Nieuws |

21/07/2022

Wedden zonder account

Het afsluiten van een sportweddenschap is al een hele lange tijd populair over de hele wereld. In Nederland was het tot een aantal maanden geleden erg moeilijk om op een legale manier sportweddenschappen af te sluiten. Er was erg weinig aanbod. Nu is er een stuk meer aanbod maar vragen veel mensen zich af of zij ook kunnen wedden zonder account?

wedden zonder account

De tijd van het schaarse aanbod is voorbij, op 1 oktober 2021 werd er besloten dat de Nederlandse markt van het online sportwedden open gegooid ging worden. Bookmakers schoten vervolgens uit de grond en probeerden uit alle macht zoveel mogelijk spelers aan hun site te binden. Om bij een bookmaker te kunnen wedden op sport moet er eerst een account aangemaakt worden maar hoe lang duurt zo’n account aanmaken? Wat gebeurt er met jou gegevens? En kan je niet gewoon wedden zonder registratie?

Bookmaker zonder registratie

In Nederland wordt alles rondom het online casino en het online wedden op sport in de gaten gehouden door de Nederlandse kansspelautoriteit. Zij controleren of de regels worden nagevolgd en of de bookmakers zich houden aan alle afspraken.

Voordat een bookmaker in Nederland sportweddenschappen mag aanbieden moet er eerst een licentie worden aangevraagd. Om deze licentie te bemachtigen moet er aan hele lijst met voorwaarden worden voldaan. Een van deze voorwaarden is een valide registratieproces. De speler moet immers bewijzen dat hij is wie hij zegt dat hij is. Er wordt gecheckt of het identiteitsbewijs echt is, of het aansluit op de bankrekening en of de speler boven de 18 jaar is. Zijn al deze dingen in orde? Dan wordt het account geactiveerd en kan je starten met wedden op sporten als bijvoorbeeld tennis, voetbal of darten.

Hieronder staan een aantal van onze favoriete Nederlandse bookmakers met een licentie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je veilig en op een eerlijke manier kunt spelen bij deze aanbieders. Gaat er wat mis heb je altijd nog een stok achter de deur: de KSA (Kansspelautoriteit).

Wedden zonder account

Wedden zonder dat je het account moet verifiëren door middel van een ID of rijbewijs kan je zien als een waarschuwingsvlag. Het is namelijk een van de voorwaarden van de Nederlandse licentie dat er een verificatie plaats moet vinden door middel van een identiteitsbewijs of rijbewijs. Wanneer je wél kunt wedden zonder account betekent dit dus dat de aanbieder géén officiële licentie heeft voor de Nederlandse markt.

Wij van 123Sportweddenschap.nl kunnen ons voorstellen dat je denkt: ‘wat houdt me dan nog tegen om te gaan wedden bij een van de aanbieders zonder licentie? Natuurlijk is een logische gedachte. Daarom willen we je graag een voorbeeld geven.

Stel je voor, je besluit om een weddenschap af te sluiten voor €100 tegen een quotering van 15.00. De potentiële uitbetaling is dus: €1.500. Je sportweddenschap is goed! Je wint €1.500! Maar niks blijkt minder waar want het geld wordt niet uitbetaald. Wat nu? Je hebt geen account, geen geschiedenis waarmee je kunt aantonen dat je de weddenschap hebt geplaatst en het KSA gaat je ook niet helpen, je wedt immers bij een bookmaker zonder licentie.

De risico’s van het aanmaken van een account

Sinds de legalisering van de online-gok omgeving zijn er duizenden accounts aangemaakt in Nederland. De informatie die deze mensen geven is allemaal beschermt door de privacywetgeving van Nederland.

privacy sportwedden

Het enige moment waarop er naar jouw identiteitsbewijs gekeken wordt is wanneer het account moet worden geverifieerd. Het opsturen van deze vertrouwelijke gegevens lijkt misschien spannend maar is het niet. Er zitten zoveel regels en procedures gebonden aan de omgang met zulke gegevens dat het zo goed als onmogelijk is dat er misbruik gemaakt zal worden van jouw gegevens.

Conclusie

Scenario’s zoals hierboven beschreven zijn zeer onplezierig en zorgen ervoor dat je nooit zeker bent van een eerlijke behandeling wanneer je start met wedden bij een illegale bookmakers. Naast dit feit wordt er zeer voorzichtig met je gegevens omgegaan en moet de bookmaker aan een stortvloed met regels voldoen voordat zij een Nederlandse licentie krijgen.

Hierdoor weet je zeker dat je op een eerlijke en relaxte manier kunt wedden. Het laatste punt is de tijd die de registratie in beslag neemt. Dit is zo rond de 5 minuten. Heb je deze 5 minuten achter de rug? Dan hoef je nooit meer informatie toe te sturen of om te kijken naar de details van je account. Op een leuke manier kan je nu starten met wedden op sport en hopelijk geld verdienen!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden