22/06/2022

Tottenham Hotspur wilt minimaal 30 miljoen voor Steven Bergwijn

Een van onze eigen Nederlandse sterren Steven Bergwijn speelt al meerdere seizoenen in de Premier League bij Londense club Tottenham Hotspur. Volgend seizoen wilt Bergwijn graag naar een andere club. Hij is het zat om zoveel op de bank te zitten en wilt zijn goede ritme vasthouden voor het snel naderende WK.

bergwijn wk

Zit je alleen maar op de bank is de kans er altijd dat je volledig uit het ritme raakt. Je hebt namelijk geen ‘wedstrijdritme’. Dit kan leiden tot blessures, irritatie en uiteindelijk simpelweg slecht spel. In de afgelopen interland periodes is Steven Bergwijn samen met Memphis Depay het duo wat het verschil maakt. Met flitsende acties, assist en af en toe een goal is zo goed als heel Nederland in de ban van Steven Bergwijn.

Beslissend zijn op de juiste momenten

Om te zeggen dat Bergwijn het slecht heeft gedaan bij de Spurs gaat iets te ver. Meerdere keren heeft hij in de slotfase punten gered voor de Londenaren. Helaas veranderde Steven hier zijn rol in het team niet mee. Met het tandem van wereldniveau: Kane en Son, en nu de extra concurrentie van de Zweed Kulusevski, was er voor Steven Bergwijn geen land meer in zicht.

Ook voor Nederland heeft Bergwijn al een aantal keer op de juiste momenten de juiste dingen gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de wedstrijd tegen België waarin Bergwijn in de 40ste minuut de score opende, en een van de absolute uitblinkers was. Of kijk naar de statistieken van de afgelopen interlandperiode (Nations League). Bergwijn maakte hierin 5 goals in 4 interlands, tekenend voor de vorm waarin hij verkeerd.

Wedden op het Nederlands Elftal

Wanneer je weet dat een speler in een goede vorm verkeert kan je er voor kiezen om een sportweddenschap af te sluiten. Zo kan je bijvoorbeeld proberen te voorspellen of een speler scoort, een assist geeft of een bepaald aantal keer op doel schiet. De quoteringen op dit soort weddenschappen zijn vaak erg hoog. Je kunt met dit soort online sportweddenschappen veel winst maken in een korte tijd.

Steven Bergwijn scoort 5x in de laatste 4 interlands. Elke wedstrijd opnieuw is hij belangrijk en speelt een grote rol voor het team. Aanbieders van online sportweddenschappen bieden jou de mogelijkheid om geld te verdienen aan de goede prestaties van Steven Bergwijn. Hieronder staan een aantal bookmakers waar je dit soort weddenschappen kunt afsluiten.

De Vraagprijs van Spurs

Steven Bergwijn speelde bij PSV toen hij werd over genomen door Tottenham Hotspur. Zij betaalde destijds 30 miljoen. Dit zelfde bedrag koppelt Tottenham nu ook aan de verdere verkoop van Bergwijn. De voetballer tekende in 2020 nog een contract voor 5 jaar maar geeft nu aan ergens heen te willen.

Landskampioen Ajax heeft concrete interesse in Bergwijn. Naar verluid is Ajax bereid 20 miljoen te betalen. Tottenham geeft vervolgens aan dat er niet afgeweken gaat worden van de vastgestelde prijs van 30 miljoen. Als Ajax Bergwijn toe wilt voegen aan de selectie zal het snel moeten handelen. Andere topclubs ontgaat het namelijk niet wanneer een speler presteert zoals Bergwijn.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden