08/03/2023

GP Saoedi-Arabië

Voor de derde keer in de historie van de Formule 1 staat de GP van Saoedi Arabië op het programma. De straten van Jeddah worden weer volledig omgebouwd tot een van de mooiste circuits van de racekalender. Er wordt in Jeddah (net als in Singapore) onder kunstlicht geracet. Het straatcircuit met maar liefst 27 bochten is met zijn 6,14kilometer het op een na langste circuit.

gp jeddah

 

Naast het bekijken van de GP van Saoedi Arabië kan er natuurlijk ook weer gewed worden. Heb jij bijvoorbeeld onverwachte dingen gezien in Bahrein? Doe er dan nu je voordeel mee en maak gebruik van je eigen kennis tijdens het wedden op de Formule 1.

Start GP Saoedi-Arabië

De GP van Saoedi Arabië begint op vrijdag 17 maart met de eerste training om 14:30. Wat later op de dag is er nog een tweede vrije training en begin van de middag op zaterdag is er nog een afsluitende training. Zaterdagavond wordt er geracet voor de kwalificatie en om het weekend af te sluiten is er op zondag natuurlijk de race zelf.

Vorig jaar had Verstappen iets goed te maken tijdens de GP van Saoedi Arabië. Hij viel toen uit in Bahrein en liep de eerste punten van het seizoen mis. Dit jaar begon Max een stuk beter en won hij gelijk de eerste GP. Om zijn superioriteit te bevestigen zou het erg lekker zijn om de tweede GP ook gelijk te winnen.

Vorig jaar zaten Verstappen en Leclerc erg dicht bij elkaar, na een prachtig schouwspel kwam Max uit winnaar uit de strijd en pakte hij zijn eerste zege van het seizoen. De concurrent van Ferrari moest genoegen nemen met een tweede plaats.

GP Saoedi-Arabië live

Als echte Formule 1 fan wil je natuurlijk niets missen, van vrije training tot de uiteindelijke race, alles is leuk om te kijken. Zeker in de beginfase van het seizoen kan er van alles gebeuren en is het erg leuk om de GP op de voet te volgen.

De enige plaats in Nederland waar je op dit moment de Formule 1 live kunt volgen is Viaplay, of tenminste dat denken de meeste mensen. Er zijn namelijk nog meer opties op het gebied van een Formule 1 livestream. De meeste bookmakers in Nederland bieden livestreams aan voor verschillende soorten sporten.

De meest voordelige optie om de Formule 1 te volgen is via de livestreams van de bookmakers. Voor een abonnement bij Viaplay betaal je zo rond de €16 in de maand, kijk je de livestreams van een van de bookmakers dan bespaar je dus al zo´n €192 per jaar. Daar kun je een hoop leuke dingen van doen. Een van de bookmakers die deze livestreams aanbiedt is Unibet, een account aanmaken bij Unibet kost je slecht enkele minuten van je tijd en heb je erg lang plezier van. Wil je graag de Formule 1 volgen via een livestream van Unibet? Klik dan nu op de knop hieronder en maak een account aan!

Wedden op Formule 1

Naast het kijken naar de Formule 1 is het in Nederland ook erg populair om sportweddenschappen af te sluiten op de races. De aanbieders van sportweddenschappen weten dit natuurlijk ook en spelen hier op in met een breed aanbod van verschillende wedopties.

Net zoals voor sporten als basketbal en darten zijn er erg veel verschillende aspecten van de sport waar je op kunt inzetten. Het blijft lang niet bij: wie wordt er eerste, wie tweede, wie derde enzovoort. Hieronder leggen wij een aantal populaire wedopties uit zodat je een beetje een idee krijgt van de mogelijkheden tijdens het wedden op de Formule 1.

Snelste ronde

Deze wedoptie legt eigenlijk zichzelf uit. De wedopties is namelijk letterlijk wat er staat. Wie gaat er de snelste ronde rijden? Dit is een erg leuke wedoptie om op in te zetten, je hoeft je immers niet druk te maken om de stand, het gaat voor jou alleen maar om de snelste ronde.

Beide auto’s halen punten

In de Formule 1 rijden alle auto’s met z’n tweeën. De twee auto’s zijn beide onderdeel van hetzelfde team. Zo zit Verstappen bijvoorbeeld bij Red Bull en Hamilton bijvoorbeeld bij Mercedes. Met deze wedoptie probeer je te voorspellen van welk team beide auto’s in de punten zullen vallen. Dit betekent dat ze minimaal bij de laatste tien moeten eindigen.

De quotering voor teams als Red Bull en Mercedes is met deze wedoptie altijd een stuk lager dan voor bijvoorbeeld Alfa Romeo.

Eerste coureur die een pitstop maakt

Een van onze persoonlijke favoriete wedopties is het voorspellen van de eerste coureur die een pitstop maakt. Dit heeft een stuk minder met de race te maken dan de andere soorten wedopties, dit maakt dat het extra leuk wordt om naar de Formule 1 te kijken. Je let op een andere manier op de auto’s en probeert te voorspellen welke coureur als eerste een pitstop maakt.

Formule 1 GP Saoedi Arabië

Wij van 123Sportweddenschap.nl zijn erg benieuwd naar de aankomende GP in Saoedi Arabië, wie eindigt er dit keer aan kop en op wat voor manier worden de punten verdeeld. Natuurlijk gaan we duimen voor de Nederlanders en volgen wij op de voet hoe de GP in Jeddah zal verlopen.

Om er voor te zorgen dat je niets van de GP in Jeddah mist zetten wij hieronder nog een keer de tijden neer, op deze manier heb je nog een klein geheugensteuntje en weet je op welk moment je de livestream moet inschakelen.

GP Jeddah tijden

Eerste vrije training – vrijdag 17 maart – 14:30 tot 15:30

Tweede vrije training – vrijdag 17 maart – 18:00 tot 19:00

Derde vrije training – zaterdag 18 maart – 14:30 tot 15:30

Kwalificatie – zaterdag 18 maart – 18:00 tot 19:00

Race – zondag 19 maart – 18:00 tot 20:00

Wil je graag een sportweddenschap afsluiten op de Formule 1, of wil je het racegeweld volgen via een gratis livestream? Maak dan nu een account aan bij Unibet door op de onderstaande knop te drukken. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden