er zitten wel degelijk verschillen tussen de aanbieders dus is het altijd goed om eerste even goed na te denken voordat je ergens een account aanmaakt. Zo heeft de een erg veel verschillende wedopties en heeft de ander regelmatig dartbonussen. Bedenk voor jezelf wat jij belangrijk vind en baseer daar je keuze op. hieronder staan alvast een aantal voorbeeld van goede, betrouwbare bookmakers. Maak nu je keuze en begin binnen enkele minuten met het wedden op darten!

 

Michael van Gerwen WK Darts

Na afloop was van Gerwen erg goed te spreken over de tegenstander die hij met 4-2 versloeg. Zo vertelde hij dat de forse tegenstand onverwachts was, maar dat hij van zichzelf weet dat hij het beste presteert onder druk. Hierdoor vloog zijn gemiddelde gedurende de wedstrijd weer omhoog en werd de wedstrijd aan de hand van meerdere 180’ers over de streef getrokken.

Het gooien van 180’ers is iets waar veel op ingezet wordt. Dit is een erg leuke sportweddenschap omdat je hiermee extra hard kunt juichen voor iedere 180. Bij bookmakers als Unibet of TOTO sportweddenschappen kan je gemakkelijk op inzetten.

Revanche

Gerwyn Price wist in de derde ronde onze eigen Raymond van Barneveld te verslaan, erg jammer voor het Nederlandse darten. Nu zouden wij van 123Sportweddenschap.nl erg graag een finale zien tussen Price en van Gerwen. In deze finale kan van Gerwen wraak nemen voor zijn landgenoot en ervoor zorgen dat Price zijn titel niet kan prolongeren.

Wil je niets missen van de aankomende WK darts wedstrijden? Lees dan nu op deze pagina waar je het beste WK darts livestreams kunt kijken of waar op de tv het toernooi wordt uitgezonden.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden