13/12/2022

Peter Wright Prive problemen

Het WK darts komt eraan maar ´Snakebite´ heeft heel wat anders aan zijn hoofd. De vrouw van de regerend wereldkampioen kampt namelijk met ernstige gezondheidsproblemen. Lukt het Peter Wright om zijn privé problemen om te zetten in extra kracht of is het voor hem onmogelijk om zich te concentreren op het darten?

peter wright

Peter Wright privé problemen

Van 15 december tot 3 januari wordt het WK darts gespeeld, het toernooi om het jaar mee te af te sluiten en om het jaar mee te beginnen tegelijk. Peter Wright is al jarenlang een van de hoofdrolspelers van dit toernooi. Met zijn opvallende kapsel, altijd goed getrimde baardje en kleurrijke shirts steelt hij regelmatig de show en is hij een leuke toevoeging aan de dartwereld.

Tijdens het eerste weekend van de Grand Slam werd de vrouw van Wright met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De dokters dachten dat de oorzaak van de pijn van de vrouw lag bij vermoeidheid van een voorgaande operatie. Niet zo lang geleden werd haar galblaas verwijderd en had zij een hysterectomie. Later bleek dat de pijn werd veroorzaakt door een scheur in de galbuis, hierdoor lekte er galvloeistof in haar lichaam.

Dit probleem leek opgelost toen Peter Wright op 26 november nog tweette: “Eindelijk na 13 dagen in het ziekenhuis is Jo Wright weer thuis”. Helaas was dit niet het geval. Enkele dagen later werd de vrouw van Peter Wright opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Er worden opnieuw tests uitgevoerd en Jo Wright krijgt onder andere een CT-scan.

Peter Wright Titel verdedigen

De voorbereiding van Peter Wright is alles behalve ideaal. Hij omschrijft het zelf als: een ware nachtmerrie. Desondanks gaat Wright proberen zijn titel te prolongeren, de vraag is: kan Wright de kracht en concentratie vinden om zijn normale niveau te halen?

Snakebite speelt zijn eerste wedstrijd gelijk op de openingsdag van het toernooi. Zijn tegenstander komt uit de wedstrijd tussen de Ier Mickey Mansell en de man uit Nieuw-Zeeland Ben Robb. Wright kan dus gelijk aan de bak en kan er zomaar heel snel alweer uitliggen. Wij van 123Sportweddenschap.nl zijn erg benieuwd hoe de Schot het gaat doen. Zal hij overvallen worden door emotie? Geeft dit hem juist extra kracht of raakt hij volledig de concentratie kwijt? We gaan het allemaal meemaken op 15 december. Wil je meer informatie over hoe je moet wedden op darten? Klik dan nu hier en lees hoe je op de juiste manier een dart sportweddenschap opbouwt! 

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden